Ovako...
Imam jedan veliki problem. Prvo, svi .exe fileovi koje sam imao na računalu su tražili da pronađem na kompjuteru sa kojim programom ih želim otvorit i nikad nije umemoriralo opciju niti mi je opcija za memoriranje bila ponuđena.
Nakon malo guglanja sam pronašao rješenja od nekih ljudi koji su imali slični problem i išao sam čačkati po registery editoru i tu sam promijenio neke vrijednosti pod .exe direktorijem.
Kada sam ponovno pokrenuo računalo sam išao otvorit firefox. Opet me zatražilo da pronađem na računalo pronađem sa kojim programom ga želim otvorit. (Znači ništa se nije popravilo)
Kada sam išao odabrat da opet otvori sa firefoxom iz program filesa, u brzini nisam skužio da mi je bila uključena kvačica na onom: "Always use this program to open this types of files".
Od tada su mi svi exe fileovi namješteni da se otvaraju sa firefoxom i više niti jedan program nemogu koristiti osim firefoxa.
MOLIM vas pomognite mi da ovo riješim! Našao sam na netu neke .reg fileove koje bi navodno te postavke u reg-editu za .exe fileovi trebale vratiti na default ali ne želim ništa probati prije nego šta dobim drugo mišljenje da nešto više ne zeznem.
Hvala puno!

You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?