Komp se gasio

poruka: 8
|
čitano: 3.679
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Komp se gasio

Vjerovatno meznate po  porukama u kojem mi se komp gasi . Ja samkomp odnio frajeru koji se u to kuži i on je utvrdio da je tip koji ga je slagao kupio dvije različite pločice rama , tj druge firme i drugog takta , dali je u tome bio problem , jer su problemi počeli tek nakon nekog vremene (3 mjeseca)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Komp se gasio

To ti nije do razlike u ramima jer obadva ce radit na frekvenciji onog rama koji je je nize frekvencije...............

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Komp se gasio

daal opće je poznato da ramovi druge marke neće raditi kako treba

15 godina
neaktivan
REX500 kaže...

daal opće je poznato da ramovi druge marke neće raditi kako treba

Sto pitas kad znas :)

15 godina
neaktivan

bolje pitat neg skitat

15 godina
neaktivan
Komp se gasio

pa izvadi jedan pa probaj onda{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Komp se gasio

Ako se komp često gasi problem je vjerovatno u ramu. Pokreni memtest86 ili windows memory diagnostics. Neznam koji OS imaš. Uglavnom probaj testirati jedan po jedan stick ili ih premjestiti u druge slotove. Ako je ram ispravan nakon testiranja onda možeš probati dići voltažu rama malo. 0.2 volti. To je sigurna voltaža a poboljšat će stabilnost rama. No činiš to na svoju odgovornost naravno. Također RAM se može oštetiti statičkim elektricitetom ako se ne uzemljiš ili dotakneš nešto metalno prije rukovanja njime.

Peace and prosperity for us all thru superior firepower

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tnx , trebam ga odnjet u links il hgspot da vide kaj je , jer svi privatnjaci ne mogu otkriti
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice