Sto bi dva nezadovoljna korisnika trebala znaciti ? Da nikome ne valja i da se ne isplati?
A onda pretpostavke sto sam vidio, a sto ne! Pretpostavka je majka svih za.eba 😂
Niko to nije rekao, uz sve mane OLED'a samo extra dokazi/svjedočenja kako njih dvojica nisu baš prezadovoljni i da je dobro što nisam iskeširao toliko novaca, znamo da se led, mini led nemogu mjeriti sa OLED kvalitetom slike, ali dali želim prolaziti to što prolaze to dvoje kolega? Podešavanja, nikako se naviknuti na podešenu sliku, pa probaj ovo probaj ono, pa zatamni sobu, pa osvijetli sobu, pa ultra tamna slika koju nemožeš posvijetliti, pa onda ti "te detalje ni netrebaš vidjet, pa sekundu kasnije, ma ipak trebaš vidjet te detalje", pa testiraj ovaj film pa onaj, pa tv od cca 1000 eura gubi detalje na tamnoj slici a na TCL tv'u od 600-700 eura se bolje vide detalji? 6 mjeseci naštimavanja slike? Pa pričekaj da ti se oči naviknu na mrak. Nitko tu nije kriv osim tehnologije i proizvođača. O burn inu i drugim problemima neću. Dali mi treba to, samo kažem da imam mirnije/ugodnije iskustvo uživanja/gledanja tv'a nego njih dvojica za duplo nižu cijenu, sa manje briga. Naravno netko nema problema, niti ih možda ni ne primjećuje što je super i zadovoljni su, ali ja kolka sam picajzla nebi si dozvolio te skupe frustracije.
Odustajem, ti stvarno nista nekužiš
Jer kao ako hoćeš najbolju moguću sliku od tva samo oled treba podesiti, ostali dođu savršeno podešeni i maju dobru sliku
A eto rad ite dvojice ti si zaključio da to ne želiš prolaziti bez obzira što svi ostali nemaju problema, to ja kao ekipa koja se ne želi vezati u autu jer su čulu da je netko preživio jer je ispao iz vozila bez obzira što je to iznaimka ,a ne pravilo i u 99.99% slučajeva bolje prođu vezani.
Al ok, svakomu svoje, srećom velik je izbor tva.