Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 50.699
|
čitano: 27.782.853
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Ti testni filmići i služe za to da kad ih kupac u dućanu vidi poželi kupiti vivaxa ili Filipsa(isti k...) jer na svemu izgledaju odlično. 

a pričati da nije u kontrasu i crno sve je glupost, tebi je u ambilajtu sve.

Crna i kontrast čine 80% slike, a u  ovom ostalom je Filips lošiji.

Kakve veze ima što je serija 7 kod Pania, nemaju čak ni jednake dijagonale. pani 780 je cijenom u rangu tog Filipsa i jedno 10 puta bolji i kompletniji tv.

Mislim i 700 od panija je bolji  ali je i jeftiniji.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.1.2018 12:15 (Grga1984).
14 godina
protjeran
Grga1984 kaže...

Ti testni filmići i služe za to da kad ih kupac u dućanu vidi poželi kupiti vivaxa ili Filipsa(isti k...) jer na svemu izgledaju odlično. 

a pričati da nije u kontrasu i crno sve je glupost, tebi je u ambilajtu sve.

Crna i kontrast čine 80% slike, a u  ovom ostalom je Filips lošiji.

Kakve veze ima što je serija 7 kod Pania, nemaju čak ni jednake dijagonale. pani 780 je cijenom u rangu tog Filipsa i jedno 10 puta bolji i kompletniji tv.

Mislim i 700 od panija je bolji ali ne toliko ali je i jeftiniji.

Dobro to je tvoje mišljenje..A ja ču, da ovdje završim jer se mi stvarno više ne da, opet do kraja ljeta raspravljat sa tobom:)

15 godina
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

pa kad nemaš argumenata za taj svoj FIlips.

Pa taj tv nema WCG, šugavu svjetlinu, očajan kontrast i ti ga preporučiješ ljudima za bestbuy do 10tkn jer ima 100hz panel i oštrinu u dinamici.

Pa koji tv za 10 tkn to nema?

Tko je tu lud?

da taj tv košta 5 tkn bio bi ok kupnja ali ovako je najlošija kupnja i tko ga kupi sam si je kriv.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Grga1984 kaže...

pa kad nemaš argumenata za taj svoj FIlips.

Pa taj tv nema WCG, šugavu svjetlinu, očajan kontrast i ti ga preporučiješ ljudima za bestbuy do 10tkn jer ima 100hz panel i oštrinu u dinamici.

Pa koji tv za 10 tkn to nema?

Tko je tu lud?

da taj tv košta 5 tkn bio bi ok kupnja ali ovako je najlošija kupnja i tko ga kupi sam si je kriv.

Samo još da te malo popravim..Taj Philips ima odličan prikaz boja , a svjetlina je na svim televizorima tog ranga jednaka:) Ali Philips barem prikazuje konstantnu svjetlinu, na statičnim sadržajima koje se dugo prikazuju. A ne kao kod nekih televizora, kad jim svjetlina nakon par sekundi pade za 50%:) I još neki ljudi ovdje su prepoznali kvalitet Philipsa 7502..

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.1.2018 12:34 (garfield1).
15 godina

od kad je manje od 90% DCI P3 uv odličan prikaz boja?

To da ti i tvoji sljedbenici lažno propagirate Filipsa i sljepac vidi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.1.2018 12:39 (Grga1984).
14 godina
protjeran
Grga1984 kaže...

od kad je manje od 90% DCI P3 uv odličan prikaz boja?

To da ti i tvoji sljedbenici lažno propagirate Filipsa i sljepac vidi.

Ma svaki izgovor je dobar:))

15 godina

Pa nije to moj izgovor, prije bi rekao da je tvoj.

ti si zakačio neki post sa foruma gdje je netko nešto vidio.

Mogu ja da zakačim post gdje je čovijek vidio letećeg slonića ali mi se neda spuštati na tvoju razinu

ilii 5 postova gdje vlasnici Filipsa proklinju dana kada su ga kupili.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.1.2018 12:51 (Grga1984).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Grga1984 kaže...

Pa nije to moj izgovor, prije bi rekao da je tvoj.

ti si zakačio neki post sa foruma gdje je netko nešto vidio.

Mogu ja da zakačim post gdje je čovijek vidio letećeg slonića ali mi se neda spuštati na tvoju razinu

ilii 5 postova gdje vlasnici Filipsa proklinju dana kada su ga kupili.

Pa i nije problem taj komentar što sam ga stavio..Problem je jer se ti nikad nečeš promijenit, i da mrziš kao mene osobno zbog preporuka, kao i sam  Philips kao brend..

Tako, da možeš ti 100 puta napisat kako je Philips loš, ali to ne znači ovdje ništa:))) Samo toliko..

15 godina

Pa ja napišem bar argument zašto je Filips loš.

Tvoj argument je da crna i kontrast nisu bitni kano ni raspon boja.

I tko onda piše gluposti?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Vec odavno je temu trebalo preimenovati u "pilips preporuke by garfield" i otvoriti normalnu temu za ostale... koliko puta je uhvacen u muljanju, u lazima, duplim racunima radi kojih je bio na hladjenju mjesecima, koliko puta smo dokazali srot kvalitetu tih kineza i sve badava, ovo cak i nema smisla vise koliko god nam bilo zao da i dalje mulja i navlaci kolege na televizore koji su kvalitetom ispod svake razine, a perfomansama u rangu duplo jeftinije konkurencije
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina

Ma ima smisla.

samo trebamo napraviti raspored dežustava... hahah

treba udružiti snage.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
picajzla0707 kaže...
Vec odavno je temu trebalo preimenovati u "pilips preporuke by garfield" i otvoriti normalnu temu za ostale... koliko puta je uhvacen u muljanju, u lazima, duplim racunima radi kojih je bio na hladjenju mjesecima, koliko puta smo dokazali srot kvalitetu tih kineza i sve badava, ovo cak i nema smisla vise koliko god nam bilo zao da i dalje mulja i navlaci kolege na televizore koji su kvalitetom ispod svake razine, a perfomansama u rangu duplo jeftinije konkurencije

Slažem se...

Garfield je prčitana priča za one koji su duže na temi. Bilo kuda Garfield i Philips svuda.

14 godina
neaktivan

Mala obavijest za ekipu koja ima kao ja Sony XD85 model...tj seriju iz 2015., ili 2016. god

Android Nougat će biti pušte u prvom kvartalu 2018. god za modele :

2016 Sonyjevi Androidovi televizori: SD85, XD85, XD93 i XD94 serije

2015 Android TV uređaji tvrtke Sony: W75C, W80C, W85C, S80C, S85C, X80C, X83C, X85C, X90C, X91C, X93C i X94C serije

0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Grga1984 kaže...

Ma ima smisla.

samo trebamo napraviti raspored dežustava... hahah

treba udružiti snage.

Samo vi udružite snage:) Ali to vam neče puno pomoči, jer ja dajem preporuke iz vlastitih iskustva sa televizorima, dok vi davate preporuke na osnovi izmišljanja ili to što negdje što pročitate itd...Pa sad neka ljudi sami odluče, kome, če više vjerovat..

16 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi,

tražim TV od 32 inča do 2000kn te me zanima hoće li primati bolju sliku i digitalni signal ako se spaja preko ovog kabla ili treba neki posebni prijemnik još uzeti uz TV?

Nothing is true, Everything is permitted!

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Trenutno imam 55PUS6501 pa molim preporuku koji televizor preporučate u zamjenu za ovog pod uvjetom da je veće dijagonale (152 - 165cm)

(ne treba mi zakrivljeni TV, OLED, QLED niti televizor s stalkom u obliku slova X) :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Trenutno imam 55PUS6501 pa molim preporuku koji televizor preporučate u zamjenu za ovog pod uvjetom da je veće dijagonale (152 - 165cm)

(ne treba mi zakrivljeni TV, OLED, QLED niti televizor s stalkom u obliku slova X) :)

A meni  povoljno prodaš ovaj stari :-)

Spija
18 godina
neaktivan
SPIJA kaže...

A meni  povoljno prodaš ovaj stari :-)

Ne ide u prodaju :)

15 godina
Ziga kaže...

Kakvi su tvoji dojmovi i mišljenje o 55PU6501?

18 godina
neaktivan
phyxius kaže...

Kakvi su tvoji dojmovi i mišljenje o 55PU6501?

Imam ga godinu i 4 mjeseca, koristim ga svakodnevno. Najveći gušt je poslije posla zavaliti se na kauč i igrati plejku :)
S obzirom da sam imao do tada staru Sony Braviu kojoj je "izblijedila slika" ovo je preporod.

Neću reći da je vrhunski tv u segmentu kad ni druge nisam probao no neću biti picajzla :)

Zadovoljan sam s televizorom, u početku sam imao problema....ugasim slučajno tv, odmah ga upalim...nema slike...nikakve...

svijetli samo Philips logo i crvena LEDica brzo blinka...srećom pa su nadogradnjom firmwarea riješili taj problem

i žao mi je što srednji gunb na daljinskm je sam za netflix, bilo bi super da se može proizvoljno kroz software odabrati nešto drugo za shortcut

stavio sam i KODI ali užasno je spor, ne znam jel moja greška što ga nisam ispravno podesio, ali nakon što probaš KODi na PCu ovo je živi shit
što se tiče sporosti

Mijenjao bi ga jer bi TV išao u drugu prostoriju a ja sebi uzeo nešto zericu veće..

14 godina
neaktivan

Postoji li itko u grupi da posjeduje TCL tv ili ga je vidio upaljenog u dućanu? Nigdi po Splitu ne mogu nac u ducanima upaljenog.

Konkretno me zanima model P60 bez androida  (U43p6006)

Privlačno mi je tih 5 god garancije (grundig me nekako odbija) a drugi proizvodjaci u low endu ne nude vise od 2god.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ljudovi, frendu mi nekaj na Sonyu šteka sa Youtubeom. 

Veli da mu neće otvorit neke klipove i da mu javlja grešku da "format videozapisa nije podržan" (!?) 

Resetirao ga je, spojio žicom, nema nikakvih updatea za instalirat. 

Preko browsera radi znači baš app nekaj sere.

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
13 godina

Vidio sam u trgovini taj tcl i jos 7006 seriju, ali samo domaci program. I izgledalo je dosta solidno.. Bolje od vecine priznatijih marki 

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.1.2018 20:49 (mmafan).
11 godina
neaktivan

Bilo je govora o panasonic dx700e,imam ga godinu dana i evo mojih dojmova.Najviše gledam filmove  iz moje zbirke sa diskova i gledam sport i nisam baš zadovoljan s njim.Multimedija mu je lošija nego na prijašnjem samsungu smart,otprilike 15-20%filmova sa diskova ne može čitati,samsung nije imao tih problema.Brza tipka za netflix mu je plus.Slika je mutna  i pri malo većem kutu gledanja. Mora se dodatno podešavati jer su tvorničke postavke loše.Kod gledanja sporta slika vidno zatrzava.Do svjetskog prvenstva mijenjam tv.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Bilo koji Sony model...probaj piknut XE85 model pa na višlje...

Vidim da si govorio da ti je Kodi loše radio na Philipsu. Evo ja ga imam na Sony (model xd8577) i radi odlično. 

15 godina

Kak je to beskorisna preporuka(bilo kaj od Sony-a), nešto u rangu onog s Filipsom.

Nisu baš svi TV-i od Sonya dobri, pogotovo ne IPS modeli... Slažem se da xe85 i na gore valja ali dala bi se naći i koja alternativa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grga1984 kaže...

Kak je to beskorisna preporuka(bilo kaj od Sony-a), nešto u rangu onog s Filipsom.

Nisu baš svi TV-i od Sonya dobri, pogotovo ne IPS modeli... Slažem se da xe85 i na gore valja ali dala bi se naći i koja alternativa.

Rekao sam od XE85 pa na dalje. Ako mu je bitan Android onda alternative nema., ako izuzmemo Philips. Najbolje procesuiranje digitalne slike (IPTV) ima Sony zbog svog procesora...

Ja sam prije pol godine kupovao TV i nisam našao ništa bolje od Sony-a za lovu od 7500kn - koliko sam ja dao za XD8577 55inca.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.1.2018 13:27 (R36).
15 godina

Za 500 kn kupiš android box koji je jedno 5x brži i bolji od toga Sonya ali nebitno. 

Taj "procesor" nije baš toliko bolji od konkurencija da bi ja dao tu neki preveliki značaj. čim se pređe na neki 720 signal to će sve biti puno bolje.

TCL isto ima android, va panele i dosta pristupačniju cijenu s obzirom na Sony ips.

Ako se razmatra 55xe8505 taj tv košta 8tkn i ima nekoliko alternativa u vidu Samsunga mu8000, čak je Smsung qled na akciji za tu cijenu.

https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x850e

https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/mu9000

14 godina
neaktivan
Grga1984 kaže...

Za 500 kn kupiš android box koji je jedno 5x brži i bolji od toga Sonya ali nebitno. 

Taj "procesor" nije baš toliko bolji od konkurencija da bi ja dao tu neki preveliki značaj. čim se pređe na neki 720 signal to će sve biti puno bolje.

TCL isto ima android, va panele i dosta pristupačniju cijenu s obzirom na Sony ips.

Ako se razmatra 55xe8505 taj tv košta 8tkn i ima nekoliko alternativa u vidu Samsunga mu8000, čak je Smsung qled na akciji za tu cijenu.

https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x850e

https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/mu9000

Imao sam Android box a sad ima Android tv...zbog jednostavno sam zato i uzeo Android Tv.

Nastavno na Sony...ne bi se kladio da "procesor" ne radi neku veliku razliku. 

TCL mi kao ni Philips nije dolazio u obzir. Samsung, Lg, Sony je bio u igri...i Sony sam uzeo.

Da sad ponovno uzimam TV - uopće ne bi dvoumio što uzet. Uzeo bi opet noviju XD850 liniju...

15 godina
neaktivan

Pozdrav, kupio bih tv i trebam pomoc oko odabira marke i modela, na raspolaganju imam 5200kn i uzeo bih na rate. Naisao sam na ovaj tv i ne znam jel dobar odabir?  Sony kd49xe7005

Tv bi sluzio za gledanje max tva, hbo-a, filmova i tako dalje, ali najvaznije mi je da "izdrzi" koju godinu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice