Ti trebaš znati dali ips ili VA?
Ti je bitan kut gledanja ili kvaliteta slike?
Taj samsung je ok ali mislim da je ovaj 55 ips.
Dobro PLS.
Tv u pravilu gledam mrvicu iskosa, ali iskreno nemam pojma kolika je razlika u kvaliteti između ta dva panela, niti koliko se pogoršava slika kad je gledaš malo iskosa. Zato i jesam u dilemi :)
Do nekih 25-30 stupnjeva nebi trebalo biti problema kod Va.
I taj Samsung je ok Tv ali mene smeta crna kod IPS panela ako tebi to nije problem to je super TV za te novce.
Dobar dan svima.Da odmah krenem na moje pitanje. Planiram kupiti LCD TV do 2500kn mi je budzet. Jedino za sta bi ga koristio je gledanje Filmova,Serija,Anime itd preko USB samo i nista vise.
1.Da moze citat subtitles preko usb
2.Da je od 100-110cm
3.Da je dobra kvaliteta Slike,i da ako sam prenisko ili ustranu da se vidi slika normalno(neznam kako se to zove)
4.Po mogucnosti da ima Wifi ali nije potrebno.
Na sta sam ja naisao da me zainteresiralo je ovaj TV:
PHILIPS 43PFS4131
Ako imate koju bolje preporuku za te pare vrlo bih rado cuo. Najbitnije mi je da je slika ŽJako dobra i da moze usb.
a šta će ti Android na TV za toliko novaca?
Ja bi gledao prvenstveno kvaliteu slike, android box kupiš za 300 kn i ima prednosti u odnosu na tv sa androidom.
https://www.emmezeta.hr/multimedija/televizori/led-lcd-i-oled-tv/54842/samsung-ue40ku6452uxxh-ultra-hd-led-tv/
Od ovoga nećeš naći bolje za te novce... i računaj još 300 kn za box i neku brzu sd karticu.
Alternativa ti je kupiti nekog Filipsa upitne kvalitete i očajne slike.
Znaš li možda koja je razlika između ovog i modela ku6402?
Samo je razlika u stalku i daljinskom...
Otprilike ovako
Otprilike 49"-55" veličine, sa 4 m udaljenosti
VA panel (bolja crna i kontrast), gledam iz centra, ništa iskosa
Gledam sport i normalne programe preko cardsharinga, tu tamo koji film, ništa gaming
Da ima dobar procesor za obradu SD programa
120 Hz, dosta skupo
Smart os totalno nebitno
10 bit ili 8+frc, 10 bit teško za neku normalnu lovu
HDR - znam da ih je more - premium, ... , ..., koji je sad ok
Ovakav Tv bi bio svima zanimljiv
Kad bi bio ovakav upit koji biste preporučili, da je normalna cijena, proizvođač nebitan
Pozdrav, kupujem TV za nezahtjevnog korisnika i Philips 32PHT4101 mi je zasada usao u uzi izbor. Skoro je najjeftiniji 32inch TV u trgovinama pa me zanima postoji li razlog da ga ne kupim.
Glavni prioritet je vijek trajanja, a tek onda kvaliteta slike, zvuka i dr.
Pozdrav, kupujem TV za nezahtjevnog korisnika i Philips 32PHT4101 mi je zasada usao u uzi izbor. Skoro je najjeftiniji 32inch TV u trgovinama pa me zanima postoji li razlog da ga ne kupim.
Meni se nisu vraćali do sada, što ne znači da se ne kvare, bitno je gledati i duljinu garancije.
ako ti je prioritet vijek trajanja, bježi od pilipsa jer koriste komponente niske kvalitete
eventualno ako dobiješ 5g garancije
VenAtoR#2231
ako ti je prioritet vijek trajanja, bježi od pilipsa jer koriste komponente niske kvalitete
eventualno ako dobiješ 5g garancije
Lako da su samo loši kondenzatori u pitanju kod navedenog philipsa. Kvaliteta slike nula bodova, 32 inča,a hd ready rezolucija. Nek se protegne do 2000 kuna, pa uzmi pošteni tv sa što dužom garancijom.
Baci oko i na 32 VLE 6730, za šaku kn više Full HD, Smart i što je najbitnije 5g garancije:
Meni se nisu vraćali do sada, što ne znači da se ne kvare, bitno je gledati i duljinu garancije.
Pa isto je kod nas:) Ali neki pojedinci opet vidim, da su se vratili, da ljudima lažu i pričaju bajke kako Philips ne valja..
Bok,
trazi se qled, sta se isplati uzeti?
gledao sam samsung qe49q7f, ali nisam bas pratio TV-e zadnjih godina pa sam van te price :)
kupiš OLED za cijenu Qled...
Evo popisa top brendova i onih ne baš...
VenAtoR#2231
kupiš OLED za cijenu Qled...
Evo popisa top brendova i onih ne baš...
Zbilja su ti QLED-ovi skupi. Kakvi su u usporedbi sa KS serijom ?
Inače, dobar link. Jako kvalitetno napisano, i šta je najbitnije istinito 
Znači, KS serija ispade bolja. Onda OLED, nema druge.
garfield1 & Co. - držite se teme i prestanite s osobnim prepucavanjima!
Za ovaj put brišem smeće koje ste generirali na nekoliko prošli stranica, a ako se stanje ne popravi sljedeći put... 
Poštovani moderatore,
primjetio sam da je današnji post kolege Grge1984 u 12:28 negativno ocijenilo 5 korisnika, od kojih osim garfilda nijedan nema nijedan post na forumu,a kamoli u ovoj temi. Štaviše svi su registrirani u isti dan,sat i ista im je online aktivnost.
Pošto mi je poznato kako djeluje kolega garfild, 100% sam uvjeren da su to njegovi multiaccountovi. Zamolio bih da to provjerite, pa da ih banirate ili mene demantirate. Red u ovoj temi mora postojati, a namjerno se narušava iz jednog do dva korisnika koji to rade već dosta dugo.
http://www.bug.hr/forum/user/marioverner/107101.aspx
http://www.bug.hr/forum/user/markohribec/107102.aspx
http://www.bug.hr/forum/user/dusanpohl/107103.aspx
http://www.bug.hr/forum/user/malimuc38/107120.aspx
Nisam obraćao pozornost stvarno imaš oko.
nisam pročitao pravila foruma ali mislim da bi se ovakve stvari trebale kažnjavati.
Hvala kolega.
VenAtoR#2231
Pozdrav,
Šta mislite o ovome tv-u, ili u tom rangu šta preporučujete?
https://www.ekupi.ba/TOSHIBA-TV-LED-43U6763DG-4K-ULTRA-HD-43-366836.aspx
ili
https://www.ekupi.hr/LG-UHD-TV-43UJ635V-SMART-1173466.aspx
Oprosti molim te @jocommb...
Ali reci ti meni, gdje si ti u toj priči?
Ti si dobra svijest ovog foruma, jer po meni si ti običan trol?!
U ovom temi se javljaš isključivo kada treba nekoga kritizirati, ni jednu preporuku za kupnju nisi dao.
Mislim da moderatori rade fer i korektno svoj posao i ti im nisi potreban.
Postavio sam pitanje koje me bude kostalo 10k kuna a vi se prepirete oko toga tko kome daje thumbs up il down??!
Jel ima netko normalan da mi kaze koji tv da kupim za igranje u HDR-u, dal da gledam da ima 10bitni panel itd.
Hvala unaprijed.