Apple u EU ukida sinkronizaciju Wi-Fi mreža između

poruka: 6
|
čitano: 2.715
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple u EU ukida sinkronizaciju Wi-Fi mreža između".
17 godina

Danke Europa.

Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Previše birokratske pameti i ustupaka prema nečijoj privatnosti, koči progres.

Mada mi se sviđa ono koja dolazi od EU, a tiče se onoga, kada se pedofilima otežava posao.

Mac
Moj PC  
1 6 hvala 0
15 godina
Re: Apple u EU ukida sinkronizaciju Wi-Fi mreža iz
PzKpfw kaže...

Mada mi se sviđa ono koja dolazi od EU, a tiče se onoga, kada se pedofilima otežava posao.

Znači trebamo svi žrtvovati svoju privatnost jer oni nisu u stanju spriječiti zločine koje čini manje od 1% populacije?

nemam za potpis
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2025 7:05 (tenac).
9 godina
PzKpfw kaže...

Znači, inicijativa za zaštitu djece koje će nam špijunirati poruke na način da ćemo prvo svim pedofilima reći da im špijuniramo poruke, a oni će nastaviti svoju pedofilsku komunikaciju kanalom koji se špijunira upravo zbog njih? Ovo ni alan ford nebi bolje smislio.

15 godina
A bas sam razmislja koristit apple watch umjesto mobitela za vecinu toga, sad me zanima koliko ce ovakvih stvari biti u buducnosti
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

0 0 hvala 0
12 mjeseci
Bruno:
"Znači, inicijativa za zaštitu djece koje će nam špijunirati poruke na način da ćemo prvo svim pedofilima reći da im špijuniramo poruke, a oni će nastaviti svoju pedofilsku komunikaciju kanalom koji se špijunira upravo zbog njih? Ovo ni alan ford nebi bolje smislio".

Slično onim vježbama po školama gdje uče gdje da se djeca skrivaju u slučaju pucnjave , a istu vježbu radi i ubojica.
Isto tako će se pedofilčina više paziti da ga ne otkriju i suzdržati uporabe društvenih mreža. I tako sve ovo ispasti će genijalan alat za nadzor nas normalnih.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice