Kada uzmem screen shot na slici ga nema..

poruka: 6
|
čitano: 1.740
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

E.A. Costumer support me zamolio da uzmem screenshot errora koji dobivam u ea download manager medutim kada pritisnem prtscr na slici se vidi sve osim ea download mangera.. kao da nije na ekrenu a jasno i vidljivo je tu otvoren..

[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa kaj ti jos koristis taj Print Screen to je zastarjelo 100 godina skini si fino FastoneCapture ovo tu ti je besplatna verzija pa uzivaj fino s po mom misljenju najboljim fotografom ekrana mali  brz i efikasan kud ces bolje od toga s njim uslikaj kak god hoces i kaj god hoces!Cool

http://www.aplusfreeware.com/categories/mmedia/FastStoneCapture.html

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2009 1:01 (rambox).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kada uzmem screen shot na slici ga nema..
autorov komentar

koristim jedna program koji je dosao sa bugom (broji o nadogradnji racunala) i ne uspijeva mi hvatit taj program i ako je zapravo na ekranu

[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
17 godina
rambox kaže...

Pa kaj ti jos koristis taj Print Screen to je zastarjelo 100 godina skini si fino FastoneCapture ovo tu ti je besplatna verzija pa uzivaj fino s po mom misljenju najboljim fotografom ekrana mali  brz i efikasan kud ces bolje od toga s njim uslikaj kak god hoces i kaj god hoces!Cool

http://www.aplusfreeware.com/categories/mmedia/FastStoneCapture.html

Samo da pripomenem da je ovaj programčić stvarno dobar, a kaj je još najbolje...radi pod Windows 7 perfektno !!
MBO Asus P5Q-Pro (P45) I Proc. Intel C2D E8600 (2x3,33GHz) I RAM OCZ PC8500 (1066MHz) 2x1GB SLI Ready I VGA Nvidia Zotac GTX 260 AMP2 I HDD WD Green 1T I DVD R/W 18x Samsung I PSU Chieftec 55
16 godina
neaktivan

U krajnjem slučaju, ako ne uspiješ softwareski uhvatiti taj prozor (iako ne vidim razlog zašto nebi moglo ići, ali eto), uzmi fotoaparat i doslovce uslikaj error ako ti hitno treba.

16 godina
neaktivan
autorov komentar
logan kaže...
Samo da pripomenem da je ovaj programčić stvarno dobar, a kaj je još najbolje...radi pod Windows 7 perfektno !!
 dobro ja imam ionako xp
DragonSoul kaže...

U krajnjem slučaju, ako ne uspiješ softwareski uhvatiti taj prozor (iako ne vidim razlog zašto nebi moglo ići, ali eto), uzmi fotoaparat i doslovce uslikaj error ako ti hitno treba.

nevidi se nista kada slikam ekran..
(bijela mrlja)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice