Nema potrebe fantazirat!
Gledam sa cca 2.60, a često se igram sa 1.50 jer sjednem na kutni dio kauča.
65" mi je taman iako se nebi bunio da sam uzeo veći, a nema potrebe govoriti da je sve sitno i nepregledno jer nije!
Ne kužim sada te neke računice... Šta svi koji imaju 50" i 55" televiziju gledaju sa metar udaljenosti? Ako je za 65" dva i pol, pa i tri predaleko i sve je nepregledno?
Ja samo iskazujem svoje mišljenje po mom ukusu, još sam napisao u prošlom postu "po mom ukusu", po meni je to malo presitno/premalo za tu daljinu i amen, možda i zbog kamere sa kojom je slikano, možda bi mi uživo bilo ok, ko zna, ali nitko te ne napada i neznam zašto se osjećaš napadnuto, pa nemoraju se svi složiti sa tvojim setup'om, na forumu smo, izmjenjujemo mišljenja. Nekom je nešto super drugome nije, kolega na prošloj stranici uzeo 75" na 3,2 metra i taman mu je, hoćemo sad na svako tuđe mišljenje počet se svađat ili prepucavat i nekulturno se razgovarat? Svakome svoje i vozimo dalje, ali imamo pravo komentirati jel tako.
"Nema potrebe fantazirati" i "Ne kužim sada te računice" nisu ništa drugo nego obrambeni mehanizam, opusti se, nitko te ne napada, i prihvati tudja mišljenja bez osjećaja da si napadnut. Nitko tu ne fantazira nego izražavamo vlastita mišljenja. Nema potrebe za dodavanjem vatre na običnu razmjenu mišljenja. Nevjerojatno kolko osjetljivih ljudi u zadnje vrijeme na forumu, čim izraziš drugačije mišljenje, odma vatra.