Utorrent spor download brz upload

poruka: 10
|
čitano: 4.343
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Ovako stavio sam skidati jedan film nebitno.. I brzina je jako spora nekih 20 kB/s a dok upload ide maksimalno koliko mi i je moguc(odnosno koliko mi t-com dozvoljava) Znam da je download brzina do kolicine seedera ali promijenio sam modem nedavno, pa mislim da bi to mogo bit problem ili nes drugo jer kad skidam druge stvari preko browsera idu punop vecom brzinom recimo nekih 300kB/s .. POkuso sam smanjit brzinu dozvoljenog upload onda mi se i download smanji wtf?!? Na BitTorrentu imam dole onaj usklicnik kao da treba forwardat port, a imam thompsonom ruter i kad odem na portforward trazi me staticnu ip adresu dali to znaci da bi stalno trebo imati istu IP adresu jer ja to nikako nezeilm. Neznam vise sta da radim zivcira me ta spora brzina jer sam prije na D-linku skido 400kB/s sa manjim brojem seedera nego sad.Pa kako da popravim to?

Ako mozete skinite pls http://www.envirofile.org/download/26872
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ogranici upload na 8-9, pa pokusaj opet

1 0 hvala 0
16 godina
RE: Utorrent spor download brz upload
Dr.Malenica kaže...

jesam nis.. sad malo gledam ovaj portforward i mora se imati staticna adresa pa me zanima recimo kad odem tamo u LAN i tamo ono stavim da mi korisit neku IP adredu subnet taj i taj dns taj i taj i forwardam port dali ja mogu opet kasnije vratit da mi se mijenja IP i onda opet kad budem nes upisat opet stavit onaj IP s kojim sam bio forwardo port?

16 godina
MarioVk kaže...
Dr.Malenica kaže...

jesam nis.. sad malo gledam ovaj portforward i mora se imati staticna adresa pa me zanima recimo kad odem tamo u LAN i tamo ono stavim da mi korisit neku IP adredu subnet taj i taj dns taj i taj i forwardam port dali ja mogu opet kasnije vratit da mi se mijenja IP i onda opet kad budem nes upisat opet stavit onaj IP s kojim sam bio forwardo port?

ajde ljudi recite dali je ovo moguce zivcira me ova spora brzina u zadnje vrijeme :(

16 godina
neaktivan

naravno da je moguće. evo ti tema o port forwardu.

provjeri u postavkama firewalla i antivirusa da li je utorrentu "dozvoljen prolaz" i ako to ne pomogne skini si ovdje verziju utorrenta 2.0.0 (imaš sve verzije na toj stranici pa pazi koji ćeš odabrati). ja sam na sedmici imao problema s 2.0.2. verzijom, užasno mi je bio spor download, pa sam na nekim forumima našao rješenje da je problem u samom softwareu utorrenta. sada mi sa 2.0.0. verzijom radi bez problema, max upload i dwnload koliko je to moguće.

16 godina

znaci da cu moc vracat na IP adresu koju sam bio postavio staticnu dok sam port forwardo? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

naravno, jednim klikom. što te to toliko brine, ne možeš ništa zeznuti. samo slijedi upute iz onog tutorijala.

i predlažem ti da probaš instalirati onaj utorrent 2.0.0 verziju, meni je pomoglo, a ne košta te ništa. naravno kada ga instaliraš u opcijama isključi mogućnost da se updejta radi nadogradnje na noviju veziju.

15 godina
neaktivan

Ako ti je u uTorentu postavljena brzina slanja na minimumu a brzina skidanja na maksimumu to je problem

Stavi u postavkama brzinu skidanja i slanja na maksimum   a to je oznaka (0).Uskličnik ne treba dirati to jest kad instaliraš program sve je postavljeno na defult.           A možda bi trebao prije toga instalirati i zadnju verziju uTorenta 2.0.2

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.6.2010 1:40 (zota).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

download stavi ''unlimited, a upload na 12-13

skols
15 godina

skini Bitcomet s njim nećeš imati problema

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
1
Nova poruka