Kako vratiti podatke nakon formatiranja diska?

poruka: 9
|
čitano: 8.975
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav...

Imam problem.

Sa kompa sam prebacio cca 10 Gb muzike,oko 5 gb slika i 80gb igrica na externi hard.

Napravio sam reinstalaciju windowsa i napravio format svega. Napravio sam potpuno nove particije.

Kakve sam inace srece,externi mi je pao i nema sanse da ga vise pokrenem. Sa njime sam se pozdravio.

Igrice mi nisu bitne,one se daju skinut.

Kako vratit sve slike i muziku???

Molim vas za pomoc!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Kako vratiti podatke nakon formatiranja diska?

Prvo ,probaj izvaditi disk iz kućišta i spojiti ga na matičnu direktno. Ako radi ,dobro je sve je tu.

Ako ni tada ne reagira ,ostaje ti neki od servisa za povratak podataka (primjer) ,koji su veoma skupi!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
15 godina
neaktivan

Probao sam externi izvadit ali nema uopce za sata kabel spojit..

Ali ne zanima me vise externi,zanima me dali postoji neki softwer koji mi moze sa mog internog harda izvuc slike i muziku?

Jer nisam uopce puno nasnimavao nakon formatiranja..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kak nebi imal? Koji je to disk - tj. koja je marka ,koji model? Jel WD ,Verbatim ,A-Data ................ itd!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 20:12 (kizo2703).
15 godina
neaktivan

externi je wd-koji tocno neznam,ostao mi je u autu,sutra cu vidjet..

Ma meni je sada najbitnije nac neki program koji moze vratit slike i muziku sa ovog harda koji mi je u kompu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ko da me briga za potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Recuva

Ko da me briga za potpis...
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 20:40 (Suddenly Psychotic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

drahic kaže... ...Ali ne zanima me vise externi,zanima me dali postoji neki softwer koji mi moze sa mog internog harda izvuc slike i muziku? .

-postoji.

Preduvijeti;

- ništa ne raditi na postojećem HDDu (ne snimati i popravljati slabašnim alatima..)

- dovoljno velik HDD za kopiranje (jednak ili veći postojećem, prije tog nema smisla)

- nabavi neki miniPE, Hirens .. preporuka LastXP ili (bolji) Diamonod.. (to su Boot-LiveCD-i s potrebnim alatima) ili ako imaš drugo računalo, možeš na njemu obaviti taj posao.

- Software kao Paragon, O&O (10-20 na liveCDu, svaki može nešto malo drugačije, ako jedan ne uspije pokušaj s drugim), recimo preporuka za GetMyDataBack for NTFS. Satima može potrajati čitanje RAW podataka ali je vrlo velika šansa da ćeš spasiti potrebno.

- najgora situacija je s Audio-Video i slikama, jer nema nekog algoritma koji bi popravio izgubljeni bit (kao CRC), zato, što manje prčkati tek kad vidiš željene fileove nastavi kopiranjem na drugi disk.

- strpljenje je također važno.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 20:59 (ihush).

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
drahic kaže...

Ali ne zanima me vise externi .....

ihush kaže...

Preduvijeti;

- ništa ne raditi na postojećem HDDu (ne snimati i popravljati slabašnim alatima..)

- dovoljno velik HDD za kopiranje (jednak ili veći postojećem, prije tog nema smisla)

Zato treba externi i zato sam pital kaj je s njim! No ,ihush ti je sve objasnil {#},barem se nadam ....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice