Kompjuter pišti

poruka: 6
|
čitano: 2.695
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kompjuter pišti

Prije par dana sam clcknio cpu s 3 na 3,4ghz i danas radim u 3ds maxu i odjednom mi javi da vent od cpua ne radi dobro i ja brzo vratim postavke na staro i resetiram kad ono počene pištat ko lud(obično bude jedan bib,a ovo je bilo ko da se taj jedan bib ponavlja skroz)

i resetiram ga još dva puta i prestan digne se sve uredno everest očitava normalne temp,ko i prije i cpu fan speed 2400 u idleu......koji je problem??!!pomagajte

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Kompjuter pišti

mislim da ti je to maticna resetirala postavke u biosu! ovisi koji zvuk sto znaci za tvoj bios/maticnu!

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan
Kompjuter pišti

Dali ti sada sve radi normalno?

visit http://www.youtube.com/user/zoja26pro?feature=mhum
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zOjA26 kaže...

Dali ti sada sve radi normalno?

Evo sad sam ga resetiro i normalno je jednom bipno,i ušo sam u 3ds max i probo malo rendat i radi,sve ok....izgleda da je vent od cpua malo zašteko!

17 godina
Kompjuter pišti

Slušaj tih 0.4 GHz ti neće donjeti nekakav boost u performansama (vjerojatno ga nećeš ni primjetiti), a izgleda da ti komp nije baš stabilan. Vrati lijepo na default i gotovo, čekaj bolja vremena za overclock.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Slušaj tih 0.4 GHz ti neće donjeti nekakav boost u performansama (vjerojatno ga nećeš ni primjetiti), a izgleda da ti komp nije baš stabilan. Vrati lijepo na default i gotovo, čekaj bolja vremena za overclock.

Slažem se s tobom!{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice