Pozdrav, evo pročitao sam sve sa 11 stranice, na najnovijem rogeru sam, samo hoću skinut slidere i rostere za nba2k14 ali kad odem na sign in u igrici traži me system update (vjerojatno na 4.50)... Imam onaj SEN enabler ali to mi ništ ne pomaže, jel trebam neki drugi alat za igranje online?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za online moraš biti na 4.50, mislim da spoofer tu ne pomaže , a CFW 4.50 još nije izašao
netreba za online bit na 4.50, ja sam na 4.46 i igram online svakodnevno. trebas imat program yetantoher bypass na pcu i preko proxya se s ps3-em spojis na pc i igras kolko oces.
mar1 daj napravi tutorial za to :D
evo ga
1. s interneta skinite program yetanotherbypass najnoviju verziju, kad se skine pokrenite yabstart koji se nalazi u folderu gdje ste skinuli.
2. idite na start-run- upisite cmd te potom upisite ipconfig te si zapisite ip adresu na papir neki
3. upalite ps3, idite na mrezne postavke, iznova postavljanje mreze, odaberit wired ili wireless i sve ostalo onako kako je samo odaberite proxy use, upisite ip adresu vaseg pc-a te port 27. i zavrsite konfiguriranje postavki.
4. sign in-ajte se u vas psn racun te igrajte online i pristupajte psn store-u.
NAPOMENA: pc mora bit cijelo vrijeme upaljen dok se igra online, gasenjem pca gubi se proxy konekcija pa se i gubi konekcija s netom na ps3u te ce vas izbacit iz igre.
svaki put kad ugasite pc i ponovno ga upalite morate ponovno stisnut yabstart inace ce vam javljat error na ps3u.
ako nemate staticnu ip adresu to znaci da vam se nekad promjeni te kod mjenjanja ps3 izbaci error da se nemoze spojit, kad vam ps3 izbaci error to moze bit 2 stvari, ili niste pokrenuli yabstart ili vam je ip adresa drukcija od one u postavkama ps3a te opet morate promjenit u ps3u na ovu novu.
Sječam se toga, nakon što su izdali 3.56 više se nije moglo online nekoliko mjeseci, a onda su našli rupu preko proxya no i to su skrpali nakon mjesc dana, znači sad opet ide?
Hvala!
Sječam se toga, nakon što su izdali 3.56 više se nije moglo online nekoliko mjeseci, a onda su našli rupu preko proxya no i to su skrpali nakon mjesc dana, znači sad opet ide?
ide, sad kad ovo radi uopce ne namjeravam dizat cfw dok mi to nece bit prijeko potrebno.
ide, sad kad ovo radi uopce ne namjeravam dizat cfw dok mi to nece bit prijeko potrebno.
Dok ne dobiš ban :D
Ovo mi baš nije jasno. Ti si na OFW , nekoj nižoj verziji i igraš original igru na PSN-u?
Rogero izdao 4.50 v1.0 CFW
http://tortuga-cove.com/forums/viewforum.php?f=127&sid=c764bc4c93688a2e03214476903f362f
Ovo mi baš nije jasno. Ti si na OFW , nekoj nižoj verziji i igraš original igru na PSN-u?
kako si ti to zakljucio sad?
ja sam na 4.46 cfwu u igram ne orginal igru na psnu.
@mar123 Postoji li mogucnost da ti bannaju konzolu na taj nacin?
Ili pak taj proxy je pametniji pa spoofa i MAC odnosno online ID?
kako si ti to zakljucio sad?
ja sam na 4.46 cfwu u igram ne orginal igru na psnu.
Ovo sa dizat CFW sam zamijenio sa stavljat CFW, a jbg. brzina
imam i ja problem sa beyond two souls, isto samo crni ekran i smrzne se ps3, mozes mi rec kako da rjesim s tim eboot fileom?
Meni isto ne radi beyond two souls. Koliko sam citao na forumima u bd treba biti neka original igrica. Onda ga navodno može pokrenuti.
pa meni je orginal igrica u bdu.
Znam da vam ne pomaže, ali na ode radi.
Znam da vam ne pomaže, ali na ode radi.
WOW , ode se isplatio " :D "
Pozdrav! dugo godina sam imao jailbreak na 3.55 i sve je bilo ok, tako otprilike prije godinu dana htio sam napravit upgrade na više..
i nešto zeznuo, pa je ps3 updejtao onda na svoju novu verziju koja je tada bila 4.30.
pa me sada zanima kako da napravim 4.30 jelbreak
il je moguće samo sa flasherom opet na 3.55 pa onda Rogero na više!
Pozdrav! dugo godina sam imao jailbreak na 3.55 i sve je bilo ok, tako otprilike prije godinu dana htio sam napravit upgrade na više..
i nešto zeznuo, pa je ps3 updejtao onda na svoju novu verziju koja je tada bila 4.30.
pa me sada zanima kako da napravim 4.30 jelbreak
il je moguće samo sa flasherom opet na 3.55 pa onda Rogero na više!
Moraš hardwerski spustiti software.
Pozdrav svima....Ima li tko iskustva sa cobra odeom,da li mi se isplati ugradit to ??
Vi koji imate problema sa Beyond: Two Souls probajte a ovim
http://ps3cfwfix.com/2013/09/27/beyond-two-souls-ps3-cfw-3-41-3-55-4-40-4-46-eboot-fix/
NISAM PROVJERIO DA LI RADI,
NAPRAVITE BACKUP DATOTEKA KOJE MJENJATE ZA SLUČAJ DA OVO RJEŠENJE NE RADI PA IH TREBATE VRATITI U IGRU,
PRIJE SVAKOG MODANJA DATOTEKA U IGRI IZBRIŠITE GAME DATA OD IGRE JER SU MOGUČE NEKOMPATIBILNOSTI,
Pozdrav svima....Ima li tko iskustva sa cobra odeom,da li mi se isplati ugradit to ??
Ma bježi od tih ODE gluposti, bacanje novaca, ako ne možeš pomoću downgrade napraviti JB, osobno nebi radio pomoću tih ODE-a, barem ne dok im ne padne na 30-40$ cijena, jer davati 90-100$ za njih je previše, za to možeš uzeti 3-4 poštena original naslova i igrati, više ti od toga niti ne treba.
evo popravio sam beyond two souls, samo sam u opcijama igre u multimanu trebo stavit kvacicu na bd mirror.
Ma bježi od tih ODE gluposti, bacanje novaca, ako ne možeš pomoću downgrade napraviti JB, osobno nebi radio pomoću tih ODE-a, barem ne dok im ne padne na 30-40$ cijena, jer davati 90-100$ za njih je previše, za to možeš uzeti 3-4 poštena original naslova i igrati, više ti od toga niti ne treba.
Ne bih se složio s tim... Pošten naslov je : PES -350 kn, GTA 5 - 450 kn , Call of Duty - 450 kn, a gdje su AS, NHL, NBA, Watch Dogs, Batman i još more njih sa cijenama od 400 kn,
podržavam kupnju igara kojima ste zadovoljni, tako sam ja uzeo COD, PES, GTA , ali kupit desetak igri godišnje; u prijevodu 300 do 400 kn mjesečno je malo pretjerano previše.
Ode je 700 kn u Console Universu a nudi prednost jer nije potreban CFW, ako se može i na PSN a trebalo bi , dobar izbor jer je downgrade 300 do 400 kn a ode je 700 kn, znači za malo više imate OFW i PSN.
Ipak ako je netko uzeo neka javi dojmove
Ne bih se složio s tim... Pošten naslov je : PES -350 kn, GTA 5 - 450 kn , Call of Duty - 450 kn, a gdje su AS, NHL, NBA, Watch Dogs, Batman i još more njih sa cijenama od 400 kn,
podržavam kupnju igara kojima ste zadovoljni, tako sam ja uzeo COD, PES, GTA , ali kupit desetak igri godišnje; u prijevodu 300 do 400 kn mjesečno je malo pretjerano previše.
Ode je 700 kn u Console Universu a nudi prednost jer nije potreban CFW, ako se može i na PSN a trebalo bi , dobar izbor jer je downgrade 300 do 400 kn a ode je 700 kn, znači za malo više imate OFW i PSN.
Ipak ako je netko uzeo neka javi dojmove
Mogli bi sada raspravljati jako dugo, osobno ja svaki original naslov kupim vani, problem je ako se osobi neda čekati da cijena padne, npr ja sam kupio FIFA 12 kada je igra bila aktualna za 120kn novu sa kodom, NHL 13 ovoga ljeta oko 6. mjeseca negdje novu, nekorištenu u celofanu također 180kn, kupio sam osobno i Gran Turismo AE kada je izašao za 220kn novi, sve iz vana, pa nitko normalan neće tu dati za igru 400-500kn kada se vani može naći uvijek na nekoj akciji, znači da kupiš tako neku igru dobro je, da ne govorim da sam kupio GOD OF WAR sa svim nastavcima i DL stvarima za 230kn, to je isto super, ne kažem ja da ODE nije loš ali osobno nebi investirao, također ako imaš soft-mod konzolu sa recimo nekim od novih aktualnih CFW-a kao što je Rogero ili Habib 4.50 imaš pristup online igranju, možeš dobiti ban, također možeš konzolu i unbanati, prednost ODE-a je jedino što možeš online da te ne banaju, mada sumnjam da u sony-u neće i to doći na svoje ali opet ne znam kakva je situacija sa igrama tipa F1 gdje moraš za online imati kod, znači opet moraš kupovati taj kod da bi igrao online, što je opet prednost original, osobno volim original igru, mi govorimo o ODE ugradnji, postoje ljudi koji nisu sami u mogućnosti si ugraditi pa davati recimo 200-250$ za ugradnju kod nas ti je 5 original naslova novih kada izađu odma, isto tako ako se znaš snalaziti kada ga izigraš ili zamjeniš ili prodaš dalje.
Ono što želim reći da je cijena za takav komad materijala kao što je ODE prenapuhana, recimo da se naći od E3 tima za 80$ što je sasvim pristojna cijena ako si sam ugradiš, pogotovo kod nas, zato preporučam ljudima da ako si ga sami neće ugrađivati neka se drže original naslova jer kao što sam rekao postoji mnogo online stranica koje prodaju igre na akcijama od 15$-50$
Ima ljudi sposobnih da naprave jb i za 4.50 OFW, samo je problem u tome što ga neće nikome moći prodati, jer diljem svijeta ima developera koji bi to za čas probili i napravili, onda im je lakše napraviti stvari poput flashera, ODE-a i takvih gluposti koje će moći prodavati ljudima.
Zamisli da netko kaže i objavi bilo koji CFW na softweru većem od 3.55 i da krene naplaćivati, u roku od 2-3 dana bi netko izbacio gore besplatno, takva je situacija bila i prije par godina sa LV 0 ključevima koje su htjeli prodavati pa su ih drugi objavili da svima budu dostupni sa naglaskom "da ključevi nikad nebi bili dostupni za javnost, da ih druga strana nije htjela prodati"
Daj par linkova za kupnju vani.
I ja kupim igru dok sam vani, no ako neideš van što onda?
Imaš pravo da bi se dalo raspravljat , jer je piratstvo jedna globalna tema.
Osobno mislim da piratstvo potiču visoke cijene jer su takvim cijenama igre automatski nedostupne večem dijelu mlađe populacij,
Ako dva frenda igraju PES 2014 no ti si zapeo na PES 2013 i nemožeš igrat s njima što onda? Čekat 6 mjeseci da cijena padne?
________________-
Malo politiziram.....
Cijena ODE i 3k3 key-a je oko 700 kn u HR ako sam ugrađuješ, što je puno no ne i previše, nažalost nisam još probao pa ne mogu dati neku recenziju no nadam se uskoro,
trn u oku mi je bannan PS3 kojeg ne mogu unbannat , rješenje bi bilo nova PS3 konzole ili ODE,
Svim hakerima koji su radili na PS3 cilj je bio probiti lv0, što su i napravili, a ako su za ključeve znali i Tuskateersi i BlueDiskCFW , onda je sigurno da oni nisu bili jedini ,
bilo je samo pitanje vremena kad če se javno objaviti, iako Tuskateersi tvrde da im je BlueDisk ukrao ključeve , vjerojatnije bi bilo da su dijelili informacije i radili na otkrivanju ključeva pa je BlueDiskCFW izigrao Tuskateerse i htio zaradit i pokupit lovu i slavu...