Intel Z77

poruka: 349
|
čitano: 55.407
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Intel Z77
Intel&ATI kaže...

Istina da Kihoty zna asrock tu i tamo pogurnuti{#}, ali sad ga sereš bezveze, stavljaš tu neke reviewe na kojim piše da je ploča zapravo odlicna...

Najtužnije od svega, ASRock razvija sve bolje i bolje tehnologije - ali Intel Only za sada.

Recimo Dual-Stack MOSSFET-ovi:

http://www.asrock.com/news/index.asp?cat=News&ID=451

To je vrhunski. Champion serija Fatal1ty proizvoda, kao što sam i prije najavljivao, je preyebena!

OCZ Champion napajanje je isto prevrhunsko:

http://www.ocztechnology.com/ocz-1000w-fatal1ty-series-power-supply.html

Vrhunsko napajanje, prvo SINGLE SLEAVED napajanje na svijetu. Dakle svaka žica ima svoj snake skin.

Detalji su isto tako bitni, čak je i PCB crvene boje.

Kod nas bi moglo biti dostupno, jer već imamo OCZ PSU uvoznika i Fatal1ty napajanja.

Novst je da OCZ radi ponovno manjim dijelom i RAM, dakle već ima dostupnih OCZ Fatal1ty Champiom RAM-a,

ali ne kod nas. Uz to moguće je da će biti OCZ Champion i Pro Fatal1ty SSD-ova. Dakle, samo da još XFX ponovno

krene tiskati Fatal1ty grafike, i mogao bi si sklepati PC u Fatal1ty izdanju.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
13 godina
protjeran
Intel Z77

Plusić - volim šta guraju tehnologiju jer će onda ostali brandovi morat nešto izmislit i tako idemo dalje ... Vjerovatno da nisu gurali SATA 3 i USB3 koliko jesu nebi danas toliko ploča imalo ! 

Počeli su koristit ko Giga one gamerske zvučne i lanove i ko msi v-check pointe :D

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jako dobra i jako isplativa inovacija.

13 godina
protjeran
Intel Z77

Jeli ovo već bilo na forumu ?

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ako imaš love svakako ASUS P8Z77-V DELUXE, s time da bih na tvome mjestu razmislio o ništa lošijoj, a jeftinijoj varijanti u vidu ASUS P8Z77-V i ASUS P8Z77-V PRO.

heilige
13 godina
protjeran
Intel Z77

Stiže MSI Z77A-GD80 i to prva ploča sa ThunderBoltom, očito se msi oće probit u među prva tri mjesta ;)

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...

Stiže MSI Z77A-GD80 i to prva ploča sa ThunderBoltom, očito se msi oće probit u među prva tri mjesta ;)

Ne cini mi se ThunderBolt kao neka raprostranjena tehnologija, cak sta vise, veo je tesko naci neki uredjaj sa thunderboltom, a i ako bude dobiju dobro podrsku na uredjajim to ce samo dodatno zakomplikovati stvari...

A sto se tice MSI-a, ako mi je ThunderBolt povod za probijanje u vrh, mislim da su pogrijesili.

13 godina
protjeran
Intel Z77

Pa pogle zadnju seriju za AMD i Intel ploče, pa ploče su im super !

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...

Pa pogle zadnju seriju za AMD i Intel ploče, pa ploče su im super !

Za AMD bas i nisu, pogotovo jeftinije serije, dok su Intel ploce super.

--------------------------
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 12:39 (mate960).
13 godina
protjeran
Intel Z77

MSI je krenuo putem Asrocka, mnogo nudi za male novce i probija se ludo.Ploce su im zakon.

clock2much

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vegeta kaže...

MSI je krenuo putem Asrocka, mnogo nudi za male novce i probija se ludo.Ploce su im zakon.

Osim malo bugovitosti ok su "zohare" {#}

Google is your friend
13 godina
protjeran
Jurky kaže...

Rjesiti ce se i to, bitno da imamo jos jednog dobrog dobrog proizvodaca pa ce i cijene konkurenata biti manje.I Cele je jako zadovoljan, vodili smo bas ovaj razgovor.

clock2much
15 godina
neaktivan
Vegeta kaže...
Jurky kaže...

Rjesiti ce se i to, bitno da imamo jos jednog dobrog dobrog proizvodaca pa ce i cijene konkurenata biti manje.I Cele je jako zadovoljan, vodili smo bas ovaj razgovor.

Da ona njegova MSI Bigbang me odusevila, vjerojatno bi bilo i bolje da sam imao novi bios pa da nisam morao gledati svako malo d0 {#}

Google is your friend
15 godina
protjeran

Zgodno. ASRock odvlaživač zraka.

Namjestiti 1x u 24h po 1h provjetravanja - čini se korisnim.

Makar kad putujem je najčešće ljeto, tako da kod mene nema vlage, ali dobro će doći za zimski godišnji.

Inače, stvarno je točno, ljudi mi dolaze s pričom da su bili na zimskom raspustu s djecom na skijanju,

a kad su se vratili, PC se više nije mogao uključiti.

Na zalost, za sada samo za Z77, B75 i Q75 chipsete.

13 godina
odjavljen
Don Kihoty kaže...

Zgodno. ASRock odvlaživač zraka.

Imam par zamjerki:

1.sada kada ASRock napokon zarađuje,mogli su platiti nekome tko pošteno govori engleski-čak i moja navigacija bolje govori engleski od tih tipova

2.pretpostavljam da ASRcok ne plaća i potrošenu struju na naj "Odvlaživač"-dodatan trošak

3.uz to ne dolazi ups ili neka prenaponska zaštita-dodatan trošak ili rizika gubitka garacnije

Sve u svemu-njesra.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
15 godina
protjeran

1. Chriss je na turneji po svjetu - tako da sada doslovno klipove rade inžinjeri - ali totalno su zabavni. Tipa skuži T-shirt: Random :D

2. Uf super, koliko (ni)si shvatio, ASRock ne uključuje niti diskove, troši doslovno minimum, dakle potrebno za sistemski rad u idleu ili čak manje.

Kao da si pokrenuo UEFI i staviš ga da tako radi. Možeš staviti da ti radi jednom u 48h po 5 min. Toliko potrošiti možeš, jer te košta par lipa.

A to je opet manje od nove ploče, grafike, rama itd.

3. Šta bi sad ASRock uz ploče trebao dijeliti i UPS? A da ti pošalje odmah i automobil, ili jahtu?

13 godina
protjeran
Intel Z77

Ako su ploče do danas bile dobre bit će i dalje a ne neke bedastoće ili ti ga marketinški trikovi !

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Za nas no-lifere kojima mašine rade 25/8/367 godišnje to ionako nije bitno.

13 godina
odjavljen
Don Kihoty kaže...

1. Chriss je na turneji po svjetu - tako da sada doslovno klipove rade inžinjeri - ali totalno su zabavni. Tipa skuži T-shirt: Random :D

2. Uf super, koliko (ni)si shvatio, ASRock ne uključuje niti diskove, troši doslovno minimum, dakle potrebno za sistemski rad u idleu ili čak manje.

Kao da si pokrenuo UEFI i staviš ga da tako radi. Možeš staviti da ti radi jednom u 48h po 5 min. Toliko potrošiti možeš, jer te košta par lipa.

A to je opet manje od nove ploče, grafike, rama itd.

3. Šta bi sad ASRock uz ploče trebao dijeliti i UPS? A da ti pošalje odmah i automobil, ili jahtu?

1.za takve zvukove radije pogledam Transformers-to je zabavno

2. mda,odem na mjesec i pol

3. pogledaj razlog gore-ljetne oluje su grozne,znaš i sam da je zrak suh i puno je statike-grom lupi u blizini,spali router i sve na što naiđe.

Jbg,postoje razlozi zašto takvo riješenje nitko nikad nije ponudio-loše je.

Ponuditi nešto,samo da se nešto ponudi nema smisla.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
15 godina
protjeran

To što živiš u HR gdje imamo dalekomrežnu infrastrukturu stariju od 70 godina na nekim mjestima,

i to što se često dobije naredba iz ZG-a da se razvuče 100 kvadrata žice, a dobije se recimo 80 kvadrata nove žice,

pa se moraju sjeći ostatci stare žice i kalemiti, to nije problem proizvođača elektronike - to je problem naše države.

Ne sjećam se kada je zadnji put nekome u većem gradu, gdje su uvjeti trafo-stanica i same infrastrukture mreže odlični,

da je nekome nešto spaljeno od udara groma - jer nije.

Uostalom, ljeto nije problem. Suh zrak = nema vlage = zrak je manje vodljiv.

Zima = vlažan zrak = zrak postane veoma vodljiv = ukapljivanje po komponentama = kratki spoj.

Dakle to nema apsolutno ništa s gromovima. Nego sa prirodnim procesom kondezacije vlage (ukapljivanja po HR).

PS - Feature je besplatan - ništa se ne naplaćuje - tko će koristiti - neka koristi - tko neće - neće.

Nitko te ne tjera slušati u auto CD-e, to je feature od radija, ne obaveza, ti možeš stalno slušati Antenu Zgb.

13 godina
odjavljen
Intel Z77

Taj feature je bezveze,da ga je uvela evga,opet je bezveze.

Nije uopće stvar u ASRocku,us stvari je,jer su valjda samo oni spremni uvoditi takve pi+darijice.

I btw,elektro-mreža u USa je puno lošija od naše,a oni su im jedno od ciljanih tržišta. Doesn't make sense,does it?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran

Tko priča za US? Priča se za EU.

US plaća 6x povoljnije sve energente, tako da za njih to BK.

A i njihova osiguranja sve pokrivaju. I naša isto, samo treba biti pametan i osigurati

kuću i kućansku elektro-tehniku od strujnog udara, jest sitna premija godišnje, ali dobiješ u svaku lipu sve

pare nazad - plus troškove servisa.

Ali vlaga i kondezacija vlage nema ništa s tim - to ti osiguranje ne pokriva - osobito ako nije bilo "olujnih dana".

PS - Da se ovo mora platiti - rekao bih "fuck it", ali kad je free, take it or leave it. Meni je super,

osobito po zimi, jer u mojoj sobi je u zimi veoma vlažno, i volio bi imati takav feature za tih 10ak dana što nisam doma.

13 godina
neaktivan
Intel Z77

Jos uvjek sam u nedoumici dali da iskoristim priliku da porucim sa amazona neku Z77 plocu, posto sam trenutno na Z68 i stvarno trenutno nevidim nekog razloga za bolje, ali problem je u tome, sto je sad prilika da se poruci sa amazona, po US cijenama, mislio sam prvo ASUS P8Z77-V, ali sam sada naisao na bundle http://www.amazon.com/P8Z77-V-Deluxe-Intel-i7-3770-Bundle/dp/B007ZET0XW/ref=wl_it_dp_o_pC_nS?ie=UTF8&coliid=I3JBWR8N2JFUFL&colid=3NN9JBCAWPVNP za 575$, svoju bi "staru" plocu vec nekome prodao, a ovo ostavio sebi, ako se isplati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
vlado0550 kaže...

Jos uvjek sam u nedoumici dali da iskoristim priliku da porucim sa amazona neku Z77 plocu, posto sam trenutno na Z68 i stvarno trenutno nevidim nekog razloga za bolje, ali problem je u tome, sto je sad prilika da se poruci sa amazona, po US cijenama, mislio sam prvo ASUS P8Z77-V, ali sam sada naisao na bundle http://www.amazon.com/P8Z77-V-Deluxe-Intel-i7-3770-Bundle/dp/B007ZET0XW/ref=wl_it_dp_o_pC_nS?ie=UTF8&coliid=I3JBWR8N2JFUFL&colid=3NN9JBCAWPVNP za 575$, svoju bi "staru" plocu vec nekome prodao, a ovo ostavio sebi, ako se isplati?

Naravno da se ne isplati.

clock2much
13 godina
protjeran
Intel Z77

Ante nerazumijem te zašto si išao tražit crni karton i opet se vratit ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vegeta kaže...
Jurky kaže...

Osim malo bugovitosti ok su "zohare"{#}

vegeta?? wtf man.. {#}

xfact
14 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...

Di ti živiš zadnjih par dana? :P

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
14 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...
Bulldozer kaže...

Di ti živiš zadnjih par dana? :P

igra b3{#}

xfact
14 godina
neaktivan

Lik iz Dragon Ball Z, njegovog najdražeg animea :P

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice