Majka tuži AI tvrtku nakon što je njezin sin počin

poruka: 6
|
čitano: 1.797
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Majka tuži AI tvrtku nakon što je njezin sin počin".
17 godina

Dva mjeseca?

Mislim oke, ja sam prvi koji bi razapeo ove lopove od AI firmi, ali ženo odvjetnice, gdje je bila žena majka ta dva mjeseca?

Daleko od toga da ne nose odgovornost, samo bi bilo ljepše da ih se tuži bez smrtnog slučaja u obitelji.

Gledam te!

0 3 hvala 0
13 mjeseci
Re: Majka tuži AI tvrtku nakon što je njezin sin p
Piše u članku da je istraživala dva mjeseca te da nije znala razlog njegovog čina prije istrage. Ako je tjedan dva zamislimo da od tuge nije mogla ništa raditi te da je samo žalovala, pa da je možda unajmila nekog privatnog detektiva za hakiranje mobitela , pa kasnije konzultacije sa pravnom službom. U svakom slučaju užas te je vrijeme da se napravi reda kako ne bi to uhvatilo maha.

Film ona ukazuje na te probleme i sa odraslim osobama a gdje neće na nezrelu djecu.

https://m.imdb.com/title/tt1798709/
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
17 godina
Re: Majka tuži AI tvrtku nakon što je njezin sin p

Imaš pravo, istraživala je dva mjeseca.

Koliko dugo je prije toga zanemarivala dijete ne piše:

"U svom dnevniku pisao je o njoj kao o stvarnoj osobi, sestri i ljubavnici koja ga čeka u drugom svijetu. Postao je ovisan, povlačio se od obitelji i prijatelja, a ocjene u školi su mu drastično pale."

Gledam te!
17 godina

Baš sam nekidan išao kreirat neku tu AI virtualnu curu, reko da popričam malo s nekom normalnom ženskom osobom...

1 1 hvala 0
14 godina

To mama sad če ti pare vratit sina!!!

Super Maria su stvorili Japanci,Talijan je a govori Engleski, kompanija mu ima urede u Americi, trči kao Ruski atletičar i skuplja novčiće kao Židov! Ne budimo rasisti budimo kao Mario!

0 2 hvala 0
9 godina

Bas sam prosli tjedan imao jedan post o kolegi koji se ozenio u Francusku za neku Africku zenku tamo. S njom dobio dvoje djece u kratkom roku, stvari krenule po zlu jer ne govori FR jezik pa se nije mogao zaposliti, i nakon nasilja, vradzbina i sto ludosti (s njene strane), se razveo. 

Sada, kako mi govori, posto misli da je zena narcisist, koristi AI na kojem stvara njen psiholoski "profil" kojeg puni realnijm interakcijama s njom i njenim odgovorima/ponasanjem, da ga koristi da bi se "borio s njom" tj da dobije neki forecast ili model njenog ponasanja, koji onda moze iskoristiti protiv nje za manipulaciju same nje, jer koristi djecu protiv njega i od njih radi dusevne bogalje. 

Prica za film s malo tezim temama. 

Ali sada kada ovo citam, vidim da je to je smjer kuda stvar ide. Imamo hrpu emotivno i komunikacisjki sakatih osoba koje bulje u monitore i ekrane 10+ sati dnevno, koji su usamljeni i koji ce pribjeci dostupnim sredstvima da pobjegnu iz nekih usamljenosti ili losih situacija u kojima se ne ispunjavaju. Ta neka štaka koju ce iskoristiti je sredstvo koje je najdostupnije i koje im je najudobnije za koristenje, a to je neki AI.

I tu stvari idu u 3 lepe. 

Prateci Americki sistem, neko ce iz svog podbacaja kao roditelj ili nebrige, vidjeti tragediju kao sansu za lesinarenje i da uzme neku paru umjesto da se pogleda u ogledalo i zapita "gdje sam pogrijesio kao roditelj?". Ne. Nikada nije moje dijete, uvijek su tudja djeca, nikada nisam ja, uvijek je drugi. I to je nazalost smjer. 

A AI ne moze (jos uvijek) znati sto je kome u glavi i prepoznati da "uskoro dolazim kuci" znaci 9mm u glavu. Niti bi trebao to znati. 

Pro-tip za kompaniju: Poradite na svom TOU (Terms of Use) da izbjegnete razne lujke losih namjera. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2025 15:08 (Gebirgs).

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice