Toshiba satellite A210

poruka: 10
|
čitano: 2.343
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Toshiba satellite A210

Navedeni laptop ne daje nikakve zankove života. Niti kad je uključen u struju nesvijetli ni jedna lampica. Dakle potpuno mrtav. U čemu bi mogao biti problem. Adapter je ispravan.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Toshiba satellite A210
zoki12 kaže...

Navedeni laptop ne daje nikakve zankove života. Niti kad je uključen u struju nesvijetli ni jedna lampica. Dakle potpuno mrtav. U čemu bi mogao biti problem. Adapter je ispravan.

Nosi na servis, može biti 100 problema....

14 godina
neaktivan

Mrzim naše servise. Zadnji mi je za jedan komp rekao da problem može biti fizički ili psihički. Stvarni kvar je bio u RAMu. Za ovaj lap budu htjeli mjenjati matičnu ( to im je najlakše reći i napraviti ), a to nedolazi u obzir.

14 godina
odjavljen
zoki12 kaže...

Mrzim naše servise. Zadnji mi je za jedan komp rekao da problem može biti fizički ili psihički. Stvarni kvar je bio u RAMu. Za ovaj lap budu htjeli mjenjati matičnu ( to im je najlakše reći i napraviti ), a to nedolazi u obzir.

Onda ga ostavi crknutog...mi nemožemo znat točan problem, jer nisi dao previše informacija; jel ti sporo radio u zadnje vrijeme, jel se resetiro puno sam, jel se pregrijavao?

14 godina
neaktivan

Ma nisam dao nikakve podatke zato što se ništa posebno nije događalo sa lapom. Zgasio se i to je to.

Do tada radio najnormalnije. Čak niti igrice nisu igraane preko njega.

14 godina
odjavljen
zoki12 kaže...

Ma nisam dao nikakve podatke zato što se ništa posebno nije događalo sa lapom. Zgasio se i to je to.

Do tada radio najnormalnije. Čak niti igrice nisu igraane preko njega.

Ak imaš garanciju, nosi odmah danas

15 godina
neaktivan
Toshiba satellite A210

Ajmo redom

Imaš li punjenje baterije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Toshiba satellite A210

Da se nadovežem na temu - meni se dogodila ista stvar sa Toshibom A210-19A. Jučer sam je dao serviseru (kupljena prije 3,5 g) pa javim rezultat da li se isplati popravljat ili kupujem novi lap.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Toshiba satellite A210

Vidi, to je laptop ali ti kvarovi nisu vezani za računarstvo tako da tu serviser računala nema šta puno nego diagnosticirat neispravnu matičnu ploču

Ovo ide više u domenu elektronike

Javi nam rezultate

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Toshiba satellite A210

Javljam rezultate - crkla matična {#}

Toshiba ide u oglasnik za dijelove, a ja u potragu za novim lapom...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice