Što mislite o ovome Aceru?

poruka: 7
|
čitano: 1.696
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima.

Prijatelj mi zeli kupiti laptop.

Vec neko vrijeme pregledava site-ove,i naisao je na jednu jako dobru konfiguraciju.

Odmah da kazem,laptop bi bio namjenjen sam za glazbu tj(FL program i dodaci za njega)...On je DJ vec 7 godina....Dakle,laptop je samo za galzbe,i programa za obrađivanje glazbe.

Volio bi da vi kazete sto mislite.

Ovo je konfiguracija laptopa,kao i njrgov izgled:http://www.notebookshop.com.hr/Default.aspx?pid=2523

Hvala svima unaprijed.

Bug Forumer

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Za te novce odlican laptop :)

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Što mislite o ovome Aceru?
mario5 kaže...

Pozdrav svima.

Prijatelj mi zeli kupiti laptop.

Vec neko vrijeme pregledava site-ove,i naisao je na jednu jako dobru konfiguraciju.

Odmah da kazem,laptop bi bio namjenjen sam za glazbu tj(FL program i dodaci za njega)...On je DJ vec 7 godina....Dakle,laptop je samo za galzbe,i programa za obrađivanje glazbe.

Volio bi da vi kazete sto mislite.

Ovo je konfiguracija laptopa,kao i njrgov izgled:http://www.notebookshop.com.hr/Default.aspx?pid=2523

Hvala svima unaprijed.

Taj laptop ce za njega biti odličan, poglavito zbog brzog SB procesora te za laptop dosta dobre 540M grafičke, tako da je to dobar izbor jer za obradu zvuka ne treba ništa jače. Tu je i USB3.0 port i ostale najnovije điđe, tako da opremljenost multimedijom također nije lišena jedne zavidne razine.

Slobodno neka uzme taj laptop jer nece pozaliti, iako bih ja osobno isao na Della zbog kvalitete. Naime, čuo sam da ona Aceru općenito nije jača strana, ali zato on nudi bolje (jače) komponente od drugih (inače kvalitetnijih) laptopa za istu cijenu.

To ti je moj savjet, pa sad ti vidi.

16 godina
neaktivan

Da da,i ja sam rekao da ga uzme.

Bug Forumer

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Još netko?

Bug Forumer

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

To da je isplativ, istina je, ali ja nekako ne bih isao na Acer.

Razlog: Dok sam bio segrt u jednom maleckom servisu 80% pokvarenih laptopa su bili Acer, mozda je to zbog toga sto zivim u BiH a ovdje su Aceri najrasprostranjeniji laptopi, jeftini a nude sve sto treba prosjecnom korisniku!

Ali ipak, sto jest jest puno se kvare, i u globalu su krhki...

Misljenja sam da vrijedi izdvojiti vise novca za neki hp, toshibu, ili pak dell(ne kazem da se oni ne kvare ali su definitivno kvalitetniji).

Posjedujem eMachines E525 laptop(eMachines je inace pod marka Acera, oslabljenje verzije pravih Acera sa siromasnim asortimanom i slabijeg kvaliteta izrade, ali se i prodaju po manjoj cijeni!)

Do sada nisam imao ni najmanji problem, a koristim ga skoro 2 godine.

PS:Dobio sam ovaj eMachines na poklon, nebi ga nikad uzeo sam :D :D

Da rezimiramo, ako mu nije problem to sto ce savijati i sto ce mu s vremena na vrijeme skripati nek' ga uzme :D Salim se, dobar laptop sa dobrom grafickom, moci ce i koju igru pokrenuti s vremena na vrijeme, a gore sam napisao sta u globalu mislim o Acerima....

Nek' ga uzme, posluzice svrsi....

Puno pozdrava!

Logitech ftw!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hvala vam,dobro bi bilo da jos netko napise svoje misljenje...

Bug Forumer

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice