Pratim ga, trenutno se može naći za 550 eura.
www.nanosola.com
Pratim ga, trenutno se može naći za 550 eura.
www.nanosola.com
Stigao mi u ponedjeljak 85C7K.
Nije to premium TV, najbolje se vidi po jeftinom daljinskom. Ali slika je super. Dok radi. Meni je izdržao punih sat vremena prije nego se pokvario.
Kupio sam ga jer je pun internet recenzija u kojem ga hvale. Možda nemam sreće, ali moje iskustvo s tim TV-om nije baš najbolje.
Stigao mi u ponedjeljak 85C7K.
Nije to premium TV, najbolje se vidi po jeftinom daljinskom. Ali slika je super. Dok radi. Meni je izdržao punih sat vremena prije nego se pokvario.
Kupio sam ga jer je pun internet recenzija u kojem ga hvale. Možda nemam sreće, ali moje iskustvo s tim TV-om nije baš najbolje.
Šteta za takvo iskustvo, zezao si se sa raspakiravanjem pa si ga opet morao spakirat za dostavnu službu, pa opet novi tv pa opet raspakiravanje. A nije lagan. Jbg.
Ja imam TCL 55DC760 kupljen 2019 kad je i dobio nagradu EISA kao best buy, tada je koštao isto oko 850€. Još uvijek me top služi. C7K u 75in je dobio EISA nagradu za 2025g. kao best family tv. Planiram njega ili C6K koji je dobio nagradu kao best gaming tv. Mada testovi za gaming hvale jednog i drugog. Nadam se da neću pogriješiti
Ja imam TCL 55DC760 kupljen 2019 kad je i dobio nagradu EISA kao best buy, tada je koštao isto oko 850€. Još uvijek me top služi. C7K u 75in je dobio EISA nagradu za 2025g. kao best family tv. Planiram njega ili C6K koji je dobio nagradu kao best gaming tv. Mada testovi za gaming hvale jednog i drugog. Nadam se da neću pogriješiti
ako kupiš C6K javi kakav je za gaming jer sam ga gledao za isto...
.
Ja sam na preporuku tu na forumu uzeo 50C7K prije cca. 2 mjeseca.
Za sad zadovoljan, slika odlična (boje, crna, HDR), sam Android OS je dosta responzivan (switchamo između 2 korisnika dosta često i ne primjetim nikakva usporavanja). Služi za gledanje filmova (Jellyfin) i igranje na PS2/3/5. Daljinac je tako-tako, ove ključne tipke (vol up/down, home, back, switch input) bi mogle biti veće, dosta je teško napamet pogoditi koja je koja (recimo Hisense mi je imao puno bolji daljinac, sve navedeno sam mogao bez gledanja u mraku kliknuti). DVB-T prijem me isto iznenadio, nalovio je više kanala nego Hisense na istoj anteni (nebitno doduše jer imam MaxTV aplikaciju koja isto usput rečeno radi sasvim ok na tom TVu).
Zašto nisam uzeo veći (košta skoro isto)? Ne stane na regal/policu i dnevni boravak je mali, sa većim TVom bi vjerojatno bio kao u kinu u prvim redovima.
Za te novce, svakako preporuka.
55" varijanta s tim panelom i cijelim paketom je nobrainer za 550€, Oled tu nema kaj traziti pored ovakvih specki i cijene, da ne pricam koliko je led trajniji i ima konzistentniju sliku koja ne degradira.
Sve što znam o životu naučio me Đelo Hadžiselimović
Kabel? Treba ti malo bolji, teoretski HDMI 1.4 (kojeg vrlo, vrlo vjerojatno imaš) može gurati 120hz ali da bi bio siguran, treba ti 2.1 kabel. Meni isto nije radilo sa nekim žnj 1.4, tek kad sam recimo uzeo originalni od PS5 koji sam dobio sa njime je proradilo 120 hz.
539€ u Big Bangu za 55"
za tu lovu, kaj reć...
Kupio ga i ja na kraju, jer po svim preporukama i komentarima, za 500 i nešto eura nema boljeg 55 inča TV-a. Jel imate preporuke ili savjete kako da kad pustim video file s USB-a, radi u HDR-u? Tek sam sinoć montirao TV, pa nisam stigao previše još ni testirati, ali vidim recimo da on automatski prepoyna HDR source kad pustim nešto na Youtube (nativne aplikacije), ali kad sa sticka, onda ne.
Isto tako, imate kakav savjet oko video playera, da mogu sincat titlove? Na prošlom Samsungu BU8000 je to imala čak nativna aplikacija od TV-a, što mi je bilo top. Ovdje nema pa sam skonuo VLC, ali nema ni tamo, što me pak baš iynenadilo.
.
Isto tako, imate kakve generalne savjete još oko postavki?
Ja koristim nova player. Radi mi na dolby preko mreže. Malo sam morao samo neke postavke u playeru podesiti. Nisam za sad nikakvu kalibraciju radio. Instalirao smarttube...za sad sve ok
Kupio ga i ja na kraju, jer po svim preporukama i komentarima, za 500 i nešto eura nema boljeg 55 inča TV-a. Jel imate preporuke ili savjete kako da kad pustim video file s USB-a, radi u HDR-u? Tek sam sinoć montirao TV, pa nisam stigao previše još ni testirati, ali vidim recimo da on automatski prepoyna HDR source kad pustim nešto na Youtube (nativne aplikacije), ali kad sa sticka, onda ne.
Isto tako, imate kakav savjet oko video playera, da mogu sincat titlove? Na prošlom Samsungu BU8000 je to imala čak nativna aplikacija od TV-a, što mi je bilo top. Ovdje nema pa sam skonuo VLC, ali nema ni tamo, što me pak baš iynenadilo.
.
Isto tako, imate kakve generalne savjete još oko postavki?
Obicno ako sam ne prepozna ima u opcijama za upaliti, trebalo bi imati.
Ubijanje Oleda u pojam, meni osobno je smetao pinki color cast, i uzaaaasno loša ostrina naspram 55" IPS-a, razlika je nebo i zemlja i nema veze s ikakvim procesiranjem zato sam Oled bacio van!
Doslovno isti problemi kao i u ovom videu
Miniled
Čim sam vidio scenu sa ragbijašem sam znao da mini led lcd nije za mene