Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.033
|
čitano: 8.161.853
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Rast mišića i visina

Zasto svi forsirate to mlijeko sa malo masti i slicno ? 

17 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
Rucipe kaže...

Zasto svi forsirate to mlijeko sa malo masti i slicno ? 

Brijem da je nešto na tragu toga da se mast duže probavlja, i samim time odgađa probavu, pa i absorpciju proteina i UH, što je recimo beneficijalno nakon workouta, da u što kraćem roku dođu proteini do mišića.

Ja inače uzimam čisto radi toga što preferiram svoje dnevne masti unijeti iz kvalitetnijih izvora :)

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
17 godina

Krenio sam u teretanu od ponedjeljka, ovaj put ozbiljno. Izbacio sam Coca-Colu (prije sam pio oko 2L na dan), te alkohol sada popijem samo ako je neka posebna prigoda. Nabio sam škembu i to dosta. Čitao sam da zeleni čaj jako može puno pomoći kod skidanje masnih naslaga. Frendica ga pije redovito i dosta je smršavila iako nije strogo pazila na dijetu samo je pila čaj 4-5 puta na dan. Zanima me ima li ko kakva iskustva sa zelenim čajem i teretanom. Govorim o čaju (pravom), a ne o svemu onom što bude u filter vrećicama

13 godina
Rast mišića i visina

Ma ne mislim na mlijeko mjesano s proteinima , nego opcenito na mlijeko npr sa zobenim itd . Kod mene u teretani ima likova koji uopce ne piju mlijeko pa zato pitam . 

15 godina
ParaNO1d kaže...

Krenio sam u teretanu od ponedjeljka, ovaj put ozbiljno. Izbacio sam Coca-Colu (prije sam pio oko 2L na dan), te alkohol sada popijem samo ako je neka posebna prigoda. Nabio sam škembu i to dosta. Čitao sam da zeleni čaj jako može puno pomoći kod skidanje masnih naslaga. Frendica ga pije redovito i dosta je smršavila iako nije strogo pazila na dijetu samo je pila čaj 4-5 puta na dan. Zanima me ima li ko kakva iskustva sa zelenim čajem i teretanom. Govorim o čaju (pravom), a ne o svemu onom što bude u filter vrećicama

Dosta ljudi pogotovo žena piju te zelene čajeve za mršavljenje, očito to djeluje, ali neće se smršavit ako ne vježbaš redovido cadio i ako budeš unosio previše šećera i masti (izbaci svo gazirano ako možeš)

16 godina
Rast mišića i visina

U mrsavljenju uz treninge pomaze kalorijski deficit.
Niti ima veze cardio sa time svime,nije nuzan vec biti u kalorijskom deficitu niti coca-cola.

Slobodno popij gazirano,ali eto light tipa coca cola zero,pepsi light.

Izracunaj si kalorije preko nekog kalkulatora shodno svojoj visini i tezini ( tdee kalkulator > google ) i oduzmi 500 kcal.

Ako ces se vec "zdraviije" hraniti,saznaj otprilike kalorijsku vrijednost hrane i odokativno racunaj.

@Rucipe - ma to su gluposti sa tim mlijekom,znam par deckiju koji piju mlijeko poslije treninga sa wheyom,eno i DarioFitness trpa njoke sa posnim i wheyom poslije treninga.
Generalno sto se zagovora,na kraju dana biti na nekoj racunici proteina,carbsa i masti.

12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Na moju žalost, krećem danas sa defkom, čak 2.5 mjeseca ranije od planiranog. Razlog je što sam se brutalno umastio preko praznika, prije praznika sam bio na nekih 88kg, da bi danas stao na vagu i šok - 100 kila. Ne mogu vam opisati koliko sam se šokirao haha, ali eto.

Kreće jedna spora i lagana definicija, kako bi što više umanjio gubitak mišića.

15 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Niti ima veze cardio sa time svime,nije nuzan vec biti u kalorijskom deficitu niti coca-cola.

Izracunaj si kalorije preko nekog kalkulatora shodno svojoj visini i tezini ( tdee kalkulator > google ) i oduzmi 500 kcal.

Ako ces se vec "zdraviije" hraniti,saznaj otprilike kalorijsku vrijednost hrane i odokativno racunaj.

@Rucipe - ma to su gluposti sa tim mlijekom,znam par deckiju koji piju mlijeko poslije treninga sa wheyom,eno i DarioFitness trpa njoke sa posnim i wheyom poslije treninga.
Generalno sto se zagovora,na kraju dana biti na nekoj racunici proteina,carbsa i masti.

Osobe koje nemaju secernu bolest ne smiju piti umjetna sladila (cocacola zero).

12 godina
neaktivan
Jakic007 kaže...
doky01akablava kaže...

Ovo nema smisla, jer danas maltene u 90% prehrambenih proizvoda postoje umjetna sladila i što već ne. 

12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jel ima netko ko bi htio narucivat nesto s myproteina, pa da podijelimo postarinu ili da cak skupimo za besplatnu dostavu.

15 godina
El_T1gr3 kaže...

Jel ima netko ko bi htio narucivat nesto s myproteina, pa da podijelimo postarinu ili da cak skupimo za besplatnu dostavu.

ja

16 godina
Rast mišića i visina

Kakve veze imaju umjetna sladila sa zdravim ljudskim bicem ? Da bi imala neki alterirajuci efekt na ljudske stanice,trebalo bi popiti 20 koli sa umjetnim sladilima dnevno,a to je 10 litara tekucine,umres 5 puta dok popijes toliko tekucine lol.

Btw.igram Far Cry 4 i cujem ovo,na cas sam pomislio da mi se neki video auto playa sa fejsa hahahah :D

Far Cry 4 Bodybuilding reference

15 godina
neaktivan
junkieHD kaže...
Jakic007 kaže...
doky01akablava kaže...

Ovo nema smisla, jer danas maltene u 90% prehrambenih proizvoda postoje umjetna sladila i što već ne. 

Ima smisla jer osobama bez secerne bolesti umjetna sladila u organizmu jednostavno ne trebaju i gomilaju se u jetri, a i cesce tjeraju na WC.

17 godina
Umjetna sladila prolaze kroz organizam neprobavljena i ne gomilaju se nigdi.
12 godina
neaktivan
Jakic007 kaže...
junkieHD kaže...
Jakic007 kaže...
doky01akablava kaže...

Ima smisla jer osobama bez secerne bolesti umjetna sladila u organizmu jednostavno ne trebaju i gomilaju se u jetri, a i cesce tjeraju na WC.

Ovisi o kojem umjetnom sladilu pričaš, nemaju svi istu funkciju. Ali opet, preporučujem svima da se mane tih kupovnih sokova, pijte vodu i čajeve. I to barem min. 4 litre vode na dan, osjećat će te se puno bolje, a činjenica je da masa ljudi ne zna koliki ogromni doprinos zdravlju ima visok unos vode svaki dan.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2015 11:39 (junkieHD).
14 godina
Rast mišića i visina

Evo par slikica forme. 
Leđa su uvijek zaostajala pa sam ih malo forsirao, meni osobno sad su ok. Ne mogu se nikako uslikati da to ok izgleda. Na slikama leđa se više manje vidi kakve su ruke, a ove slike od naprijed su uslikane zbog prsa, da se vidi kakva su, iako njih nikad ne znam uslikati.
Na masi sam nekih 3 mjesea, dobio sam 4-5 kg, trbušnjaci se još uvijek koliko toliko vide, ali trenutno sam pun vode, što je i logično jer se ubijam u hrani tako da ništa od pločica, ali nije mi to ni bitno trenutno.

14 godina
Rast mišića i visina

A u pm, prije 2 tjedna sam prvi put uzeo shaker i whey, i kad sam neki dan završio s teretanom očito nisam dobro isprao shaker i sad smrdi užasno. Morat ću probat isprat s nekim praškom ili nečim, jel neko imao slične probleme?

13 godina

Likvija i vrele vode, ostaviš da odstoji, operes i nece vise smrditi ko bljuvotina..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
16 godina
Rast mišića i visina

ja sam sad naso svoj nakon 8 mjeseci i ostalo je u njemu, da isto likvija nalijem? :D

11 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

visina: 170cm
težina: 55kg

treniram nogomet,pocele pripreme i jos malo pa sezona
pošto su nam treninzi katastrofa, neradimo skoro nista vjezbi za tijelo, samo sa loptom treniramo
imam 15kg utega, od ponedjeljka pocinjem trenirati (sad sam bolestan, nadam se da cu ozdravit do ponedjeljka, imunitet mi je 0,nemam volje ni za šta)
nogometne treninge imamo 3x tjedno, a sa utezima cu vjezbati svaki dan drugi misic koliko mogu s tim utezima
zanima me 'ocu li gubiti sa trcanjem te misice koje dobijem. LP

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Uz pravilnu prehranu i vjezbanje svaki drugi dan da se misici stignu oporaviti neces.

11 godina
protjeran
Jopaslav kaže...

visina: 170cm
težina: 55kg

treniram nogomet,pocele pripreme i jos malo pa sezona
pošto su nam treninzi katastrofa, neradimo skoro nista vjezbi za tijelo, samo sa loptom treniramo
imam 15kg utega, od ponedjeljka pocinjem trenirati (sad sam bolestan, nadam se da cu ozdravit do ponedjeljka, imunitet mi je 0,nemam volje ni za šta)
nogometne treninge imamo 3x tjedno, a sa utezima cu vjezbati svaki dan drugi misic koliko mogu s tim utezima
zanima me 'ocu li gubiti sa trcanjem te misice koje dobijem. LP

Vidim da si neki mladji igrac po broju treniga.Nista ispod 5 treniga tjedno + utakmica nije ozbiljno pa budi siguran da se neces preforsirati.Nemoj puno bildati noge jer ces upasti u probleme.

This time next year we'll be millionaires
11 godina
neaktivan

kadeti, jos ova sezona pa juniori
a imam pilece nogice, jel ima neki sajt za prehranu i treninge? 
da lijepo detaljno objasni sve, jel moram brojat kalorije i to?
zelio bi barem doci do 60kg, jel mrsav sam :/

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ma ne trebas nikakve kalorije brojati ni nista. Za sad samo jedi raznovrsno, 5-6 obroka dnevno bez pretrpavanja, puno tekucine pogotovo kad su treninzi jer se puno tekucine i gubi, a jako je vazno imati hidratizirano tijelo. Idi redovito na treninge i doma vjezbaj svaki drugi dan vjezbe koje ti trebaju (ovisi sto zelis ojacati imas xy vjezbi detaljno objasnjenih na YT i internetu za pojedine misice).

13 godina

Jel itko radi po programu 5x5 stronglifts

ima ovdje kalkulator http://squatbot.net/

Uglavnom svidja mi se kako je trening napravljen, samo problematicno je nakon svake serije mjenjat kilazu oduzi se trening.

Dali je uopce realno na 110kg max u benchu da za 12 tjedana kako pise u programu da zadnji tjedan podignem 120x3, cini mi se nekako previse. Ili da si smanjim postotak povecanja?

11 godina
protjeran

to su sve gluposti...Previse je tu nekih kalkulacija.Nikad nisam to puno gledao jer puno faktora odlucuje koliko ces ti odredeni dan dizati...

17 godina
neaktivan

Ja pratim SL 5x5 već neko vrime, ne znam za ovi kalkulator šta si da jer on baš i nema veze sa SL-om (u radnoj seriji 5x5 ne minjaš kilažu), za SL 5x5 imaš mob aplikaciju i stvar je super jednostavna i radi odlično.

http://stronglifts.com/5x5/
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
14 godina
neaktivan

Sad vidite da steroidi nisu ništa opasni,nasprema vlakovima 

11 godina
protjeran
Rast mišića i visina

ja sam mislio da je on natural????

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice