DMG File u ISO File

poruka: 6
|
čitano: 4.732
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
DMG File u ISO File

Bog,zanima me kako da prebacim DMG FILE od MAC..u ISO Formatu? Imam MAGIC ISO MAKER..

Al kad prebacim DMG FILE u ISO FORMATU.i snimim na CD, i poslje kad idem vidit  u CD-u mi je prazan ne pokaže ništa..

Presnimio odma s MAGIC ISO.. i Nero sam isto.al se nevidi ništa..

Di je problem? da nije možda prazan DMG,ili postavke u MAGIC ISO MAKER nisu dobre..

Hvala na odgovoru..

Lijep Pozdrav

0 0 hvala 0
17 godina
RE: DMG File u ISO File
17 godina
neaktivan
DMG File u ISO File

Fala na linku,al sam ga več vidio i napravio kako na njemu piše.al ništa.

Kad presnimim na cd,Iso File što sam prebacio iz DMG file.se na cd,ne vidi ništa..

Možda je u nešto drugo kvaka?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DMG File u ISO File

A kako ti misliš koristiti DMG instalaciju za OS X na Windowsima??? ili se varam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DMG File u ISO File

aha da,neki kažu da se može prebacit od DMG file od Mac-a u Iso File za WINXP.ili?

Software imam MAKE ISO MAKER.sad sam taj File DMG prebacio u ISO FILE,a kad idem snimito to sve na CD,da vidim što se u tom DMG file nalazi,nema ništa prazno..Sljedio sam one upute od onog linka gore.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.7.2009 9:59 (dt2007).
17 godina
neaktivan
DMG File u ISO File

Moguće je da image kojeg imaš koristi HFS/HFS+ datotečni sustav, a Windowsi nemaju podršku za HFS. Postoji komercijalni program za čitanje/pisanje po HFS formatiranim diskovima i čitanje optičkih diskova koji koriste HFS - MacDrive. Besplatne alternative su HFSExplorer i DMGExtractor.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.7.2009 10:34 (hrx).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice