nisam uskličnik mogao stavit na kraju naziva teme zbog tog problema...
emogu upisati navodnike, ljestve... nemogu upisati uskličnik [sa shift + 1], a ni zagrade kao što primjetite već ove uglate [uskličnik]
a nemogu ni upisivati velika slova pomoću shifta već moram sa caps-lockom. nemogu upisovati: B,N - sa shiftom [uskličnik]
To mi se počelo događati nakon što sam obrisao dio sistemskog procesa [navodnik]csrss.exe[navodnik] plz provjerite jeli i vi imate taj procesor na task manageru -> process ... - upišite na googleou [navodnik]csrss.exe[navodnik] pa ćete uočiti da pod prvim linkom kaže [navodnik]In other cases, csrss.exe is a virus, spyware, trojan or worm! ...[navodnik].... nakon toga kada sam isključio komp više nisam mogao uključit[uskličnik.....] tj. mogao sam ali svaki put kada bi se učitao i pokazao logo windowsa restartirao mi se komp... i tako beskonačno dok ga ne ištekam iz struje [uskličnik....] sada sam rušio windowse i ponovo instalirio i dalje mi se to događa..
Ako vam se dalo čitati - dali netko ima rješenje za moj problem - kako popraviti ta slova b i n i uskličnik i navodnike i ljestve...neznam možda ima još..
EDIT: da pojasnim - nemam više problema sa restartiranjem već sa tim slovima i shiftom ... uskličnikom, novodnicima.
ako mi se bude dalo probat ću skinuti drivere za tipkovnicu .