Evo ekipa, uzeo sam premium i išao sam opet aktivirati torent po onom linku za instalaciju na prvoj stranici. Oznacio sam real debrid i unio onaj api token svoj i instalirao ponovo na stremio. Gdje mogu vidjeti da je uspjesno aktiviran real debrid na stremiu? Evo sad vidim u dodacima da je instaliran torentio RD pa vjerojatno je to to. Može li mi samo netko potvrditi da je tako?
Uputa: Stremio+RealDebrid+Torrentio streaming
- poruka: 444
- |
- čitano: 142.624
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
Evo ekipa, uzeo sam premium i išao sam opet aktivirati torent po onom linku za instalaciju na prvoj stranici. Oznacio sam real debrid i unio onaj api token svoj i instalirao ponovo na stremio. Gdje mogu vidjeti da je uspjesno aktiviran real debrid na stremiu? Evo sad vidim u dodacima da je instaliran torentio RD pa vjerojatno je to to. Može li mi samo netko potvrditi da je tako?
Jednostavno, znaš po tome što se video loada bitno brže nego bez debrida.
Zajebanciju na stranu, kod prikaza rezolucije videa u onoj listi za odabir (kada otvoriš neki film, epizodu neke serije, itd.) treba pisati "[RD+]" i po tome znaš da će ti Torrentio streamat file s RD-a.
dakle ovo je preporod. Hvala OP-u !!!
instalirao na novom C4 ne mogu vjerovati koliko dobro ovo radi.
negog pitanje., žena bi to instalirala na svoj mobitel.
jel se samo priajvi sa mojim računom real debri il?
Samo se prijavi na stremio sa tvojim accountom i imace sve kao na tvu....
Ako budeš koristio isti Real Debrid račun sa različitih IP adresa u isto vrijeme vjerovatno će te banovati pa pazite na to...
You can use your account from any public IP address but you can't use your account from more than one public IP address at the same time.
If your devices are connected through the same router, they are getting only one public IP address and you can use as many devices you want.
If you want to use Real-Debrid from two different IP addresses at a time, you have to sign up and pay for two different accounts. (with a different username and a different email address)
Yes, to sam negdje pročitao već. Tnx
BTW jel moguće da je library sorting toliko loš?
Jel mogu imat foldere tipa movies, TV shows, anime...pa di ću doći ovako ak dodam hrpu stvari koje pratim i onda lijevo-desno klikćem. To mi nema nekog smisla. Idealno bi bilo da bude kao Plex kategorizacija posto sam naviknut na nju.

Jel mogu imat foldere tipa movies, TV shows, anime...pa di ću doći ovako ak dodam hrpu stvari koje pratim i onda lijevo-desno klikćem. To mi nema nekog smisla. Idealno bi bilo da bude kao Plex kategorizacija posto sam naviknut na nju.
Postoje razne opcije za to, Cyberflix npr je najjednostavniji, a neko naprednije rjesenje je Trakt preko kojeg mozes imati dinamicke liste.
Super, vidio sam. Radi odlično. Čak i na philips led 4k izgleda odlično slika, mogu misliti kako je na oledu. Moram ženu nabrkat na oled 😂😂😂
Postoje razne opcije za to, Cyberflix npr je najjednostavniji, a neko naprednije rjesenje je Trakt preko kojeg mozes imati dinamicke liste.
Cyberfix meni ne loada pola lista, samo vrti loading.
Ali sa RD stvar je bolesno brza i cijeli film niti jednom nisam vidio buffering.
Sve je super...osim ovih lista, odnosno pretraživanja librarya.
Naprosto ne mogu vjerovati da nema nešto bolje čak i bez add-onova.
Uspio sam namjestiti Trakt za pretraživanje u "discover"...ali nisam uspio ništa sredit za library.
da ima kartice (ne mislim na drop down) Tv Shows / Movies / Anime / Documentary...to bi bilo top.
Uz naravno mogućnost odabira "gore/dolje/lijevo/desno", a ne samo lijevo/desno...barem je tako kod mene
Sve je super...osim ovih lista, odnosno pretraživanja librarya.
Naprosto ne mogu vjerovati da nema nešto bolje čak i bez add-onova.
Uspio sam namjestiti Trakt za pretraživanje u "discover"...ali nisam uspio ništa sredit za library.
da ima kartice (ne mislim na drop down) Tv Shows / Movies / Anime / Documentary...to bi bilo top.
Uz naravno mogućnost odabira "gore/dolje/lijevo/desno", a ne samo lijevo/desno...barem je tako kod mene
Istina, kad navikneš na logiku kako rade ovi komercijalni Streming servisi onda je ovo malo zbunjujuće ali po drugoj strani ovo je poptpuno besplatno tako da treba i smanjiti očekivanja.
Isto tako nebi me smetalo da stave npr godišnju pretplatu cca 5-10eur jer bi sa veseljem platio ako bi to značilo da bi se aplikacija i dalje aktivno razvija i da se neki od ovih add-onova dodaju samoj aplikaciji. Problem je što se tako i Plex razvijao i onda glad za parama polako uništi i sam program, a cijena raste i raste.

Meni ne radi već par dana...
odgledao jučer par anime epizoda, sve radilo...ostalo nisam probao
kod mene jucer bio problem na Moblandu, prvih par rezultata na RD+ nije radilo ali sam nasao jedan koji je radio.
kod mene jucer bio problem na Moblandu, prvih par rezultata na RD+ nije radilo ali sam nasao jedan koji je radio.
9. epizoda?
Meni je danas štekalo, koju god epizodu probao. Prebacio sam sa 5ghz na 2,4ghz i radilo je dalje bez problema. TV mi je na servisu pa na zamjenski streamam sa mobitela preko bubbleupnp.

zajebavao je ,pokazivao da nije valid subscription. Nije pokretalo ništa. Danas radi. Takodjer Last of Us jbna kvaliteta RIPa. Streama fluidno iako ja iam 1000/500mbps brzinu. Razmisljam dal da uzmem 2000/1000 imam mogućnost heh.
zajebavao je ,pokazivao da nije valid subscription. Nije pokretalo ništa. Danas radi. Takodjer Last of Us jbna kvaliteta RIPa. Streama fluidno iako ja iam 1000/500mbps brzinu. Razmisljam dal da uzmem 2000/1000 imam mogućnost heh.
Za Stremio ti definitivno ne treba, jer i najluđi rip-ovi vuku ispod 100 Mbps tako da već sada imaš prostora za min 10ak stremova od jednom.