Navedeni laptop ne daje nikakve zankove života. Niti kad je uključen u struju nesvijetli ni jedna lampica. Dakle potpuno mrtav. U čemu bi mogao biti problem. Adapter je ispravan.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Navedeni laptop ne daje nikakve zankove života. Niti kad je uključen u struju nesvijetli ni jedna lampica. Dakle potpuno mrtav. U čemu bi mogao biti problem. Adapter je ispravan.
Nosi na servis, može biti 100 problema....
Mrzim naše servise. Zadnji mi je za jedan komp rekao da problem može biti fizički ili psihički. Stvarni kvar je bio u RAMu. Za ovaj lap budu htjeli mjenjati matičnu ( to im je najlakše reći i napraviti ), a to nedolazi u obzir.
Mrzim naše servise. Zadnji mi je za jedan komp rekao da problem može biti fizički ili psihički. Stvarni kvar je bio u RAMu. Za ovaj lap budu htjeli mjenjati matičnu ( to im je najlakše reći i napraviti ), a to nedolazi u obzir.
Onda ga ostavi crknutog...mi nemožemo znat točan problem, jer nisi dao previše informacija; jel ti sporo radio u zadnje vrijeme, jel se resetiro puno sam, jel se pregrijavao?
Ma nisam dao nikakve podatke zato što se ništa posebno nije događalo sa lapom. Zgasio se i to je to.
Do tada radio najnormalnije. Čak niti igrice nisu igraane preko njega.
Ma nisam dao nikakve podatke zato što se ništa posebno nije događalo sa lapom. Zgasio se i to je to.
Do tada radio najnormalnije. Čak niti igrice nisu igraane preko njega.
Ak imaš garanciju, nosi odmah danas
Ajmo redom
Imaš li punjenje baterije?
Da se nadovežem na temu - meni se dogodila ista stvar sa Toshibom A210-19A. Jučer sam je dao serviseru (kupljena prije 3,5 g) pa javim rezultat da li se isplati popravljat ili kupujem novi lap.
Vidi, to je laptop ali ti kvarovi nisu vezani za računarstvo tako da tu serviser računala nema šta puno nego diagnosticirat neispravnu matičnu ploču
Ovo ide više u domenu elektronike
Javi nam rezultate
Javljam rezultate - crkla matična
Toshiba ide u oglasnik za dijelove, a ja u potragu za novim lapom...