A slušaj nije da se hvalim al dobio sam tvog brutonju iz prvog pokušaja a level sam 8.
Evo dokaza:
A slušaj nije da se hvalim al dobio sam tvog brutonju iz prvog pokušaja a level sam 8.
Evo dokaza:
svaka cast moram rec.
Tvog bruta sam riješio sa pola gasa (očito je moj brut malo većeg kalibra)
Evo vam link: Stimulans2
Evo dokaza:
omg svaka cast... =) mogao bih i ja to poceti igrati... :D hehe
o jele, a što se nisi onda pohvalio kako ti je prošao napad na Dhula?
Ja sam ga mislio napasti (stimulansa), ali kad sam vidio da je level8, odustao sam :) Ne mogu na slabijeg :)
o jele, a što se nisi onda pohvalio kako ti je prošao napad na Dhula?
A čuj, ipak si ti lvl 12, zar ne? Iako niti moj brut nije bio loš s obzirom na razliku u levelima. A nisam se hvalio kad sam izgubio - jeb! Ipak nije niti tebi ostalo previše zdravlja
(Čestitam!)
------------------------------------------------------
DrNasty: priklao si me ko' zeca! Svaka čast i slava!
De mene napadni :)
De mene napadni :)
upravo jesam. čitaj post iznad
Da, vidim da si uredio post :) A vidim i da si dobio po glavi heheheh
Stvar je u tome sto moj ima osobinu da ti sabotira oruzje, pa zavrsis sa praznim sakama :)
Moram se pohvaliti ovom borbom. Oboje smo lvl8 i sličnih atributa.
(oprostite na uzastopnim postovima - evo neću više!)
Da, vidim da si uredio post :) A vidim i da si dobio po glavi heheheh
Stvar je u tome sto moj ima osobinu da ti sabotira oruzje, pa zavrsis sa praznim sakama :)
Pa ti si onda nedodirljiv. Inače ovaj moj buzdovan radi čuda i ne znam što bih bez njega. Par zamaha i protivnik je svladan - premoćno oružje.
ja obožavam koplje jer i prekida neprijateljski napad dosta često, a i zna mu izbit oružje iz ruke.
samo ovog mog tulana ne moš natjerat da ga malo češće izvadi.
Pogledajte ovu borbu. Koji lik! Bio sam uvjeren da ću ga dobiti, kad me je snašla velika nesreća. O čemu se tu radi? To neki čekić ili šta je to? Zna li netko? Ovo je fakat premoćno!
Pogledajte ovu borbu. Koji lik! Bio sam uvjeren da ću ga dobiti, kad me je snašla velika nesreća. O čemu se tu radi? To neki čekić ili šta je to? Zna li netko? Ovo je fakat premoćno!
to sma ja dobio sa lvl 3 il tka nekaj
Nije sramota pasti - sramota je ne dići se. Napredovao u level 9. Bit će jednog dana nešto od mene. Možd!
Meni je dosadila te igra. Igrao sam je par dana i jbg.
Pa malo je bezveze:
1. Možeš si sam bildati učenike u nedogled (i broj i snagu).
2. Možeš upasti kome god hoćeš i uzeti lika (ako ne koristi password).
3. Nema se ama baš nikakvog utjecaja na tjek borbe, a AI je defakto defektan.
4. Svojim učenicima možeš napadati svog glavnog lika i tako ga bildati (i njih).
5. Pogledaj prva 4.
Ako sredite ovoga, svaka vam dala...
Ovaj je još...
Oba su slabi, al eto...
Pa malo je bezveze:
1. Možeš si sam bildati učenike u nedogled (i broj i snagu).
2. Možeš upasti kome god hoćeš i uzeti lika (ako ne koristi password).
3. Nema se ama baš nikakvog utjecaja na tjek borbe, a AI je defakto defektan.
4. Svojim učenicima možeš napadati svog glavnog lika i tako ga bildati (i njih).
5. Pogledaj prva 4.
1. Ne mozes. Ne dobijas vise bodove ako si napravis ucenika (mozda jednog dnevno)
2. Onaj ko ne koristi pass nije ozbiljan brute :) Obicno su to low level brute likovi, nikakva korist od njih.
3. Borba se proracuna, samo je odgledas, tako je zamisljena, ne znam sta ti je tu problem (mozes znati odmah ishod borbe, dok kliknes na fight, ako u dodatnom tabu drzis jednog od tih fajtera i kliknes refresh :))
4. Onaj ko bude napadnut, ne dobiva bodove, samo ima evidenciju da li je pobijedio ili ne.
5. Pogledaj moja 4, odgovore na tvoja 4 :))
http://slackspace.mybrute.com/fight/393562736
http://slackspace.mybrute.com/fight/393531581
http://slackspace.mybrute.com/fight/393516879
luxxa sam dobio tek sad, a napao sam ga i prije dva puta
sad sam stavrno zapustio lika. više nisam otišao na stranicu jedan mjesec. R.I.P.
Moja curica je na level 12.. napreduje bori se mala nema sta
Ja sam dogurao do 10 levela
ljudi probajte ga dobiti http://antony-pr0.mybrute.com
Totalno sam zaboravio na ovu igru. Vjerojatno zato što je veoma lame.