skinula sam si filmive i onda naravno uz to titlove, koje sam stavila u film i kad sprzim to na cd i gledam preko playera film normalno ide s titlovima, dok isto te filmove stavim na usb stik i kad stavim u tv i gledam neprikazuje mi titlove? zasto? help
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E moja miki.... ili ti tv ne podrzava titlove ili ti ime filma nije isto kao i ime titla. Npr. Ime filma.mkv = Ime filma.srt
nevjerujem da je do tv jer tv je super, a kolike su sanse da je zbog tih naziva posto nisu isti, znaci isti moraju biti? :-/
kako mogu saznati jel mi tv podrzava ili ne?? da budem u miru s tim.. -.-
zar nitko? :(
Moj TV zahtjeva isti naziv(LG LH2000).
Možeš saznat tako da nam daš marku i model televizora pa mi proguglamo ili da to sama napraviš.
Ali prva stvar koju bi pokušao je isto ime titlova i filma. To ti je lagano, klikneš rename na filmu, copy, rename na titlu i paste.
Imam Philips lcd tv 42pfl5405h
Čitajuć po forumima čini mi se da ta telka nema podršku za titlove.
Jedino rješenje bi moglo bit da lijepiš titlove na divx file pomoću programčića AviSub itd.
ako stavim film na prijenosni hard disk i spojim na ps3 jel onda mogu vidjeti titlove od filma???
ako stavim film na prijenosni hard disk i spojim na ps3 jel onda mogu vidjeti titlove od filma???
Mislim da na PS3 -u možeš gledati filmove s titlom, ako se ne varam. Ali najbolje kako je rekao već jedan kolega, zaljepiš si titlove direktno na film i uživaš.
a kako da si zaljepim titlove??? nisam to nikada radila pa..i da sad ti nisi se javio nebi znala posto nisam skuzila sto je kolega rekao, plavusa :D