Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 50.240
|
čitano: 23.532.392
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir
C3c1l kaže...

Postavio sam pitanje koje me bude kostalo 10k kuna a vi se prepirete oko toga tko kome daje thumbs up il down??!

Jel ima netko normalan da mi kaze koji tv da kupim za igranje u HDR-u, dal da gledam da ima 10bitni panel itd.

Hvala unaprijed.

Kupi Philipsa, najskupljeg koji ti stane u budget. Možda onda shvatiš da "prepirka" kako je ti nazivaš , nije bila uzaludna 

16 godina
Netrpam se u stvari koje neznam i u koje nisam siguran... u biti napisem da nisam siguran za nesta ako neznam tocno jer necu da se poslje kaze on mi reko.... i nisam ja taj koji se prepucava cjelo vrijeme radi gluposti....zanimaju me tvi i onda i citam temu sta nije zabranjeno...dok vase trolanje i prepucavanje je....
VenAtoR#2231
8 godina
neaktivan
Doktor Rambaudi kaže...
C3c1l kaže...

Postavio sam pitanje koje me bude kostalo 10k kuna a vi se prepirete oko toga tko kome daje thumbs up il down??!

Jel ima netko normalan da mi kaze koji tv da kupim za igranje u HDR-u, dal da gledam da ima 10bitni panel itd.

Hvala unaprijed.

Kupi Philipsa, najskupljeg koji ti stane u budget. Možda onda shvatiš da "prepirka" kako je ti nazivaš , nije bila uzaludna 

Za te novce bolje uzeti Sony

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.9.2017 15:26 (grmljar).
17 godina
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Eto nešto na akcije ako već nije bilo : https://www.elipso.hr/prilika/sony-xd7005__akcija-2016./

Po meni vrhunska cijena.

ako se kupi online 55" model svega 6 tisuca kn..

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.9.2017 16:14 (toxic).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

Već je dugo po toj cijeni.

Odlična prilika.

14 godina
protjeran

0 4 hvala 0
14 godina

Pozdrav..trebam prijedlog za kupnju lcd-a do 2000 kn..znaci neki best buy do te cijene..hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Modern kaže...

Pozdrav..trebam prijedlog za kupnju lcd-a do 2000 kn..znaci neki best buy do te cijene..hvala :)

Veličina? Grundig 32VLE6730

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.9.2017 20:17 (lovacmaki).
14 godina

32 inca..to mi je dovoljno pošto ne provodim previše vremena za tv-om

mislio sam nešto tipa LG 32LJ500V...

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.9.2017 20:27 (Modern).
9 godina

Aha znači ipak su bili garfildovi multići. Trebao je i prije dobit ban zbog onih podvaljivanja lažnih slika, i konstantnog trolanja. Ali nikad nije kasno da se učini dobra stvar.

Nadam se da će se tem dalje nastavit u normalnom duhu i ruhu 

7 0 hvala 3
14 godina
protjeran
Modern kaže...

32 inca..to mi je dovoljno pošto ne provodim previše vremena za tv-om

mislio sam nešto tipa LG 32LJ500V...

Taj ima manje ''herza'' (600-200), nije smart, slabiji zvučnici (14-10), i pretpostavljam manja garancija (Grundig 5 god- LG 2 god).

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.9.2017 23:12 (lovacmaki).
11 godina
protjeran

Lp!
Dečki kupujem novi  tv tream pomoc 4k 55inch pomogucnosti da moze na yt tv iskljucivo za pes  tu i tamo koji film lg ne dolazi u obzir gledao sam philips 55 inch 55PUS6401 i 55PUS6262 i samsung  UE55KU6072 55inch

Bero
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nemam savjet niti pitanje glede TV-a, ali jutros sunce okupalo moj grad, kad gle čuda, garfield1 suspendiran :)

Xbox: Muskarcina
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.9.2017 8:56 (Virty).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Bero_ng95 kaže...

Lp!
Dečki kupujem novi  tv tream pomoc 4k 55inch pomogucnosti da moze na yt tv iskljucivo za pes  tu i tamo koji film lg ne dolazi u obzir gledao sam philips 55 inch 55PUS6401 i 55PUS6262 i samsung  UE55KU6072 55inch

Imaš ps4 ?

Uglavon pogledaj si i Sony par postova iznad imaš odlican model za ravno 6 tisuca kn.

8 godina
neaktivan
Pozdrav još jednom,
Može pomoć?
Drmmm kaže...

16 godina
Ma LG... Toshiba nije uopce Toshiba... samo ime ostalo....pitaj boga ko je....
VenAtoR#2231
17 godina

Pozdrav svima,

trebao bih novi TV za PS4pro, filmove i spajanje na PC.

Molim za savjet. Budget do cca 11k kn.

LG 65UJ6309

UE65KU6072

Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav da li bolje uzet tv koji nije smart i onda uz to chromecast ili androidbox (ne znam sta je bolje), ili neki smart tv pa ako slucajno krene zajebavat taj smart tv onda nadokupim chromecast ili android box?

Kakva su mišljenja u vezi toga?

I pitao me stari da li je moguće imat sliku u slici dok on gleda nogomet da se ili podijeli ekran ili onak slica u slici?

Hvala

0 0 hvala 0
8 godina
Gutts kaže...

Pozdrav da li bolje uzet tv koji nije smart i onda uz to chromecast ili androidbox (ne znam sta je bolje), ili neki smart tv pa ako slucajno krene zajebavat taj smart tv onda nadokupim chromecast ili android box?

Kakva su mišljenja u vezi toga?

I pitao me stari da li je moguće imat sliku u slici dok on gleda nogomet da se ili podijeli ekran ili onak slica u slici?

Hvala

Ovisi. 

Chromecast ti u odnosu na Android boxeve nije toliko fleksibilan, tj., moguće je s Chromecastom sve i svašta ali samo ako aplikacija koju koristiš ima podršku za to. Osobno s 1st gen Chromecastom mogu castati video s YouTubea, Netflixa, Plexa, AceStream isto ima podršku (obilaznim putem, ali radi), možeš mirrorat sliku s moba uz značajan lag... s Android boxevima imam manje iskustva, ali bih ih ipak preporučio nad Chromecastom.

A sad, što je bolje... ne znam, ovisi o budžetu, bi li radije kvalitetnu sliku ili prosječnu, ali da TV ima više funkcija. PiP (picture-in-picture) mislim da ima svaki iole ozbiljniji TV.

13 godina
neaktivan

Pa imam budžet između 5 i 6 tisuća kn, ja se nekako dvoumim izmedu ova dva https://www.elipso.hr/audio__video/televizori/PHILIPS-49PUS6501/https://www.elipso.hr/audio__video/televizori/SONY-KD49XD7005BAEP/, tu mi je negdje cijena ok, vise bih nekako prevagnuo na sliku a ne na funkcije, jer iskreno ja bih stavio samo kodi da moze stari gledat sporta jos vise nego sto ima i youtube (ali to ima skoro sad svaki  tv), a sad ako u tom cjenovnom rangu ima bolji jer iskreno sony ili philips meni svejedno, imam samo dobra iskustva s njima, jer sam imao i jedno i drugo.

Hvala

10 godina
neaktivan

Pozdrav!

Koji mi je bolji tv za PS4 pro, filmove i serije? Tražio sam u ponudi da mi suze listu, a to je- 10bit panel, smart,55incha i SONY.

[img]https://i.imgur.com/2jw2wed.jpg[/img]

[img]https://i.imgur.com/YGpAYXE.jpg[/img]

Koji bi mi vi preporučili TV i zašto? 

Tnx! 

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Kako znaš, ga pratiš? Gay..
9 godina
neaktivan
Je li 55mu8002 imao peoblema?jer vidim da je jeftiniji nego 49mu8002..pa mi nije jasno??
9 godina

Pozz, jel ima tko LG C7? Cijelo vrijeme pucam na kd55xe9005, ali bi se potegnuo do 15k kuna ako ima ko da ga je dobro istestirao i da je zadovoljan...slijedeći tjedan se kupuje, a još sam u nedoumici

0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
NathanDrek kaže...

Pozz, jel ima tko LG C7? Cijelo vrijeme pucam na kd55xe9005, ali bi se potegnuo do 15k kuna ako ima ko da ga je dobro istestirao i da je zadovoljan...slijedeći tjedan se kupuje, a još sam u nedoumici

Po meni Sony iako preferiram OLED. Razlike su suptilne ali nije razlika u slici kolika je razlika u cijeni a i Android ima više mogućnosti od WebOS-a.

9 godina
neaktivan
Samsung 55mu8002 za 8000kn....moze kakav savjet?je li to dobar tv za tu lovu ili ima sta bolje u tom cjenovnom rangu?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Bok,

kupio bih tv dijagonale 42-49", bitno mi je da ima dobro skaliranje sd signala, jer bi prvenstveno služio za gledanje istog. Poželjno je da i Youtube funkcionira dobro. Cijena do oko 4000kn. Preporuke?

0 0 hvala 0
16 godina
Neznam gdje bi ih svrsto...ako ima jos gdje KS serija probaj uhvatit prije nego MU.... KS je u rangu QLED-a.... a MU je serija ispod... da si prije par mj trazio naso bi super deal za 702 il 8002 KS.....
VenAtoR#2231
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice