HD 3850 AGP Driveri

poruka: 2
|
čitano: 1.893
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
HD 3850 AGP Driveri

Vec tri noci ne spavam jer nemogu instalirati drivere za doticnu karticu... Pokusao sam Hotfixeve s amdove stranice, također i one sa sapphirove stranice, omega drivere, tri puta sam reinstaliravao windows xp, brisao o statke ATIjevih drivera s driver sweeperom, pokusavao istalirat direktno iz device managera, pokusavao instalirat drivere dok je graficka bila iskljucena pa ju potom gurnuo u maticnu, no opet nista, pokusavao sam instalirat 10 starijih verzija catalyst drivera... Cak sam probao modificirat drivere s Mobility modderom, iako mi je to glupo  zvucalo, no ocajan sam vec.... Napajanje je 460w, tak da nema problema s tim, maticna je starija ASRock P4VM8, 2x1bgram, celeron 2.8ghz... Instalirao sam drivere za maticnu, hyperionove 4in1, cak sam one za agp instalirao posebno novije... U biosu sam disablao integriranu graficku, no ni to nije pomoglo... Nisam jos clearao bios, iako mi i to preporucuju... Zapravo mislim da je nekakva glupost koju jednostavno ne  znam napraviti... 

Citao sam i windows 7 forum na kojem lik pojasnjava kako treba nekakav CL...inif file zamijeniti u driver directoriju, ali nisam nasao nikakav manual za Winxp... 

Ako mi netko moze pomoci savijetom kako instalirati drivere za HD 3850 agp, na Winxp-u stvarno bi bio zahvalan!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: HD 3850 AGP Driveri

Imam dotičnu karticu od Sapphira, 512 DDR3

U zadnje vrijeme update drivera je uredno prolazio s hotfixom za HD 3000 AGP seriju tako da sam već dugo koristio najnovije verziju drivera

Sjećam se da je u početku bilo nekih problema s instalacijom drivera i čini mi se da sam morao s Revo instalerom micat komponentu po komponentu

ovo bi bila najnovija verzija:

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice