e sad me zNima kako seon moze pojacati?
negdje sam vidio da se mp3-u moze dodati pojacalo, te me zanima je li to moguce na ovom modelu?
Pridružujem se autoru teme s pitanjem.
Ne znam kako bi mu dodao pojačalo, možda ima netko tko se kuži u takve stvari pa da ti kaže, ali možeš kupiti slušalice sa većom osjetljivošću koje bi sa istom snagom svirale glasnije.
pogledaj u opcijama AVLS (Volume Limit) stavi na off ako nije
Ja mislim da sigurno mp3 playeri imaju s razlogom takvu glasnoću jer bi veća glasnoća sigurno oštetila sluh.
Ja imam taj mp4, i probi usi jacinom zvuka...tako da ne znam, stavi mu zadnji firmware, to sam ja uradio odmah kad sam ga raspakovao...
In-ear, tj. in-canal slušalice su zbog toga jedine koje ja uopće gledam, uz one velike koje idu oko uha, naravno, ali s tim blesavo izgledaš na ulici :D
Sennheiser je vrlo renomirana tvrtka, tako da, ovako napamet, nemam razloga da mislim da su loše.
Eh, tko će znat, bilo bi dobro da ih možeš negdje poslušati prije kupovine. A i ako neće biti glasnije, takve slušalice izoliraju vanjsku buku pa nećeš ni morati toliko pojačavati da čuješ glazbu.
Kod mene su one slusalice sto su dosle u paketu sa njim...i one su mi normalno radile, glasne su, malo su neudobne, tvrde pa nakon nekog vremena nazuljaju usi...otisle su pa sam ih zamijenio prvim na koje sam naisao jer su riknule dok sam bio na putu...
Ja bih se kladio da je situacija prije da se ti navikavaš na zvuk tih slušalica nego da slušalice zaista mijenjaju svoj zvuk. Nema se šta u njima previše usviravati, no ako te veseli, samo ih ti usviravaj. :)
Ako ti čuješ razliku, ok, ali ja i dalje ne vjerujem da ima razlike. ;)
Ajde, možda, ali možda, prvih par minuta da se malo razgibaju pomični dijelovi, ali burn-in od 100-200 sati ne priznajem nikako.
Na stražnij budy-jack imam spojene slusalice jer ne koristim zvučnike. Nisam na početku imao nekih vecih problema ali kao da mi je vise od 30% se smanjila jacina u zdanjih godinu dana. Imam windows 7 profesional, i maticnu ASRock Extreme 3 890GX. Pa ako moze pomoć? Hvala