E sad mi se već plaće.
Znači da ponovimo tvoju tvrdnju bestbuy TV do 9000kn je 55PUS7502.
Ljudi navalite
Ako gledamo kvalitetu slike u svim parametrima, je naravno odličan i svakako jedan između najboljih za takve pare..Kod televizora, nije sve kontrast i prikaz crne boje:))
A ko traži televizor sa što boljim kontrastom ,prikazom crne itd.., onda , če svakako morat uzet OLED ili koji top model LCD televizora..Ne možeš dobit, za 9000 kuna OLED televizor ili top model LCD televizora, tu mislim, da ti je jasno..Ali za takve pare, odličan televizor..! I daj mi kaži, u kojem televizoru srednjeg ranga ima televizor ugrađen najbolji procesor i 100Hz panel, i da ga dobiješ za takve pare..? Koji god proizvođač..?

znači nema segmenta u kojem je bolji od navedenih. da ne pričam kako je ružan. Moj LG u spavaćoj iz 2010 ima bolji dizajn.
strašno...
procesorom.
A kako znaš, da niko ne preporučuje Philips televizore..? A što se tiče Sony modela je sigurno bolji, jer je i viši rang televizora..! Vidiš, da daješ smješne usporedbe..To je kao, da usporedujem Mercedez i recimo jednog Golfa..Malo sačekaj, da dođe van Philips model 8102 sa FALD-om ili model 8602..Ako daješ več usporedbe, onda daj da budu realne:))

Još jednom ču reči, taj model Philipsa nije OLED ili top model LCD televizora. Ali za takve pare i još nešto malo više, je odličan izbor, za to sve što nudi:)) Još uvijek se najviše ljudi odlučuje kad kupuje televizor, da ide u prodaonicu i tamo vidi šta mu je najbolje..Jer se može isto detalnije isprobat barem kod nas je tako" Pa se čovjek lakše odluči..Jer ako je pojedini model dobar na testovima, ne znači, da če se svima ljudima sviđat;) Svake oči drugčije vide..