AMD Serija 400 (Polaris)

poruka: 9.707
|
čitano: 805.272
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

https://iponcomp.hr/webshop/product/msi_rx_470_gaming_x_4g_rx470_4gb_gddr5_pcie/1479355

36 godina fabrička garancija

ne mogu sliku dodati.... ali heh ako se kupi bi li priznali zbog tipfelera? XD

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2016 15:55 (anarky1988).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: AMD Serija 400 (Polaris)

To je mađarska trgovina koja na 50% stranice ima loš prijevod

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
9 godina
neaktivan
AMD Serija 400 (Polaris)

skripta im ne radi, pa umjesto mjeseci napise godine :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ansha kaže...
mirko111222 kaže...

Anasha a jesi hejter to nema nidi,u kojem god smislu amd napreduje ti ga opovrgavaš,ajde malo budi pravedan ako ikako možeš ili ti je kuća cijela u zelenome sa nVidia natpisima.

Ti ni najmanje ne shvacas sta ja pisem.. Da sad trebam kupiti dionice nvidia-e ili amd-a, sasvim sigurno bi uzeo amd...

Nije poanta u tome... Nvidia je veca firma, sa puno boljim marketingom, toliko dobrim marketingom da im je on preko pola prodaje. Ja govorim o uzastopnom usponu koji se kosi sa onime što su i naj popularniji portali pisali, kako bi imali clickbait naslove. Od izlaska 300 serije se govorilo kako je rebrand i kako od toga sve ce ici nizbrdo do 2020. gdje ce biti apsolutni kolaps ili prodaja firme. So far, ništa od toga, napokon došla nova arhitektura, novi CPUovi dolaze, neka vrate Never Settle program u kojem si mogao dobiti po 3 triple A igre koje si sam birao i dici ce se na noge.

Battlelog: D3lBoy-00
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2016 16:54 (D3lBoy).
17 godina
odjavljen
AMD Serija 400 (Polaris)

Ne bi imao ništa protiv da AMD stavi ključ u bravu na jedno barem 5 godina ako ne i trajno. Bilo bi jako zanimljivo gledati kako bi se tržište razvijalo poslije toga, do kuda bi išle cijene nvidijinih kartica, na koliko bi se podfirmi morao razdjeliti Intel radi ukidanja monopola. Također o čemu bi raspravljali forumski trolovi...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

plakali bi za AMD-om svi 

Moj PC  
8 0 hvala 0
8 godina
XXX kaže...

Ne bi imao ništa protiv da AMD stavi ključ u bravu na jedno barem 5 godina ako ne i trajno. Bilo bi jako zanimljivo gledati kako bi se tržište razvijalo poslije toga, do kuda bi išle cijene nvidijinih kartica, na koliko bi se podfirmi morao razdjeliti Intel radi ukidanja monopola. Također o čemu bi raspravljali forumski trolovi...

Nvidia bi odma roknula cijenu za 1060 jedno 4000 soma kuna,nastavila za male zelene plitkog đepa štancat gtx seriju do 960 tke ali sa cijenom od 2500 kn. A za one očajne prava prilika gtx 750 ti 1700 kn akcija i udri. A na forumima benchanje dernek svi sretni i zadovoljni😂😂😂😂.

13 godina
protjeran
anarky1988 kaže...

https://iponcomp.hr/webshop/product/msi_rx_470_gaming_x_4g_rx470_4gb_gddr5_pcie/1479355

36 godina fabrička garancija

ne mogu sliku dodati.... ali heh ako se kupi bi li priznali zbog tipfelera? XD

pa taj amd je stvarno "fjučr-pruf"!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
17 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Prodo GTX 960 i uzeo XFX RX480 8GB

Nisam ni mjerio kućište te je taman stala u TT V4

Moj PC  
18 0 hvala 3
17 godina
odjavljen
AMD Serija 400 (Polaris)

Po meni najbolja izvedba RX-ca, najviše zbog laganog čišćenja. Da kupujem bila bi ta ista.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
AMD Serija 400 (Polaris)

ajme doktore koje slike, pa bar smo kod tebe navikli na fine "ss"!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina

Javi dojmove ;) GTR verzija kaj ne?

17 godina
Stjepanj kaže...

ajme doktore koje slike, pa bar smo kod tebe navikli na fine "ss"!lp

U slikama hardvera možda stavim normalne... Znam da je ovo kao, no fotoaparat je krepo, mobitel nema bljeskalicu...

17 godina
The_Fichek kaže...

Javi dojmove ;) GTR verzija kaj ne?

Je GTR...

Samo šta sam bacio oko:

Rezolucija 2560x1080

DOOM - Vulkan + Ultra u žeži akcije cca 90 FPSa

Witcher 3 - Ultra + hairworks + modovi cca 55 FPSa

17 godina

Cestitam, opaka grafa 

15 godina
BOOMboy kaže...
XXX kaže...

Nvidia bi odma roknula cijenu za 1060 jedno 4000 soma kuna,nastavila za male zelene plitkog đepa štancat gtx seriju do 960 tke ali sa cijenom od 2500 kn. A za one očajne prava prilika gtx 750 ti 1700 kn akcija i udri. A na forumima benchanje dernek svi sretni i zadovoljni😂😂😂😂.

He he, divotica bi bila. Nvidia fanboi bi trebali hvaliti AMD i nagovarati ljude da AMD kupe, pa da se situacija malo izjednači i cijene bi morale pasti. Al valjda to samo lovaši kupuju pa im svejedno.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
12 godina
neaktivan

Jel black edition? Aj vidi asic pa javi, BE bi trebale bit binane što i sam planiram provjerit.

9 godina
neaktivan
AMD Serija 400 (Polaris)

moja XFX RX470 ima 71%, od kolege RX470 BE ima 90,8%, oboje Hynix memorija

bas smo se upravo dopisivali oko toga, ko ima veceg :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
_mark0_69 kaže...

Jel black edition? Aj vidi asic pa javi, BE bi trebale bit binane što i sam planiram provjerit.

89.0%

15 godina

O

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2016 20:44 (hejhaj).
12 godina
neaktivan

Znači stvarno su binane, jbt 89% pa to će ići preko 1430mhz na stock naponu.

11 godina

Samo sa kojim rpm..

12 godina
doktor1 kaže...
_mark0_69 kaže...

Kolega, cestitam na super primjerku, samo javi ima li onog famoznog zvuka vibracije venta. Mislim da je to izmisljotina, ali eto...

coffe,coffe,coffe.....
14 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Ima li netko da želi mijenjati svoju rx 480 za rx 480 strix. Imam priliku za ubost drugu 480 u crossfire, ali mi ne stane druga u kućište?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
metallic kaže...

Kolega, cestitam na super primjerku, samo javi ima li onog famoznog zvuka vibracije venta. Mislim da je to izmisljotina, ali eto...

Ništa se ne čuje. Igrajući Witcher 3 ventilator je na 35%, a temperatura 68.

Doduše kratko sam igro, no kartica je tiša od GTX 960 Phantom!

Idem sada u noćnu pa ću ujutro uzed display port kabel da osposobim FreSync i malo testirat pošto sam tri dana slobodan...

Čini mi se kartica taman za ovu moju 2560x1080 rezoluciju.

Ne patim da imam lock@60, ali moram priznat da će DOOM biti gušt igrat na ultra@75

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2016 21:10 (doktor1).
14 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Mislim da su BE modeli XFX-a definitivno probrani, moja XFX 5850 BE je radila na 1000/1200 1.25V 24/7 naspram stock 725/1000, tj BE modela na 765mhz.

I to sa turbinskim coolerom, jedna od najdražih kartica.

root

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Mislim da su BE modeli XFX-a definitivno probrani, moja XFX 5850 BE je radila na 1000/1200 1.25V 24/7 naspram stock 725/1000, tj BE modela na 765mhz.

I to sa turbinskim coolerom, jedna od najdražih kartica.

I moja sapphire radeon hd5850 1gb referentna radi na tim taktovima i na tom naponu. A cisto sumnjam da su nesto probirali

mojpismonosa
14 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Pokušaj pronaći na netu takve čipove, nema ih nigdje.

Daj ti snimi koji sat gejminga Metroa ili BF-a na tim taktovima pa ću ti vjerovati.

Mada je moguće da si i ti potrefio dobar čip.

root

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
metallic kaže...
doktor1 kaže...
_mark0_69 kaže...

nema nikakvog zvuka, totalno su tihi ventovi i temperature su ok, max 72 a u prosjeku tu negdje oko 65, XFX RX470 sve na default

13 godina
XXX kaže...

Misliš da je obrnuta situacija da bi amd bio skroman? Stariji gameri se mogu sjetiti vodoo 2 kartica i dok je Nvidija bila alternativa, tad su mi bili zakon, no tržište čini svoje...Tkđ vidim da ih Amd prati sa cijenama trenutno i samo teški glupani sumiraju amd - dobro, nvidia - loše...Ne mislim na tebe pajdo

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2016 23:46 (DarthMarkus).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice