Preslaba izlazna snaga mp3 playera

poruka: 18
|
čitano: 2.749
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
mp3 problem!
posjedujem mp4 player walkman nwz e443 i ako malo prosurfate netom vidjet cete da se dosta ljudi zali na to da dobivaju preslab zvuk...
e sad me zNima kako seon moze pojacati?
negdje sam vidio da se mp3-u moze dodati pojacalo, te me zanima je li to moguce na ovom modelu?
Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pridružujem se autoru teme s pitanjem.

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: mp3 problem!

Ne znam kako bi mu dodao pojačalo, možda ima netko tko se kuži u takve stvari pa da ti kaže, ali možeš kupiti slušalice sa većom osjetljivošću koje bi sa istom snagom svirale glasnije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 20:41 (Mirko935).
16 godina

pogledaj u opcijama AVLS (Volume Limit) stavi na off ako nije

GENERATION 17: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.

0 0 hvala 0
15 godina

Ja mislim da sigurno mp3 playeri imaju s razlogom takvu glasnoću jer bi veća glasnoća sigurno oštetila sluh.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 20:59 (Gremlin144).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja imam taj mp4, i probi usi jacinom zvuka...tako da ne znam, stavi mu zadnji firmware, to sam ja uradio odmah kad sam ga raspakovao...

He who dares, wins
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
AVLS je uvijek na off.
A jesi mozda mijenjao sluske ili jos imas ove koje si s njim dobio(autoru zadnjeg posta).
Mislio sam kupiti nove in ear jer sam primjetio da se bass dosta rasipa jer mi ne sjedaju bas sluske u usi. kad ih pritisnem onda je jacina zvuka cisto dovoljna. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Preslaba izlazna snaga mp3 playera
EZY-E kaže...
AVLS je uvijek na off.
A jesi mozda mijenjao sluske ili jos imas ove koje si s njim dobio(autoru zadnjeg posta).
Mislio sam kupiti nove in ear jer sam primjetio da se bass dosta rasipa jer mi ne sjedaju bas sluske u usi. kad ih pritisnem onda je jacina zvuka cisto dovoljna. :)

In-ear, tj. in-canal slušalice su zbog toga jedine koje ja uopće gledam, uz one velike koje idu oko uha, naravno, ali s tim blesavo izgledaš na ulici :D

15 godina
protjeran
evo nasao sam sennheiser cx500 za 180 kn neotvorene, a kako vidim recenzije po netu ljudi kazu da su dobre.
sta vi mislite?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
evo nasao sam sennheiser cx500 za 180 kn neotvorene, a kako vidim recenzije po netu ljudi kazu da su dobre.
sta vi mislite?

Sennheiser je vrlo renomirana tvrtka, tako da, ovako napamet, nemam razloga da mislim da su loše.

15 godina
protjeran
znam da je, imam sennheiser hd201 i super su sluske. samo neznam hoce li zvuk biti ista glasniji sa cx500 :/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Eh, tko će znat, bilo bi dobro da ih možeš negdje poslušati prije kupovine. A i ako neće biti glasnije, takve slušalice izoliraju vanjsku buku pa nećeš ni morati toliko pojačavati da čuješ glazbu.

16 godina
neaktivan

Kod mene su one slusalice sto su dosle u paketu sa njim...i one su mi normalno radile, glasne su, malo su neudobne, tvrde pa nakon nekog vremena nazuljaju usi...otisle su pa sam ih zamijenio prvim na koje sam naisao jer su riknule dok sam bio na putu...

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
evo prije koji dan kupih cx500 i sad moram stisavat cak na nekih 25/30 jacinu zvuka a prije ni 30/30 mi nije bilo dosta.
trenutno ih burn in-am i zvuk postaje sve bolji i bolji. :)
samo se trebam naviknut na guranje sluski u slusni kanal :)
koliko vi preporucate da traje burn in?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja bih se kladio da je situacija prije da se ti navikavaš na zvuk tih slušalica nego da slušalice zaista mijenjaju svoj zvuk. Nema se šta u njima previše usviravati, no ako te veseli, samo ih ti usviravaj. :)

15 godina
protjeran
neces vjerovati ali stvarno ima razlike u zvuku kad sam ih tek isprobao i sad. prije su nekako krčale a sad tog vise nema :)
isto je bilo i sa sennhiserom hd 201. kad sam ih tek kupio nije UOPCE bilo bassa i krčale su a sad imaju odlican zvuk i bass. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
neces vjerovati ali stvarno ima razlike u zvuku kad sam ih tek isprobao i sad. prije su nekako krčale a sad tog vise nema :)
isto je bilo i sa sennhiserom hd 201. kad sam ih tek kupio nije UOPCE bilo bassa i krčale su a sad imaju odlican zvuk i bass. :)

Ako ti čuješ razliku, ok, ali ja i dalje ne vjerujem da ima razlike. ;)

Ajde, možda, ali možda, prvih par minuta da se malo razgibaju pomični dijelovi, ali burn-in od 100-200 sati ne priznajem nikako.

13 godina
neaktivan
Preslaba izlazna snaga na pc

Na stražnij budy-jack imam spojene slusalice jer ne koristim zvučnike. Nisam na početku imao nekih vecih problema ali kao da mi je vise od 30% se smanjila jacina u zdanjih godinu dana. Imam windows 7 profesional, i maticnu ASRock Extreme 3 890GX. Pa ako moze pomoć? Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice