Štaje bolje po vama?
gtx 580 3500 kn
x2 6850 2800 kn
29 | 6850 crossfire |
---|---|
37 | gtx 580 |
Štaje bolje po vama?
gtx 580 3500 kn
x2 6850 2800 kn
29 | 6850 crossfire |
---|---|
37 | gtx 580 |
po mom misljenju, bolja je 6850 u CF, imas nekih desetak frejmova vise nego sa jednom gtxicom 580
također bi savjetovao gtx580, single gpu je single gpu,sam se uvjerio.
takodjer 580gtx radi prakticnosti :)
Moj glas ide za HD6850 CF..Iz razloga što jako dobro skaliraju..Malo troše..Malo se griju,a isto tako AMD izdaje crossfire profile i dosta popravlja probleme u crossfireu..No to je samo moje mišljenje
ma kuratz, dobro je ako dostigne 5870.
probat prvo pa onda pričat takve stvari.
eh, da, ja sam za GTX580.
yeah right,neki forumas je kupia 2x 6850-ke kad su tek izasle pa ih dobro nije bacia kroz prozor nakon mjesec dana,na kraju je prodao i uzeo polovnu gtx570 koliko se sijecam.
Moj glas ide za 6850CF, nevjerojatno dobro skalira serija 6XXX
yeah right,neki forumas je kupia 2x 6850-ke kad su tek izasle pa ih dobro nije bacia kroz prozor nakon mjesec dana,na kraju je prodao i uzeo polovnu gtx570 koliko se sijecam.
To bi bio Hyperion
Kad je on to imao još su bili ATI 10 driveri..Nije bilo zakrpa itd..Ventilatori na grafičkoj su se vrtili na 70% itd..
No evo promjenilo se je..Skoro svaki driveri donose velika poboljšanja(5fps boost,etc)..A i cjena između gtx580 i hd6850 crossfire je relativno velika..za taj novac se kupi kvalitetno hlađenje za grafe
I da..Ja nebi uzeo sapphire toxic nego Gigabyte windforce..:)
To bi bio Hyperion
Kad je on to imao još su bili ATI 10 driveri..Nije bilo zakrpa itd..Ventilatori na grafičkoj su se vrtili na 70% itd..
No evo promjenilo se je..Skoro svaki driveri donose velika poboljšanja(5fps boost,etc)..A i cjena između gtx580 i hd6850 crossfire je relativno velika..za taj novac se kupi kvalitetno hlađenje za grafe
I da..Ja nebi uzeo sapphire toxic nego Gigabyte windforce..:)
da, to je bio hyperion,a dobro onda, drago meni ćut da su driveri riješili probleme,eto ako sad cf bolje radi neka on napravi recenziju jer mi se onda otvara kao još jedna opcija za zamijenit gtx285-icu oko bozica.
treba uzet u obzir i framedropove, i ATI-jeve drivere, microstuttering, i sve ostale probleme koje donosi CFX. a da ne govorim frende da onda moras promjeniti plocu koju sam ti stavio u konfu XD
ja sam za gtx580
GTX 580 moj glas.
P.S Napravit će Spyware recenziju HD 6870 CF vs GTX 580. Samo se strpite, trebam ga još nagovoriti na Steam chatu da napravi review.
treba uzet u obzir i framedropove, i ATI-jeve drivere, microstuttering, i sve ostale probleme koje donosi CFX. a da ne govorim frende da onda moras promjeniti plocu koju sam ti stavio u konfu XD
ja sam za gtx580
znam znam mislio sam sad uzed asus p8p67 le ploću
ja sam za gtx580
znam znam mislio sam sad uzed asus p8p67 le ploću
Nikako tu ploču..Jer ima drugi pcie port @ x4..Zar nemaš ovu ploču?
http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68V_PRO/#specifications
Koja je svakako dosta..
ma to pod moj pc je staro to sam mislio kupit a sad neću ps. puno hvala nisam to bio primjetio
Ja razmisljam o kupovini jos jedne 6850. Zanima me da li su vlasnici CF setupa imali probleme s microstutteringom, je li to rijeseno novijim driverima?
Licno nakon dva CFX setupa, nije to jos to, treba jos koja godina, SLI je i dalje mnogo bolja opcija.
kolega susjed imo 2 x 6850 .. ja nezadovoljnijeg covjeka u zivotu nevidih.. non stop neki problemi.. dok meni 460 sli nije radio samo u 3dm11 (dok je bio frizak jel)
Sta je konkretno u vasim slucajevima bio problem? Treba mi nesto iz prve ruke.
Nestabilnost.
GTX 580, neces pozelit, frend imo 2x 6950 i nisu tolko jace nego moja 1x 580.
Ja sam planirao jos jednu 6850 prvobitno iz razloga sto se mogu naci jeftino, pogotovo one polovne. Drugi razlog je jako dobro skaliranje 6850-ki u CF-u. Ali ipak prelazak na 580 (pa kasnije SLI) ima i svojih prednosti....
A da prodaš tu HD 6850 i kupiš si HD 7870 ( pa makari uz malo nadoplate ) !! To ti je jače od CF 6850, a nemaš brige oko toga jel radi li neradi, i jel skalira ili neskalira, plus što troši najmanje 40% manje struje nego HD 6850 CF.
A vidis ta ti nije nimalo losa........ja sam zacrtao nvidiu kao iducu grafu i to je to, mozda sam malo pozurio s ovom 580-kom.