Hard disk delete ...?

poruka: 7
|
čitano: 1.152
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Hard disk delete ...?

Zelio bih instalirati novu WIndows 7 pa pitam hoce li mi se tjekom instalacije javiti pitanje "Zelim li izbrisati sve s Hard diska" ? jer bih to zelio napravit ....Gledam po tutorialima se javljaju neke Partcije pa nekuzim bas sto je to ...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Hard disk delete ...?

Sigurno ces negdje pri instalaciji imati mogucnost da formatiras particiju na koju ces stavljati Windows. Nisam nikada instalirao sedmicu, ali u prethodnim verzijama je uvijek bilo tako...

Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
17 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hard disk delete ...?

Da i ja to mislim ali zadnji put sam instalirao XP i dobio pitanje hocu li sve izbrisati na disku C i ja sam kliknuo "yes" i nista se nije izbrisalo :S I jos jedno pitanje kad instaliram Windows 7 hocu li morati opet instalirati sve oko interneta ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Hard disk delete ...?
Phnemonen kaže...

Da i ja to mislim ali zadnji put sam instalirao XP i dobio pitanje hocu li sve izbrisati na disku C i ja sam kliknuo "yes" i nista se nije izbrisalo :S I jos jedno pitanje kad instaliram Windows 7 hocu li morati opet instalirati sve oko interneta ?

Sedmica uglavnom sve drivere sama skine preko updatea.

16 godina
neaktivan
Hard disk delete ...?

sedmica sama instalirava drivere za maticnu ili net svejedno ne prek updatea neg odmah cim se prikljuce u komp

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hard disk delete ...?

Vidi na slici sto se tice particija, kad izaberes particiju kliknes na drive options (advanced) i tu ce ti bit ponudjeno da formatiras disk i sl.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice