Ma odustajem, glupi xrecovery jednostavno nemože mountati sd karticu i nemogu ništa instalirat.... i mogu ga bacit u zid , to bi mi bilo i najbolje.....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To ti je zbog neispravnog recoverya. Napravi sve iznova po ovom tutorijalu
dejo6.... stvarno neznam šta bi bez tebe.. :DD
e kad instaliram wolfbrakeov rom.... onda ne rebootam nego izvadim bateriju?? flashati ga netrebam jer imam taj kernel..... kad se upali čekam dok dobije signal pa ga ugasim opet odem u xrecovery i instaliram 3.9 update pa ga tek onda smijem rebootat??
Pošto ne instaliraš kernel onda ne moraš vaditi bateriju, samo ga restartaj i kad dobiješ signal onda opet restart, odeš u recovery i instaliraš update.
Frenda zanima jel ima koga od vas iz Zagorja i dal je stigao Android 2.3 na x10? On je iz Zagorja pa ga zanima, a vidjeli smo da već neki imaju Android 2.3 a njemu u Pc Companionu nije došlo da se može update-ati softver.
zanima me za framerate.... je moguće stavit ga na 60 fps kao što je x8?
zanima me za framerate.... je moguće stavit ga na 60 fps kao što je x8?
FPS Uncap?54 fps-a
Mislim da se mob čudno ponašao na večim frame-rateima pa su ga lockali na 54-55.
Upravo dobio odgovor e-mailom od T-Mobile, da sluzbeni update izlazi vrlo skoro, a sto je to "skoro" vidicemo (osim za Zagorje, naravno).
Izvršio sam update na 2.3 preko Sony-Ericsonove Hr. stranice i sad sam primjetio da mi ne radi led svjetlo. Nemogu ga nikako upaliti, niti u fotoaparatu niti pomoću Wigdeta. Nisam siguran da li je prije radilo jer ga nisam jako dugo koristio. Mobitel X10 je star 15 mjeseci, dok u garanciji piše da garancija vrijedi 1 godinu. Šta da radim ima netko ideju, mobitel je kupljen u T-comu na pretplatu. Što da radim? Da li je netko imao takav problem, kako je riješio i koliko je koštao popravak. Molim za pomoć?
A kako se preko SE stranice radi update?
U t comu je garancija dvije godine za x10 tako da tu nemaš brige.
Izvršio sam update na 2.3 preko Sony-Ericsonove Hr. stranice i sad sam primjetio da mi ne radi led svjetlo. Nemogu ga nikako upaliti, niti u fotoaparatu niti pomoću Wigdeta. Nisam siguran da li je prije radilo jer ga nisam jako dugo koristio. Mobitel X10 je star 15 mjeseci, dok u garanciji piše da garancija vrijedi 1 godinu. Šta da radim ima netko ideju, mobitel je kupljen u T-comu na pretplatu. Što da radim? Da li je netko imao takav problem, kako je riješio i koliko je koštao popravak. Molim za pomoć?
Za flashlight više ne radi SE x10 flashlight, nego moraš skinuti SE arc flashlight.
Meni radi OKe
Pozdrav svima,zanima me kada bi radio taj update najnoviji dali bi s tim updateom dobio i ono sto je bilo prije izaslo ili se mora raditi za svaki posebno ako me razumijete,npr. prvo na 2.1 pa 2.2 pa 2.3..
Sa 2.1 ides na 2.3
ma trenutno mi je na njemu jos uvijek 1.6 imam nekih problema sa tim updateanjem,zanima me dakle hoce li mobitel imati hd snimanje i onaj dual touch ako se na njega odma stavi taj 2.3,ili se mora posebno svaki updajt radit ako me razumijete.
Odma ideš na 2.3, ništa se ne brini. Imat ćeš i hd snimanje i dual touch.
pozdrav svima,molio bih za pomoc ako je moguce.probao sam nadogradnju sa seus-om i kaze mi da nema novog softvera koji je dostupan za vaš telefon,i da je na telefonu instaliran najnoviji dostupan softver.
probao sam takoder i sa pc companion-om i kaze mi da za moj telefon nema nadogradnji.
mobitel je kupljen u vipu ali sam ga dekodirao na 98,zna li neko u cemu bi mogao biti problem?
Ja imam stock kernel i pošto sve radi kako treba neću se ni stavljati neki drugi.
pozdrav svima,molio bih za pomoc ako je moguce.probao sam nadogradnju sa seus-om i kaze mi da nema novog softvera koji je dostupan za vaš telefon,i da je na telefonu instaliran najnoviji dostupan softver.
probao sam takoder i sa pc companion-om i kaze mi da za moj telefon nema nadogradnji.
mobitel je kupljen u vipu ali sam ga dekodirao na 98,zna li neko u cemu bi mogao biti problem?
Nema problema, jednostavno vip još nije pustio update a i ko zna hoće li ga uopće biti.
Imam x10 iz T-mobile-a, update-ovao sam je na 2.1update, jel mi može neko reći da li je uspeo da update-uje telefon na 2.3.3. softvare,pošto vidim da neki su uspeli,a meni stalno izbacuje da imam najnoviji softvare u mobitelu?? Hvala,pozz
Imam x10 iz T-mobile-a, update-ovao sam je na 2.1update, jel mi može neko reći da li je uspeo da update-uje telefon na 2.3.3. softvare,pošto vidim da neki su uspeli,a meni stalno izbacuje da imam najnoviji softvare u mobitelu?? Hvala,pozz
Sluzbeni update 2.3.3 (Gingerbread) od T-mobile za SE X-10 jos nije izisao!!! Tako da jos nitko nije uspio, jer nije imao odakle!!!
Meni je T-mobile prije par dana odgovorio e-mailom da ce sluzbeni (official) update izici uskoro. Tad ce se moci napraviti pravi (official) update preko PC Companion-a.
Ovi sto kazu da su uspjeli preko Sony Ericsson Hrvatskih stranica na internetu, itd., ne znaju sto govore. Vjerojatno im je netko ubacio neki drugi update (ROM) skinut sa stranica developersa, itd.
Zavisi kako na to gledas. Ja sam na T-comu, imao sam sluzbeni GB update (ne t-comov ali nikakve razlike nema) a sada sam na custom ROM-u (i to made in Croatia).
Zavisi kako na to gledas. Ja sam na T-comu, imao sam sluzbeni GB update (ne t-comov ali nikakve razlike nema) a sada sam na custom ROM-u (i to made in Croatia).
Ako je mobitel kupljen preko T-Mobile onda je i zaključan. Znaći update na 2.3.3 se ne može instalirat, bez da se prčka po mobitelu (root, custom ROM, itd.)
Za flashlight više ne radi SE x10 flashlight, nego moraš skinuti SE arc flashlight.
Meni radi OKe
E, puno fala. Već sam mislio da je crkla led dioda.
Vidim jedan post da nije istina da sam izvršio update preko Sony-Ericsonove stranice. Moram reć da jesam, bez prčkanja po romovima i neznam čemu, jer se u to ne kužim, niti ga je itko drugi dirao. Evo da napišem šta mi piše u mobitelu: Verzija sustava Android: 2.3.3 , Verzija osnovnog pojasa: 2.1.71 , verzija jezgre: 2.6.29-00054-g5f01..... Broj međuverzije: 3.0.1.G.0.75. Evo jel sad vjerujete.
Ako je mobitel kupljen preko T-Mobile onda je i zaključan. Znaći update na 2.3.3 se ne može instalirat, bez da se prčka po mobitelu (root, custom ROM, itd.)
pa ko ti brani prckat malo? ja sam prvo napravio update na austrijski sluzbeni 2.3.3. i sad pomocu PC companiona radim repair na sluzbeni 2.3.3. i sve mi je na hrvatskom (dok ne promijenim). akio te brine garancija lako ti se vratiti na koji god zelis update.
Vidim jedan post da nije istina da sam izvršio update preko Sony-Ericsonove stranice. Moram reć da jesam, bez prčkanja po romovima i neznam čemu, jer se u to ne kužim, niti ga je itko drugi dirao. Evo da napišem šta mi piše u mobitelu: Verzija sustava Android: 2.3.3 , Verzija osnovnog pojasa: 2.1.71 , verzija jezgre: 2.6.29-00054-g5f01..... Broj međuverzije: 3.0.1.G.0.75. Evo jel sad vjerujete.
pusti nevjernike. ja sam to odradio davnih dana.
pusti nevjernike. ja sam to odradio davnih dana.
Ne radi se o vjernicima ili nevjernicima, već o tome da se update na telefon kupljen u T-mobile, ne može instalirati android 2.3.3, redovnim putem, jer T-mobile nije jos izdao update.
Jedino ako je mobitel otključan, pa je instaliralo neku generic verziju.
Mobitel ne mora biti otkljucan. Pomocu Flashtoola ubacis bilo koji sluzbeni 2.3.3. update i to je to. Kasnije ga mozes rootat, otkljucavat... sta hoces, ali i ne moras. nakon toga ti PC Companion repair radi na sluzbeni 2.3.3.
Nemam se namjeru dalje prepirat s tobom. ako ne vjerujes - nemoj.