a pogledajte ovu živinu (moral sam ga na svjetlo det da kak tak slika izgleda)
(pas nezna da ga imam )
Daj ga skankovom psu da se malo igraju
(pas nezna da ga imam )
(pas nezna da ga imam )
hehe mislim da mu skank(pas) nebi nista neg bi se ovaj uspanicio pa ko zna kaj bi onda bilo
ma, usrala bi se ona njega.... evo jedna
koji sam snimio danas....boxeri samo izgledaju opako, mislim mogu oni biti opaki ali to su ti u pravilu maze i razigranci... dobri psi ali bas dobri, nisu agresivni ali su malo tvrdoglavi..
Hhahaaha, to i moj radi kad čuje mamu i sestru kad dođu doma :D
Moj Tuky,uvjek me je pitao:Vjeruješ li u život poslje Božića?
zast ga u tak malom prostoru drzis
moji trce po dvoristu ko ludi
ovak mi ih je zao gledat u tak malom kavezu
Moj Tuky,uvjek me je pitao:Vjeruješ li u život poslje Božića?
zast ga u tak malom prostoru drzis
moji trce po dvoristu ko ludi
ovak mi ih je zao gledat u tak malom kavezu
Sigurno ih tovi za Božić
Evo i mog hiperaktivnog mačka cijelo vrijeme se po nečemu penje nikad na zemlji. :D
haha ima oci ko lemur(ako sam pogodio zivinu)
Evo i mog hiperaktivnog mačka cijelo vrijeme se po nečemu penje nikad na zemlji. :D
A znam, moji ga svi zovu "vanzemaljac" xD
A znam, moji ga svi zovu "vanzemaljac" xD
predobra je macka :P
ja bi slikao svoje da imam,starci mi nedaju jer se nebi brinuo za to i sve prijasnje zivotinje mi porikavale pa sam bio tuzan
ja bi slikao svoje da imam,starci mi nedaju jer se nebi brinuo za to i sve prijasnje zivotinje mi porikavale pa sam bio tuzan
OMG! dobro je onda da ti nedaju.. uf
Evo ovo je moja Luna ..
Prasica :D. Luđak od cucka.
Inače tebe posebno obožava hehe
OMG! dobro je onda da ti nedaju.. uf
nisa ja kriv sta papiga umre od starosti :P
ok, papiga je jedna od bestija a ove druge... napisao si gore "zivotinje". ne mozes se brinut ili ti se neda brinut o bestiji ne moj je ni uzimat. a ako si je vec uzeo i pozalio bar joj ucini uslugu i daj je nekome tko ce se brinut za nju.
To je Hancoock xD
ok, papiga je jedna od bestija a ove druge... napisao si gore "zivotinje". ne mozes se brinut ili ti se neda brinut o bestiji ne moj je ni uzimat. a ako si je vec uzeo i pozalio bar joj ucini uslugu i daj je nekome tko ce se brinut za nju.
pa bilo ih je 3,ako te bas zanima,prva neznam zasto je umrla al bila je starija od mene,onda je muski bio sam pa je naso nekakvu cudnu papigu druge vrste koja je nekom pobjegla pa smo ju prihvatili,ona je umrla,a onda je on od tuge(tako sam ja to tada protumacio) jer je vec 2 zenu izbubio
nije da ne volim zivotinje,obozavam ih,ali nevolim kada umru :P a i nemam vremena previse
Nato uživa na igralištu
Aaaaaaaaaaaaaaaaa kako je sladak.