Anonymous napada sony

poruka: 216
|
čitano: 35.324
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Anonymous napada sony
Escudo kaže...

Nije ni al Quaeda prijavljena organizacija, isti skuplja sve koji zele uci pa svejedno ima vodu

Mene odbili jer imam ravne tabane :(

15 godina
neaktivan
Escudo kaže...
nidjo123 kaže...

Ne shvaćaš. :)

Tu praktički nema organizatora, pa nije Anonymous prijavljen kao javna dobročiniteljska organizacija sa nekim čovjekom na vrhu. To je kao da se netko nađe usred grada, kaže napast ćemo tu i tu, par ljudi sredi oružje i kreće se u napad.

I taj "netko" ce pasti za taj odredeni napad jer on i jeste glava tog napada :)

PS

Nije ni al Quaeda prijavljena organizacija, isti skuplja sve koji zele uci pa svejedno ima vodu

Sada nebi primili Obamu ni da hoće. {#} A teško je tu raspravljat o vođi kad to zapravo ne postoji. Bilo tko može reći za bilo koga da je vođa. Otkud mi znamo tko je u ovom trenutku vođa al Quaede? Ne znamo, možda se mijenjaju svakodnevno.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica
16 godina
neaktivan
Anonymous napada sony

Da, mi neznamo, ali americke vladine agencije i mega korporacije su nesto drugo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

@escudo

gle ,iako se relativno malo razumijem u samu tematiku DDoS napada ,znam jedno,(ovo se odnosi na noviju generaciju DDoS napada) a to je da:

glavno ilitiga HOST računalo je gotovo 99.99999999% nemoguće otkriti a i ako ga otkriju ,dobe nekakav server od firme za proizvodnju čarapa u npr. Bukureštu

eto malo više infoa ,kratko ali jasno i sažeto

http://www.securitypark.co.uk/security_article264764.html

a logikom iz članka ,ako idu napadati jednu megakompaniju tipa Sony ,DoS aplikacije ziher nisu postavili na samo jednom serveru...možda i tvoja firma ima jednu a admin je (vjerojatno)premalo plačen za svoj posao pa ga obavlja površno i eto ti sr*nja:) ,možda su i na samim sonyjevim serverima.

iako mi jedna stvar u vezi sonyja nije jasna :

takve velike firme uvjek računaju na to da postoji potencijalna opasnost od napada ,stoga imaju posebne blokove IP adresa za takve situacije na "kritičnijim" serverima.

zasebne DSL rute se mogu korisitit za balans loada ili shareanja u normalnim okolnostima a u slučaju napada se prebacuje u EMERGENCY mod .

Filtering je poprilično ne efektivan , jer je ruta do filtera toliko zatrpana da samo jako mali dio prometa prođe.

zbog toga je DDoS napad vrlo učinkovit a vrlo,vrlo,vrlo teško se otkriva "originalni " izvor napada.

pod pretpostavkom da je Sony spreman za takve napade ,nemogu niti zamisliti koliko je napada odjedom odrađeno ,da sruše bilo psn ili slične stranice.

a ti slobodno budi uvjeren suprotno :)

ja nisam niti za niti protiv ,ako žele pokazati vraga Sonyju,neka to svakako rade bez štete po krajnjeg korisnika.

p.s. ako griješim ,neka me netko ispravi :D

dodatak! :

NE ŠALJITE MI PITANJA U VEZI DDOS APLIKACIJA,i kako pribaviti iste.

nisam niti 'aker niti cracker :) nema veze sa ikavom sličnom "udrugom" ili organizacijom.

radio sam na sigurnosti mreža ,doduše prije nekih 5-6godina ,ali je nešto ostalo u glavi.

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 20:44 (vrx).
17 godina
Anonymous napada sony
www.stripovi.tk

1 0 hvala 0
15 godina
Anonymous napada sony

lako za proboje sa SQL injectionom, mene čak više zabrinjava ovo :

What's worse is that every bit of data we took wasn't encrypted

Sony stored over 1,000,000 passwords of its customers in plaintext, which means it's just a matter of taking it

Stvarno ,Sony kao jedna mega korporacija si ne može dopustit ovakvo nešto ,govorimo o skoro fundamentalnoj zaštiti podataka i kupaca...{#}

IMHO ,sami sebi rade lošu reklamu sa ovakvim stvarima...a sigurnost podataka bi im trebala biti na prvome mjestu!

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2011 9:51 (vrx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice