Vec tri noci ne spavam jer nemogu instalirati drivere za doticnu karticu... Pokusao sam Hotfixeve s amdove stranice, također i one sa sapphirove stranice, omega drivere, tri puta sam reinstaliravao windows xp, brisao o statke ATIjevih drivera s driver sweeperom, pokusavao istalirat direktno iz device managera, pokusavao instalirat drivere dok je graficka bila iskljucena pa ju potom gurnuo u maticnu, no opet nista, pokusavao sam instalirat 10 starijih verzija catalyst drivera... Cak sam probao modificirat drivere s Mobility modderom, iako mi je to glupo zvucalo, no ocajan sam vec.... Napajanje je 460w, tak da nema problema s tim, maticna je starija ASRock P4VM8, 2x1bgram, celeron 2.8ghz... Instalirao sam drivere za maticnu, hyperionove 4in1, cak sam one za agp instalirao posebno novije... U biosu sam disablao integriranu graficku, no ni to nije pomoglo... Nisam jos clearao bios, iako mi i to preporucuju... Zapravo mislim da je nekakva glupost koju jednostavno ne znam napraviti...
Citao sam i windows 7 forum na kojem lik pojasnjava kako treba nekakav CL...inif file zamijeniti u driver directoriju, ali nisam nasao nikakav manual za Winxp...
Ako mi netko moze pomoci savijetom kako instalirati drivere za HD 3850 agp, na Winxp-u stvarno bi bio zahvalan!