.exe fileovi se otvaraju sa firefoxom - pomoć!

poruka: 10
|
čitano: 2.205
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ovako...

Imam jedan veliki problem. Prvo, svi .exe fileovi koje sam imao na računalu su tražili da pronađem na kompjuteru sa kojim programom ih želim otvorit i nikad nije umemoriralo opciju niti mi je opcija za memoriranje bila ponuđena.

Nakon malo guglanja sam pronašao rješenja od nekih ljudi koji su imali slični problem i išao sam čačkati po registery editoru i tu sam promijenio neke vrijednosti pod .exe direktorijem.

Kada sam ponovno pokrenuo računalo sam išao otvorit firefox. Opet me zatražilo da pronađem na računalo pronađem sa kojim programom ga želim otvorit. (Znači ništa se nije popravilo)

Kada sam išao odabrat da opet otvori sa firefoxom iz program filesa, u brzini nisam skužio da mi je bila uključena kvačica na onom: "Always use this program to open this types of files".

Od tada su mi svi exe fileovi namješteni da se otvaraju sa firefoxom i više niti jedan program nemogu koristiti osim firefoxa.

MOLIM vas pomognite mi da ovo riješim! Našao sam na netu neke .reg fileove koje bi navodno te postavke u reg-editu za .exe fileovi trebale vratiti na default ali ne želim ništa probati prije nego šta dobim drugo mišljenje da nešto više ne zeznem.

Hvala puno!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imao sam isti problem, ništa osim reinstalla winsa nije pomoglo.

Na razne nacine bi moglo da se laze i Nvidia isto tako upali PhysX i Radeon se zbuni totalno. - Vlada011
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: .exe fileovi se otvaraju sa firefoxom - pomoć!
assoc exe exe
You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?
15 godina
neaktivan

U assoc-u nemogu pronači .exe pod "Name"

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sry, mislio sam "assoc .exe=exefile"
You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?
15 godina
neaktivan

Čekaj di to trebam upisati, u cmd?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
8ax kaže...
sry, mislio sam "assoc .exe=exefile"

Mi možeš to malo bolje objasnit molim te? :)

15 godina
neaktivan

Ako je Windows XP u pitanju probaj ovo: Link

A ako je Windows 7 u pitanju probaj ovo: Link

Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!

0 0 hvala 0
16 godina
Da, to u cmd upises.
15 godina
neaktivan

Hvala na pomoći. Riješio sam problem na jedan drugi način.

Našao sam jedan .reg file na netu koji kad se merge-a vraća sve vrijednosti za .exe fileove u Registery Editoru na početne postavke.

Neznam točan link više ali sada znam da je riješivo, btw. to je bilo na Visti, neznam dali radi za ostale verzije Windowsa.

Hvala još jednom!

:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice