PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati

poruka: 1.997
|
čitano: 748.105
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Oj ljudi,zanima me jedna stvar.

Znaci lik prodaje ovakav PS3 ( http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/playstation-3-slim-250-gb-rogero-oglas-9294344 ) ,mogu li se piratske igre igrat na njemu?Nemam pojma kako na koju foru rogero radi pa pitam jeli za igranje piratskih igara potreban blu ray player?

sup
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 16:02 (hexx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

nije ti potreban blu ray za igranje piratskih igara, ja imam jailbreakan ps3 i netrebam imat medij unutra da bi igro igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati
hexx kaže...

Oj ljudi,zanima me jedna stvar.

Znaci lik prodaje ovakav PS3 ( http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/playstation-3-slim-250-gb-rogero-oglas-9294344 ) ,mogu li se piratske igre igrat na njemu?Nemam pojma kako na koju foru rogero radi pa pitam jeli za igranje piratskih igara potreban blu ray player?

Ovisi kakav je kvar. Ako samo ne radi laser ili mehanizam onda možeš igrat, ali ako je pokvaren logic board na blue ray driveu onda ne možeš igrati. Budući da je on napisao u oglasu da se ne može igrati onda je vjerojatno riknuo logic board.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
13 godina
protjeran
mar123 kaže...

nije ti potreban blu ray za igranje piratskih igara, ja imam jailbreakan ps3 i netrebam imat medij unutra da bi igro igru.

a kad sam ja nekidan tražio rješenje baz za ovo što ti kažeš onda nitko nije znao odgovorit...kako igrat igre na jailbrejkanom ps3 a da medij nije unutra...dakle kako ?!?

16 godina

pa u multimanu upalis igru, vrati te u xmb, i tamo gore ti je ona ikona medija, to stisnes, kad igra nije aktivirana onda tamo kraj te ikone medija pise playstation.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

i 90 % igri tako neče radit...meni radi tako 5 od 40 .... ostale kad kliknem na igru ili me vrati nazad ili dobo crni ekran i moram resetirat konzolu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

upravo sada sam tako pokrenuo gta v, na kojoj jos zelis da probam to? imam i last of us, red dead..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav ekipi!

Javljam se po prvi puta, novi sam član pa se iskreno nadam da me nećete ignorirati, molit ću lijepo. {#} Naime, nedavno sam kupio PS3 Slim (manufactured in October 2010) sa softwareski instaliranim CFW 3.70 s kojim mogu pokrenuti skoro svaku igru (nisam probao najnovije naslove). Na koji način mogu instalirati zadnju verziju CFW-a? Moram li opet činiti downgrade na 3.55 ili mogu direktno ići na CFW Rogero 4.46? Hvala do beskraja.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 0:01 (Nirad).

0 0 hvala 0
14 godina
mar123 kaže...

upravo sada sam tako pokrenuo gta v, na kojoj jos zelis da probam to? imam i last of us, red dead..

Kako si prebacio GTA V na ps3 ? Imam usb od 16 gigi, a igra zauzima nekih 17 i pol.

16 godina
nanek kaže...
mar123 kaže...

Kako si prebacio GTA V na ps3 ? Imam usb od 16 gigi, a igra zauzima nekih 17 i pol.

preko mreze, ide jako jako brzo, za nekih 20 minuta mi prebaci igru. samo moras ps3 povezat kablom a ne bezicno.

14 godina

Koji si program koristio ?

Našao. :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 0:58 (nanek).
13 godina
protjeran
mar123 kaže...

koji cfw imaš i dali možda treba neke postavke naredit u multimanu ?...jel učljučiš ono bd miror ili tako nešta ?

13 godina
protjeran
mar123 kaže...

a jel pokrečeš sa externog harda ili ? ...ja sad upravo napravio update na rogero 4.46 i stavio zadnji multiman i pokušo pokrenit fifu 2014 na taj tvoj način i samo mi ekran pocrnio i moro ugasit konzolu prisilno...

16 godina

Ja pokrecem sa gta5 sa vanjskog diska

Imam 3.55kmewe i eboot modificiran

Radi od pocetka bez ikakvih podesavanja u multimanu

Samo je instaliro mislim jos oko 8gb na ps3

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

ma rade i meni sve igre...na externom hardu su mi...al rade mi kad je bilo koja original igra u pogonu... mene zanima kako lik pokrene bez da ima igru u br pogonu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

nista nisam dodatno podesavo, upalim ps3, udem u multiman, tamo aktiviram igru koju ocu, vrati me u xmb i tamo mi se pojavi u game sekciji ikonica medija na kojoj pise ime te igre i onda pokrenem.

meni je ps3 jailbreako onaj frajer sto mi je i downgrade napravio, tako da neznam dal je on nesto stavio da se to moze, pise mi da imam rogero 4.46 v 1.00, mozda stvarno treba neki program.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kod mene isto rade gotove sve igre bez medija unutra. (ne radi mi samo GoW 3, Heavy rain i Liitle Big planet 2). Nisam ništa posebno podešavao. Imam zadnji cfw i multiman i imam neispravan bd player.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Neke igre ne rade , neke rade, to saznaš tako da pokreneš igru bez diska i vidiš

0 0 hvala 0
16 godina

ječl igra tu neko online sa jailbreakanom konzolom, moze mi se javit na pp?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nirad kaže...

Pozdrav ekipi!

Javljam se po prvi puta, novi sam član pa se iskreno nadam da me nećete ignorirati, molit ću lijepo. {#} Naime, nedavno sam kupio PS3 Slim (manufactured in October 2010) sa softwareski instaliranim CFW 3.70 s kojim mogu pokrenuti skoro svaku igru (nisam probao najnovije naslove). Na koji način mogu instalirati zadnju verziju CFW-a? Moram li opet činiti downgrade na 3.55 ili mogu direktno ići na CFW Rogero 4.46? Hvala do beskraja.

nije potreban downgrade. skini najnoviji cfw rogero 4.46 v1.01. http://tortuga-cove.com/forums/viewtopic.php?f=127&t=4705 , za svaki slučaj provjeri skinuti cfw ps3 pup ckeck-om http://www.sendspace.com/file/k0u084 , md5 mora biti ovakav: aced1947b311c205a3b82f3d26fbf8b3. na usb stick koji je formatiran u fat32 formatu kopiraj cfw u foldere PS3/UPDATE i preminuj ga u ps3updat.pup. na sticku to mora izgledati ovako: X:\ PS3 / UPDATE / PS3UPDAT.PUP pokreni update iz XMB-a ili recovery mode-a, moj savjet je da pokreneš iz recovery-a. kako doći u recovery može vidjeti ovdje:

13 godina
protjeran
Wontay kaže...

Neke igre ne rade , neke rade, to saznaš tako da pokreneš igru bez diska i vidiš

meni neradi nijedna...u opcijama u multimanu mi je uključem bd mirror i external... jednostavno neče bez blue reya u pogonu...

12 godina
neaktivan
probaj ovu varijantu: http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=45787
da bi ovo moglo biti moguće moraš biti na rebug rex cfw-u. ako ti i ova usb varijanta ne uspije morati ćeš nabaviti kompletan bd i napraviti re-marry matične ploče i bd-a. nije jednostavno ali u većini slučajeva uspije.
13 godina
protjeran
Igor kaže...

Kod mene isto rade gotove sve igre bez medija unutra. (ne radi mi samo GoW 3, Heavy rain i Liitle Big planet 2). Nisam ništa posebno podešavao. Imam zadnji cfw i multiman i imam neispravan bd player.

možeš li mi reči kakve su ti postavke u multimanu ?...imam sve isto ko i ti i meni nerade...hvala unaprijed{#}

11 godina
neaktivan

iberlauf kaže:

nije potreban downgrade. skini najnoviji cfw rogero 4.46 v1.01. http://tortuga-cove.com/forums/viewtopic.php?f=127&t=4705 , za svaki slučaj provjeri skinuti cfw ps3 pup ckeck-om http://www.sendspace.com/file/k0u084 , md5 mora biti ovakav: aced1947b311c205a3b82f3d26fbf8b3. na usb stick koji je formatiran u fat32 formatu kopiraj cfw u foldere PS3/UPDATE i preminuj ga u ps3updat.pup. na sticku to mora izgledati ovako: X:\ PS3 / UPDATE / PS3UPDAT.PUP pokreni update iz XMB-a ili recovery mode-a, moj savjet je da pokreneš iz recovery-a. kako doći u recovery može vidjeti ovdje:

Hvala ti puno, jedva čekam da isprobam. Javit ću rezultat. Ako bude neka nejasnoća, javim se još prije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 22:34 (Nirad).
11 godina
neaktivan

Uspješno instaliran Rogero 4.46 v1.01. Sada imam problem što ne mogu pokrenuti niti jednu igru s HDD-a u Multimanu (nestale su a pojavljuje se nekakav error). Verzija Multimana je 4.05 s datumom 23.11.2012. Znači li to da trebam najnoviju verziju?

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 22:32 (Nirad).
15 godina

Rogero 4.46 zahtjeva najnoviju verziju Multimana

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Wontay kaže...

Rogero 4.46 zahtjeva najnoviju verziju Multimana

Upravo je i ovo sređeno. Sada opet sve radi kao ranije, s tim što očekujem još i više (i sve bolje). Hvala vam obojici. {#}

11 godina
neaktivan

Pozdrav. Ja sam novi ovde. Da li možda netko zna zašto kada pustim PS1 igre na najnovijem Rogero 4.46 kreću se ubrzano? Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina

kad bi mogo doc cfw 4.50

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Danas, Habib je izdao 4.50 cfw no Habib je prije napravio i zajeb sa jednim svojim cfw zato se ne preporuča dok se ne vidi na djelu,

Danas je SGK izdao i spoofer, isto se ne preporuča staviti ga dok se ne vide rezultati

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice