Zelio bih instalirati novu WIndows 7 pa pitam hoce li mi se tjekom instalacije javiti pitanje "Zelim li izbrisati sve s Hard diska" ? jer bih to zelio napravit ....Gledam po tutorialima se javljaju neke Partcije pa nekuzim bas sto je to ...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sigurno ces negdje pri instalaciji imati mogucnost da formatiras particiju na koju ces stavljati Windows. Nisam nikada instalirao sedmicu, ali u prethodnim verzijama je uvijek bilo tako...
Da i ja to mislim ali zadnji put sam instalirao XP i dobio pitanje hocu li sve izbrisati na disku C i ja sam kliknuo "yes" i nista se nije izbrisalo :S I jos jedno pitanje kad instaliram Windows 7 hocu li morati opet instalirati sve oko interneta ?
Da i ja to mislim ali zadnji put sam instalirao XP i dobio pitanje hocu li sve izbrisati na disku C i ja sam kliknuo "yes" i nista se nije izbrisalo :S I jos jedno pitanje kad instaliram Windows 7 hocu li morati opet instalirati sve oko interneta ?
Sedmica uglavnom sve drivere sama skine preko updatea.
sedmica sama instalirava drivere za maticnu ili net svejedno ne prek updatea neg odmah cim se prikljuce u komp