Komp se ne pali!

poruka: 11
|
čitano: 2.060
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Komp se ne pali!

Komp je malo stariji,oko 5-6 godina i neki dan se ugasio i neće se upalit,kad stisnem dugme samo jednom zasvjetli ona lampica na dvd čitaču...otvorio sam ga i na matičnoj gori zelena lampica al se neče upalit,sad ne znam koji je problem,možda napajanje!

možda je neko imo sličnih problema pa da čujem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Komp se ne pali!
nido kaže...

Komp je malo stariji,oko 5-6 godina i neki dan se ugasio i neće se upalit,kad stisnem dugme samo jednom zasvjetli ona lampica na dvd čitaču...otvorio sam ga i na matičnoj gori zelena lampica al se neče upalit,sad ne znam koji je problem,možda napajanje!

Ako se nece upaliti i ne daje nikakve znakove onda je vjerojatno napajanje.

16 godina
Komp se ne pali!

i prvi korak je spojiti drugo napajanje i onda pokrenuti pc.ako i to ne riješi problem onda probaj izvadit rame ak imaš više keksi rama ostavi sam jedan,možda je mema vrisnula.

Never trust a computer you can't throw out a window.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BOGDO kaže...

i prvi korak je spojiti drugo napajanje i onda pokrenuti pc.ako i to ne riješi problem onda probaj izvadit rame ak imaš više keksi rama ostavi sam jedan,možda je mema vrisnula.

Probo sam vadit rame i nije pomoglo,ma riknulo je napajanje!

16 godina
nido kaže...
BOGDO kaže...

Probo sam vadit rame i nije pomoglo,ma riknulo je napajanje!

jesi spojio drugo napajanje da se uvjeriš?

Never trust a computer you can't throw out a window.
15 godina
neaktivan
nido kaže...

Zar boldano ne ukazuje na činjenicu da je napajanje ipak ok?

Da li netko čuo za jedan kratki test napajanja, takav da se na konektoru za MBO (20 ili 24 pinskome) spoje žičicom crna i zelena žičica i tako pokrene napajanje i onda se recimo na njega spoji ventilator da se vidi da li radi?

Iako ti ovo ne treba ako je komp ipak upaljen, jer ako je sve ok sa napajanjem onda je uzrok negdje drugdje!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
16 godina
neaktivan
Komp se ne pali!

Zamjenio sam napajanje ali opet isto,kad stisnem samo blicne ona lampica od čitača!Znači il procesor il matična??Šta mislite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nido kaže...

Zamjenio sam napajanje ali opet isto,kad stisnem samo blicne ona lampica od čitača!Znači il procesor il matična??Šta mislite?

Onda je vjerojatno do maticne...

16 godina
neaktivan
Komp se ne pali!

A jel bi moglo bit da je otišlo dugme za paljenje!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Komp se ne pali!

nemože ti bit do dugmeta za paljenje ak ti zasvijetli lampica i on se krene palit onda je ili matične ili nečeg drugog.. meni je tak bilo pa sam zamijenio rame i sve normalno radilo  {#}

Svi smo mi haxeri u očima nooba.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Komp se ne pali!

Odnesi komp do nekog servisa!

Kako možeš pitati da li je do prekidača za paljenje ako ti žaruljica na pržilici radi.

Jesi li uopće sve dobro spojio kada si stavljao to drugo napajanje?

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice