- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja bi ga bacio u 3pm
Savrsen mob, das 1000€ za nes kaj ce se smrzavat... ne trollam, samo citiram nekog ko je tak napisal u drugoj temi...
Nego, jel ima nes posebno kaj radis, u nekoj app il nes da se zamrzne? Jel rootan, jel org rom gore?
Ja sam imao S6 i na pocetku je samo na servisu bio tjedan dana zbog labave tipke i od tada nikakvih problema.
Imao ga skoro godinu i pol i sad sam uzeo S7
Takoder zadovoljan mozda je malo brži. Kamera bolja po mraku puno a prednja kao da mi je losija al nije mi problem.
Jedino je razlika u trajanju baterije primjetna i bolja je za jedno 35% i stvarno sam zadovoljan trajanjem.
Na S6 mi nije bila problem ali sad kad sam se naviknuo na ovo tesko bi se vratio nazad.
Ne...ako ti se to često događa imaš u HR ovlašteni servis...vrate ti ga za 3-4 dana.
Ja bi ga bacio u 3pm
Savrsen mob, das 1000€ za nes kaj ce se smrzavat... ne trollam, samo citiram nekog ko je tak napisal u drugoj temi...
Nego, jel ima nes posebno kaj radis, u nekoj app il nes da se zamrzne? Jel rootan, jel org rom gore?
Šta će ga bacit kad ne treba kupovat kartu za Peking da bi ga otfurao na servis.
I dzabe ti servis, takav mob za 1000€ se ne kvari(bar po tvojim navodima kak pljujes zbog jednog pokvarenog xiaomija)...
jel si instaliraval koje aplikacije nedavno? Probaj pokrenut u safe modu i vidjet jel ce se i tam smrzavat
https://www.smartson.hr/servis - neš ćekat duže od 3-4 dana.
A vidi ako će ti se svaki dan javljat onda ga odnesi na servis. Servis ti je u HR., nije u KINI.
I dzabe ti servis, takav mob za 1000€ se ne kvari(bar po tvojim navodima kak pljujes zbog jednog pokvarenog xiaomija)...
jel si instaliraval koje aplikacije nedavno? Probaj pokrenut u safe modu i vidjet jel ce se i tam smrzavat
Ma čekat će pola godine ako ne i duže.
Meni ne. Ali bolje ti je da se zaledi nego da eksplodira.
Poceli ste gluposti pisat...
Zasto ne napravis factory reset ili preko Odina stavis novi softver, ako se problem ponovi znas da je problem u hardveru.
Već nekih mjesec dana imam jedan vrlo čudan problem (S7E) i nikako da se sjetim pitati za pomoć. Naime, u galeriji mi se konstantno pojavljuju stare fotke, neke još s prošlog mobitela. Mislio sam da je možda neka sinkronizacija, ali nemam uključen ni OneDrive ni bilo koji drugi cloud, nemam SD karticu i stvarno ne znam odakle ih vuče. Google Photos sam također isključio odmah na početku, ali sam ga kasnije na kratko ponovo aktivirao i deaktivirao.
Ima li itko ikakvu ideju odakle uzima te fotke? Često se ponavljaju iste, ali uvijek ograniči to na tipa desetak fotki i tad je dalje normalno. Osim ako ih pobrišem, onda ih za par sati skine opet
Bilo kakvi savjeti su dobrodošli, ja sam potpuno zbunjen
Možda zato što si aktivirao na kratko google photos ili nešto ti vuce sinkronizaciju..
I ja sam to mislio, ali onda sam provjerio (preko kompa) fotke koje imam uploadano na Google Photos i jako ih je malo i nema ovih koje mi se pojavljuju u galeriji.
Mozda sa face?
Mozda sa face?
Nope, nemam te fotke tamo, ni jedna od njih nije nigdje objavljena osim u nekoj eventualnoj automatskoj sinkronizaciji.
E, ovo je već nešto što bi moglo biti točno. Kad razmislim, većinu tih fotk sam slao ili je netko meni slao preko WhatsAppa. Sad sam išao vidjeti u postavke i bilo mi je uključeno da automatski skida na Wifiju.
Razumijem da skine fotku kad mi je netko pošalje, ali nikako mi nije jasno zašto bi skidao nešto staro što je već jednom skinuo i što sam ja obrisao. Vidjeti ću je li to rješenje pa se javim. Hvala u svakom slučaju!
E, ovo je već nešto što bi moglo biti točno. Kad razmislim, većinu tih fotk sam slao ili je netko meni slao preko WhatsAppa. Sad sam išao vidjeti u postavke i bilo mi je uključeno da automatski skida na Wifiju.
Razumijem da skine fotku kad mi je netko pošalje, ali nikako mi nije jasno zašto bi skidao nešto staro što je već jednom skinuo i što sam ja obrisao. Vidjeti ću je li to rješenje pa se javim. Hvala u svakom slučaju!
Trebao bi ih skinuti samo ako ga instaliraš pa povuče backup. No tko zna, možda je poludio :D
Mene tako naživciralo kad sam skužio da mi je na novi mob povukao par hiljada debilnih slika i da ih moram sve brisati...
Meni s7 edge konstantno pokušava ažurirati samsungove aplikacije ali download stoji na 0% i ne miče se. U notification mi stalno stoji samsung apps downloading i jedini način kako to mogu maknuti je restartirati uređaj, zna li netko kako to rješiti?
Dosta vidim komentara da je posljednji update "pokvario" trajanje baterije. Ja sam očaran baterijom. Slika ispod je nastala nakon posve normalnog korištenja bez previše igranja igara (samo svega 20ak minuta) te korištenja nezahtjevnih aplikacija poput whats appa, messengera, instagrama, weba, facebook-a, youtube-a te taptalka. Moram napomeniti da sam čak nešto slušao glazbu (s ugašenim zaslonom ofc), a kao što se vidi uz toliki SOT "preživio" je i noć. Poanta je da 7 sati SOT-a izdrzi bez problema uz nekakvo (za moj pojam) normalno korištenje, dok u drukčijim uvjetima sigurno manje.

Dosta vidim komentara da je posljednji update "pokvario" trajanje baterije. Ja sam očaran baterijom. Slika ispod je nastala nakon posve normalnog korištenja bez previše igranja igara (samo svega 20ak minuta) te korištenja nezahtjevnih aplikacija poput whats appa, messengera, instagrama, weba, facebook-a, youtube-a te taptalka. Moram napomeniti da sam čak nešto slušao glazbu (s ugašenim zaslonom ofc), a kao što se vidi uz toliki SOT "preživio" je i noć. Poanta je da 7 sati SOT-a izdrzi bez problema uz nekakvo (za moj pojam) normalno korištenje, dok u drukčijim uvjetima sigurno manje.
To sad ovaj zadnji september patch imaš?
Pošto uskoro planiram uzeti S7E, zanima me je li itko stavljato tempered glass na njega i koje bi bilo najbolje?
Zadnje što sam ja vidio po netu (prije par tjedana) je da niti jedno kaljeno staklo za s7 edge ne valja. Estetski izgleda loše, odljepljuje se i sl. Jel u međuvremenu izašlo nešto bolje?
Na žalost ne..

OPET imam problem sa internetom, opet mi ne radi Google Store i Youtube, prije sam to rijesavao tako da sam pod postavke wifi mreze di sam bio spojen bi uno pod DNS 8.8.8.8 i 8.8.4.4 ili 208.67.222.222 i 208.67.220.220
Ali od dns mi nece prihvatiti niti jedan od ta dva, zapravo ne radi. Pokusao sam resetirati postavke mreze, i cache od google storea i youtuba i prijavit se sve na novo ali ne radi.
Zna li netko rijesenje ili netko tko je imao slican problem?
Hvala