Nepoznati problem s tvrdim diskom

poruka: 2
|
čitano: 1.168
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nepoznati problem s tvrdim diskom

Imam jedan problem nedavno sam instalirao directx 10 ali zbog njega imao sam problema pa sam vraćao sustav i napokon ga riješio ali onda sam vidio da mi je memorija na hardu na kojem se nalazi windows drastično smanjila i to čak za 7 gb a neznjam razlog.Osim toga kada idem vidit memoriju u svojstvima harda piše da fali 7 gb a kad uđem u taj hard i kad sve datoteke zbrojim ima čak 11 gb slobodnom ako netko zna problem da mi može nekak pomoć jer svakim vraćanjem sustava ta se memorija slobodnog prostora smanjuje

Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nepoznati problem s tvrdim diskom
Iv4n0u5 kaže...

Imam jedan problem nedavno sam instalirao directx 10 ali zbog njega imao sam problema pa sam vraćao sustav i napokon ga riješio ali onda sam vidio da mi je memorija na hardu na kojem se nalazi windows drastično smanjila i to čak za 7 gb a neznjam razlog.Osim toga kada idem vidit memoriju u svojstvima harda piše da fali 7 gb a kad uđem u taj hard i kad sve datoteke zbrojim ima čak 11 gb slobodnom ako netko zna problem da mi može nekak pomoć jer svakim vraćanjem sustava ta se memorija slobodnog prostora smanjuje

Hvala unaprijed

Pozdrav, nisi naveo koji tip i model hardc disk i koliko kapaciteta ima? Instaliraj Speecy i nakon toga pogledaj Hard drives i tam ti pioše za koji tip i model i naravno piše i kapacitet.

Nenad
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 8:55 (Nello).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice