PC se restarta prilokom bootanja xp-a

poruka: 3
|
čitano: 977
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
PC se restarta prilikom bootanja xp-a

Temu sam stavio pod razni hardwerski problemi iako još nisam siguram dali je problem u hardweru ili softweru.

Naime, jučer je moj pc stari pc radio bez greske , jutros ga idem upalit a ono neće.I odmah u početku na crnoj pozadini bijelim slovima piše warning!cpu or cpu ratio has been changed.please change cpu settings in bios and remember to save(tako nekako neznam više napamet).

Imam opciju f1 za nastavit ili delete za uć u bios.Kad nastavim usred loada windowsa pc se sam od sebe restarta i opet sve ispočetka.

Pokušavao sam popravit to na sve načine ali nikako da uspijem(npr. fail-save,load optimized defaults itd).

I tako na nekom drugom forumu procitam da je problem do one male 2032 baterije u maticnoj od 3v. Ja iz drugog starog pc-a zamjenim tu bateriju i više ne pokazuje error nego cim kliknem power botun sam  se nastavi palit i opet izgasi u isto vrijeme.

Imam phoenix bios kao na slici dolje samo sto umjesto opcije pc health status imam nesto frequence ...

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 18:01 (razorst3).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Cini se kao da si probao clockati proc...................

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nope

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice