Samsung S5230

poruka: 892
|
čitano: 583.201
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung S5230".
17 godina
neaktivan
RE: Samsung S5230

Meni obje desne bočne tipke ostavljaju jednaki osjećaj pod prstom, uvjerljive su i nisu niti premekane niti pretvrde. Tipka(e) s lijeve strane je neš tvrđa pod prstom.

I sretan Uskrs svima.

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

znam da ova poruka baš i ne pripada na ovaj forum, ali nisam našla nijedan koji je baš za ovaj problem... imam samsung sgh-nešta... prije nekoliko tjedana stavila sam opciju za zaključavanje mobitela uz lozinku... mobitel mi dugo nije bio upaljen jer nisam znala gdje je punjač.... kad sam ga upalila naišla sam na o da moram upisat lozinku... problem je taj što se ja ne sjećam lozinke...

PITANJE: Jel zna netko kako da otključam mobitel-ako je to moguće (neznam lozinku-zaboravila sam ju)?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
butterfly kaže...

znam da ova poruka baš i ne pripada na ovaj forum, ali nisam našla nijedan koji je baš za ovaj problem... imam samsung sgh-nešta... prije nekoliko tjedana stavila sam opciju za zaključavanje mobitela uz lozinku... mobitel mi dugo nije bio upaljen jer nisam znala gdje je punjač.... kad sam ga upalila naišla sam na o da moram upisat lozinku... problem je taj što se ja ne sjećam lozinke...

PITANJE: Jel zna netko kako da otključam mobitel-ako je to moguće (neznam lozinku-zaboravila sam ju)?

odnesi ga u servis da ga dekodiraju. i to će te koštati 50-100 kuna. nema druge opcije.

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Da li je netko mozda imao problema sa zaključavenjem poruka? Name, uključio sam zaključavanje poruka u meniju postavke / sigurnost / zaključavanje privatnosti i podesio password ali mogu pristupiti porukama bez da mi traži zadani password!?

Ima li pomoći za ovo?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fwd kaže...

Da li je netko mozda imao problema sa zaključavenjem poruka? Name, uključio sam zaključavanje poruka u meniju postavke / sigurnost / zaključavanje privatnosti i podesio password ali mogu pristupiti porukama bez da mi traži zadani password!?

Ima li pomoći za ovo?

Kad odeš pod sigurnost / zaključavanje privatnosti -> dali ti ispod toga piše Zaključano ili sve otključano??

ako je sve otključano onda nisi ni zaključao, ako je zaključano onda je tu izgleda negdje problem.

Mene uvijek traži lozinku kad odem na poruke, jedino ne traži kada odem u poruke, pa se vratim u meni (bez odlaska na home screen) tj dokle ih otključam i u menijima sam ne traži me ponovno lozinku.

Ponovno traži kad odem van iz menija (home screen) i opet pokušam pristupit porukama, uglavnom kod mene sve radi kako bi trebalo pa provjeri da nisi nešto zeznuo u postavkama.

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

molim pomoc.. imam mob vec tjedan dana i vecinu sam stvari skontala samo mi je ostala jedna zagonetka.. dakle, kada baterija počne pištati da je prazna, ako prebacim na bešumo i dalje mi se čuje zvuk (znači ne bude mi vibra kao upozorenje, iako sam ja na bešumnom isključila sve zvukove i stavila vibru samo za poruke) pa ako mi može netko reći gdje to mogu ispraviti?

hvala unaprijed

1 0 hvala 0
17 godina
bubatomi kaže...

molim pomoc.. imam mob vec tjedan dana i vecinu sam stvari skontala samo mi je ostala jedna zagonetka.. dakle, kada baterija počne pištati da je prazna, ako prebacim na bešumo i dalje mi se čuje zvuk (znači ne bude mi vibra kao upozorenje, iako sam ja na bešumnom isključila sve zvukove i stavila vibru samo za poruke) pa ako mi može netko reći gdje to mogu ispraviti?

hvala unaprijed

to i mene muči isključim sve zvukove, a on se i dalje čuje, mislim čak da kad mi je prvi put bila baterija prazna da se nije čuo.

http://hr-invites.com (chiteri, trejderi i bezobraznici nisu dobrodošli) ; last.fm: BORG_CRO
17 godina
neaktivan

Možda ovo pomogne: meni > postavke > profili > na nekom od profila klik na ">>" > u gornjem desnom kutu izabrati zvukovi > pa vrstu isključivanja/uključivanja staviti na "bez zvuka". Meni je u bešumnom to stavljeno na vibraciju i umjesto "beep beep" kada je baterija prazna samo malo zavibrira. Ali ako je to napravljeno, stavljeno na bez zvuka/vibraciju, onda nemam pojma u čemu je stvar... :/

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 19:48 (Videotape).
17 godina
Videotape kaže...

Možda ovo pomogne: meni > postavke > profili > na nekom od profila klik na ">>" > u gornjem desnom kutu izabrati zvukovi > pa vrstu isključivanja/uključivanja staviti na "bez zvuka". Meni je u bešumnom to stavljeno na vibraciju i umjesto "beep beep" kada je baterija prazna samo malo zavibrira. Ali ako je to napravljeno, stavljeno na bez zvuka/vibraciju, onda nemam pojma u čemu je stvar... :/

Može još poprlično izdržati na "rezervi" kad krene beepanje. Meni evo baterija traje već 6-ti dan i ima još jedna crtica.

It's good to be smart - It's smarter to be good
15 godina
neaktivan

otkrila sam :) bilo mi je postavljeno "bez zvuka" na zvukovi-vrsta isključivanja/uključivanja , ali mi je bilo i "bez zvuka" za pozive.. i stalno mi je pištalo.. al sam onda čeprkala i promijenila to "bez zvuka" za pozive na "vibraciju" a vrstu isključivanja/uključivanja ostavila na "bez zvuka". sada više ne pišti :)

zahvaljujem! Cool

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Zanima me kako je moguce da u VIPovoj ponudi samsung s5230 ima 3.2mpx kameru, dok u t-mobile ponudi ima 3.0mpx ? ? ?

http://www.t-mobile.hr/1/10-30-01-10-00.asp?sifra=SAS5230

http://www.vipnet.hr/ponuda-vipme-kompleta/-/phone/1615

0 0 hvala 0
17 godina
mrky101 kaže...

Zanima me kako je moguce da u VIPovoj ponudi samsung s5230 ima 3.2mpx kameru, dok u t-mobile ponudi ima 3.0mpx ? ? ?

http://www.t-mobile.hr/1/10-30-01-10-00.asp?sifra=SAS5230

http://www.vipnet.hr/ponuda-vipme-kompleta/-/phone/1615

Greška, ima 3.2mpx makar ti ta razlika od 0.2 mpx-a apsolutno ništa ne znaći.

http://hr-invites.com (chiteri, trejderi i bezobraznici nisu dobrodošli) ; last.fm: BORG_CRO
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 11:29 (BORG).
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Znam da nista ne znaci ta mala razlika ali na svim slikama ima 3.0mpx

I kamera u je jako losa...

http://blog.phoneslimited.co.uk/files/2009/04/s5230-off-pl.jpg

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja sam kupila u t mobile-u i kamera je 3.2

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Pozdrav!

Vlasnica sam mobitela s5230 nekih 2 tjedna i zanima me vaš komentar.

Ovako-nisam se baš previše zabavljala otkrivanjem tajni mobitela(drugi je mobitel), no mislim da to nikako nije vezano za postavke, barem svaki drugi dan ili nakon punjenja-traži me pin. Mršti seSve je ok, ništa se ne oglašava, samo se odjednom pojavi potražnja pina na ekranu. Znali li netko možda nešto o tome? Savjet molim! Bilo kakav!
Da ga odnesem u servis? Mislim, bolje prije nego poslije?! Neodlučan???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mare555 kaže...

Pozdrav!

Vlasnica sam mobitela s5230 nekih 2 tjedna i zanima me vaš komentar.

Ovako-nisam se baš previše zabavljala otkrivanjem tajni mobitela(drugi je mobitel), no mislim da to nikako nije vezano za postavke, barem svaki drugi dan ili nakon punjenja-traži me pin. Mršti seSve je ok, ništa se ne oglašava, samo se odjednom pojavi potražnja pina na ekranu. Znali li netko možda nešto o tome? Savjet molim! Bilo kakav!
Da ga odnesem u servis? Mislim, bolje prije nego poslije?! Neodlučan???

to se i meni događalo, najprije probaj očistiti s vatiranim štapićem kontakte baterije i bateriju, i provjeri da se eventualnu ne klima-miče cijela baterija, a ako to ne pomogne, morati ćeš ga odnijeti u servis, jer najvjerojatnje gubi kontak na bateriji pa se rastarta sam od sebe.

17 godina
neaktivan

O tom restartanju/resetiranju već je bilo priče na forumu. I meni se znao sam tako isključit-uključit prvih nekolio tjedana. U to vrijeme sam ga bio nosio u bisagi (krpena torbica za oko struka, jel) i prestalo je onog trenutka kada sam ga počeo nosit u džepu od hlača tako da pretpostavljam da je to restartanje bilo neke "mehaničke" prirode, tj. sjeo bim na njega, stisnuo ga ili neš slično... Ali opet s druge strane, nakon svakog od nekoliko padova na tvrdu podlogu nije se ni najmanje zablesio :)

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Di mogu skinuti filmove za ovaj mob...gdje se može ugraditi i koliko košta ugrađivanje firmware.

0 0 hvala 0
17 godina
gaby_123 kaže...

Di mogu skinuti filmove za ovaj mob...gdje se može ugraditi i koliko košta ugrađivanje firmware.

Skines bilo koji film i onda ga konvetiras u mp4 preko softvera koji si dobio/la sa mobitelom, ja sam probao nije loše

jedino malo trza kad je max fps 15.

http://hr-invites.com/register.php?do=signup (chiteri i trejderi nisu dobrodošli) ; last.fm: BORG_CRO
17 godina
Samsung S5230

Ja sam stvarno zadivljen sa baterijom ovog mobitela. Neki dan sam radio od 07.00-02.00 sati i čitav dan sam hitno telefonirao, obavio sam nekih 30-tak poziva sa terena a baterija je bila prazna, ni jedne crte čitav dan nije bilo stalno mi je pištao, ali je kraljevski izdržao sve torture poziva i razgovora.

It's good to be smart - It's smarter to be good
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

čekaj, čekaj.. ovaj mob u simpa paketu dođe.. STVARNO 998 kn.. kao i corby????? koji je unda bolji mob za uzet..

17 godina
ja sam picek kaže...

čekaj, čekaj.. ovaj mob u simpa paketu dođe.. STVARNO 998 kn.. kao i corby????? koji je unda bolji mob za uzet..

ovaj definitivno, corby je više dječiji mobitel - ovaj puno ozbiljnije izgleda, ima veći ekran.

EDIT: u tele2 bla bla paketu ti je 850kn

http://hr-invites.com/register.php?do=signup (chiteri i trejderi nisu dobrodošli) ; last.fm: BORG_CRO
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.4.2010 16:02 (BORG).
15 godina
neaktivan

da.. stvarno tooooooo... Cool al ja ti imam popust od 250kn za mob u simpa ponudi.. tak da.. kupit ću ga za 748kn hehe

15 godina
neaktivan

hvala svima inače bi si kupio corbya

15 godina
neaktivan

e jel istina da samsung S5230 u intersparu košta 200kn ili je to nova ili stara laž?

16 godina
Samsung S5230

Imao sam prilike usporediti S5230 s LG POP-om i čini mi se kako pop ima dosta bolji ekran u segmentu vidljivosti pri dnevnom svjetlu i u oštrini. Na S5230 kao da mi se čini da je slika nekako mutna i zrnata uspoređujući sa pop-om. Samo kad bi LG imao bolju bateriju uzeo bi njega. Da li se mogu mijenjati teme na S5230 i da li se može staviti neki bolji font umjesto onog gay nakošenog koji je po defaultu?

Ako red bull daje krila, onda rakija daje WARP

0 0 hvala 0
17 godina
nove teme se nemogu staviti, font slova se moze mjenjati sto se tice ekrana ja nemam primjedbi.
16 godina
Samsung S5230

Vidim da svi hvale bateriju od S5230, koliko joj otprilike treba da se isprazni uz neko normalno korištenje? Znači tipa ono brljanje po mobu tu i tamo koji poziv i tako...

Ako red bull daje krila, onda rakija daje WARP
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.4.2010 23:56 (Saryne).

0 0 hvala 0
17 godina
4-5 dana, s time da svaki dan puno prckam po njemu, idem na net dosta cesto
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

evo recimo, meni se u četvrtak ujutro ispraznio i punila sam ga drugi ciklus od 14 sati, znači u petak ujutro sam ga upalila a danas mi je još uvijek na dvije crtice... i stalno nesto čeprkam po njemu (još uvijek nova igračka), a da ne spominjem da volim dosta pričati.. Smijeh

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice