Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.128
|
čitano: 4.247.247
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo je stigla je :))) 

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Stigao i meni CM 690 II plexi {#}

Napokon neko posteno kuciste.. {#}

Kompontente idu unutra na ljeto (nadam se da cu ih kupit tad, samo da bude para {#}).. {#}

UKF - Drum and Bass, Dubstep
17 godina
Proljetno čišćenje

Već danima vidim da mi je komp poprilično zagušen prašinom i da bi ga trebao razmontirati i počistiti, ali nikako da nađem malo slobodnog vremena i volje da to i učinim.

Današnji dan je bio savršena prilika za tu radnu akciju i evo... nakon gotovo pola dana posla, svi radovi privedeni su kraju.

Radovi:

1. Razmontirano je kućište sa svim unutarnjim komponentama.

2. Promjenjena je termalna pasta na CPU.

3. Sve interne komponente i ventilatori su temeljito očišćeni od prašine

4. Sve komponente su ponovo namontirane u kućište

5. Napravljen je kakav-takav "cable management" 

6. Kompletni PC je sklopljen i kućište je zatovreno

7. Testiranje rada računala i mjerenje temperatura

Za vrijeme rada, napravio sam nekoliko fotki, pa evo svima da vide kako je izgledao komp na početku prekriven prašinom.

I kako je izgledao nakon čišćenja i nakon provlačenja kablova. 

Rezultati su:

Temperatura na matičnoj je pala za cca 10c, a za par stupnjeva su pale i temperature procesora, hard diskova i grafičke kartice. Mobo radi na 22c, CPU radi na 25c a grafa radi na 32c.

Eto toliko od mene. 

Pozdrav svima.

I rather like the restless nights
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

evo ja sam napokon gotov sam moddingom svog antec 1200 :D

prije par dana sam kupio asrcok p67 extreme4, i7 2600k, g.skill ripjaws x 2 x2gb i arctic silver matrix termalnu pastu :)

stavio sam puno slika jer bar po meni znam da volim gledat tu slike od kompjutera na forumu :)

novu grafu ćete vidjeti tek nakon ljeta jer neću svoju 5850 nosit na more tako da ću ju prodati prije ljeta pa kupiti nadam se gtx6xx ili ati 7xxx poslje ljeta :)

na svu sreću ova matična ima isto tako rupe za 775 brackete, jer moj corsair h50 nema niti 1155 niti 1156 brackete :/

Sve slike sam stavio :D

Ako imate kakvo pitanje za modding ili sprejanje kejsa; za neke ventilatore (koji su bolji koji lošiji, kako maknut oštrice), za neonke itd. slobodno pitajte :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 22:19 (timmyzg).
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo i meni je stigla Sapphire 6950 (6970 {#}). Još samo napajanje, monitor i gamepad Dirt 3 here I come.

Krivo je oštampano... Krivo je oštampano...
mmm mmm
6970 :)) 6970 :))
Na žalost iskoristit ću samo jedan utor. Na žalost iskoristit ću samo jedan utor.
Još jedna na mom kućištu... Još jedna na mom kućištu...
Kruger
14 godina
Slike vašeg Hardvera

...stiglo novo hlađenje...

[url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1804850][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/1804850.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo malo slikica i kod ugradnje.

Kruger
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Kupio danas Sapphirovu HD 6870 te konačno zaigrao na Full HD rezoluciji.

dodatna oprema dodatna oprema
Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2011 22:57 (perkoxcar).
15 godina
protjeran
Re: Slike vašeg Hardvera

Stigla nova oprema za forum!!!

Nadam se da će te mi oprostiti pogreške kod tipkanja, još se privikavam.

{#}

Kutija kaže: nema hr znakovlja Kutija kaže: nema hr znakovlja
Ali ima - bar nalijepljenih Ali ima - bar nalijepljenih
Usporedba sa Logi Wave - Wave je 0 konfort nasprem Microsoftove Usporedba sa Logi Wave - Wave je 0 konfort nasprem Microsoftove
Smile Smile
Smileee Smileee
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
neaktivan

Hahah.. Don Kihoty.. isti dan smo dobili tipkovnicu.. takoder se taman privikavam.. :)

znaci nova dugo ocekivana tipkovnica microsoft natural ergonomic keyboard 4000 napokon ali stvarno napokon nakon par mjeseci potrage je tu !!!

naravno.. evo i novo pridosli xbox 360 elite..

napokon!! napokon!!
napokon 2 !!! napokon 2 !!!
 xbox  : ) i vec igram.. xbox : ) i vec igram..
120gb.. 120gb..
xbox 360 xbox 360
yey,, yey,,
weee weee
woohoooo woohoooo
 :)) :))
:)) :))
:))) :)))
;)) ;))
wee wee
microsoft health warning microsoft health warning
stara i nova tipkovnica stara i nova tipkovnica
moj kutak moj kutak
napokon na svom mjestu napokon na svom mjestu
MetalHead
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 10:17 (Skidy).
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Opet nova zvučna karta ... + usput computer kutak

...p.s. treba mi steady aim za fotografiranje ... {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 11:41 (domba_Os).
15 godina
Slike vašeg Hardvera

evo stigao meni novi cooler za CPU...

sad ja imam par pitanja, pa da krenemo...

1. Dali da ostavim drugi 120mm vent da rade na push-pull sistemu i koliko to utjece na temperaturu ili da drugi stavim gore na kuciste da baca topli zrak van, dakle maknem ga sa coolera ako ne utjece previse na temp.?

2. Dali sam okrenuo dobro ventove, znaci ovaj donji mi uvlaci zrak, a gornji baca van topli, dali da okrenem obrnuto, jer mozda cooler uvlaci topao zrak od grafe?

Respect the Raise...!
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo par slika nove grafe hd 6870 i napajanja seasonic {#}

sry zbog nekih mutnih slika, slikano mobom{#} 

grafa i napajanje grafa i napajanje
sa garancijom sa garancijom
i bez garancije :) i bez garancije :)
ovo sam naso u kompu nakon 2 godine ne skidanja naljepnice za garanciju ovo sam naso u kompu nakon 2 godine ne skidanja naljepnice za garanciju
a ovo je nakon dodavanja novih komponenata a ovo je nakon dodavanja novih komponenata
grafa unutar kutije grafa unutar kutije
dodatna oprema dodatna oprema
unutar kutije unutar kutije
izvan kutije izvan kutije
16 godina

eto i meni stigao novi cooler {#}

malo sam se pomucio s instalacijom,morao sam vadit sve van iz kucista i neki sarafi su bili ko zaljepljeni,definitivno nema toliko zezancije s katanom 3,koja ce ic na prodaju.koja je prodana

kabel od venta sam zaljepio za plastiku od ventilatora da bude urednije.

ventilator je tolko visok da neznam da li bi mogao zatvoriti bocnu stranicu na ovom kucistu.doslovce je razlika u dubini kucista i visini ventilatora oko pola milimetra.

razlika u idle temperaturi izmedju katane 3 i cm212+ ne postoji,ali zato se katana 3 morala vrtit izmedju 25-85% periodicno da bi drzala procesor na 38 C,jer bi se on zagrijao nakon par minuta i povisio na 41C a onda bi se i katana morala takoder dizat na rucno postavljenih maximalno mogucih 85% jer je sve vise od toga bilo dosta bucno,dok cm 212+ konstantno drzi ventilator na minimalnih 25% i necujan je.u loadu jos nisam probao jer nisam imao vremena,ali mislim da cm nebi dopustio procesoru da ode preko 45C.temperatura u sobi je ugodnih 20-ak stupnjeva,a brzinu ventilatora reguliram preko speedfan programa.

sve u svemu,super sam zadovoljan i preporuke svima

cm212+ cm212+
katana 3 katana 3
Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 22:43 (lollik91).
15 godina

Evo slike,sa samostalnog stavljanja hladnjaka u komp.Inace ova Katana je stajala u kutiji od 1. mj.,a kupljena je od kolege daxp.

Nakon 10 min OCCT,brzo ugasio komp i otkopcao hladnjak.Malo lijevo desno i sam je otpao.Nakon toga trk u Links po MX-4 i natrag kuci kako starci nebi primjetili.Stavljeno dovoljno paste i hladnjak pricvrscen.Sad onaj trenutak oceli radit i u zadnji cas vidim da nije ustekan kabel od venta na hladnjaku.Na kraju sve radi i hladi.

I na 4 slici,stari paviljon,koji jos uvijek me ocarava omjerom ulozeno-dobiveno.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Prije nekih 2,3 mjeseca sam kupio Logitech MX518 i od početka mi je nešto kvrckalo kod lijeve tipke i onda je to jednom prestalo i nekak je taj lijevi klik bio čudan, kao da je tipka propadala i ništa lijepo ima garanciju 3 godine ne, i odnio ga u Links neka ga šalju na popravak. Odnio sam ga 4.5 i zvali me danas da sam dobio novi {#}. Tako da što se tiče Linksa {#}. Evo i slike za mene starog a zapravo novog miša {#}.

P.S. offtopic - kada sam išao po njega sam se razbio sa bicikla kao pi*ka, skakao na bankinu i pao mi lanac (a imam vodilicu što je najbolje) i ne znam, valjda sam pao na lijevo koljeno jer me ono boli i ogrebano je, i bicikl još preko mene preletio. Još mi je ogrebana ruka od lakta do pola podlaktice i imam 3 crte na trbuhu i nabio sam ga u volan valjda {#}

Choose your excuse: 1. Lag | 2. Reg | 3. Cheats | 4. Bad Server | 5. Bullshit | 6. Mouse | 7. Fps lag | 8. All of The Above
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Malo sam se "ponovio"  {#} 

Toshiba T1910 i Toshiba Tecra 500cs  

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 13:26 (mozak3).
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

9800 GT otisla, vjerojatno ce u solarij kasnije {#}.

Zato je tu nova HD 6950, jos kad predem na pjescani most {#}...

Unutra vec Unutra vec
Kutija Kutija
Nista posebno unutra Nista posebno unutra
stara dobra nvidia stara dobra nvidia
Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

.

Cooler je na 100% okretaja fenomenalno tih, ugodno sam iznenađen.

Stock cooler Stock cooler
Accelero Twin Turbo Pro Accelero Twin Turbo Pro
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 15:42 (ATiGamer).
14 godina
Slike vašeg Hardvera

evo malo slika za iskupljenje...trazia sam fotoaparat pola sata -.-...grafa dosla ima 2 miseca...i kutiju sam slika :P

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 15:54 (zoharbizo).
16 godina
vrba5 kaže...

P.S. offtopic - kada sam išao po njega sam se razbio sa bicikla kao pi*ka, skakao na bankinu i pao mi lanac (a imam vodilicu što je najbolje) i ne znam, valjda sam pao na lijevo koljeno jer me ono boli i ogrebano je, i bicikl još preko mene preletio. Još mi je ogrebana ruka od lakta do pola podlaktice i imam 3 crte na trbuhu i nabio sam ga u volan valjda {#}

HAHHAHAHAHHAHAHAH da nebude offtopic evo slika moje nokije koju sam kupio davno... slika mobitela je slikana sa k530i pa je s*anje slika a ovo ostalo s mobom slikano

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 16:35 (MilkMan).
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Dobio na poklon Z506 od roditelja, 5.1 set od Logitecha, zasad dojam dosta pozitivan, pogotovo sa Audigy2 ZS i CMSS2 postavkama za 5.1. Čak ni taj stereo upmix na 5.1 ne zvuči tako odvratno uz softversku pomoć. Jedini minus koji zasad nalazim je da nemaju daljinski, preko čega im ne mogu prijeći.

Kvaliteta drivera je zbilja solidna u satelitima, a sub je priča za sebe. Prvi pogled i mislite si, šta - to je to?! A di je još pola barem..Mali ali - zaista pali, downfiring je hehe, tako da fino trese pod, a moram priznati igre i filmovi su zbilja ugodno iskustvo.

Moram naglasiti jedan lijep plus, stražnji sateliti imaju čak 5m kabla, tako da se može lijepo napraviti raspored.

Sve u svemu jedan lijepi 8 od 10 set do 500kn. Ima minusa - poput nedostatka daljinskog upravljača i čak bih rekao prepreživog Suba, ali sateliti su za set ove cijene zaista solidni, između X530 rekao bih i X540 satelita.

Izvana Izvana
Raspakiraj me...nježno. Raspakiraj me...nježno.
Obitelj na okupu Obitelj na okupu
..i još malo štrumfova na okupu. ..i još malo štrumfova na okupu.
Kad narastem biti ću...Sub Kad narastem biti ću...Sub
Podosta analognih izlaza, zanimljivo, odvojeni L/R stereo.. Podosta analognih izlaza, zanimljivo, odvojeni L/R stereo..
Podotresač Podotresač
Kad narastem biti ću, pardon - već jesam solidan satelit. Kad narastem biti ću, pardon - već jesam solidan satelit.
Nekakva rupa, što je pjesnik htio reći - nedefinirano još. Nekakva rupa, što je pjesnik htio reći - nedefinirano još.
Izbacite uljeza..ovo je meni osobno jedna od najtežih dilema u životu bila, i bacio sam Sub. Izbacite uljeza..ovo je meni osobno jedna od najtežih dilema u životu bila, i bacio sam Sub.
24 TN 16:10 Zmazung dobio krpelja 24 TN 16:10 Zmazung dobio krpelja
Cemetary gates
17 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Slike...

16 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo par điđa: Daljinski kupljen za nekih 15kn radi odlično, držač za slušalice je isto super.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2011 15:17 (perkoxcar).
17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Malo moje periferije (i jedan hard disk) {#}

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Scythe Katana 3. Danas kupio u Linksu. {#}

Stock Stock
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2011 18:57 (xxCROsainTxx).
16 godina

updejt za cooler cm212+: u loadu radi besprijekorno,temperatura ne ide preko 41C sto je super odlicno,katana 3 je drzala na 47-8C.

da nebi bio offtopic:DadoZG mi je poklonio svoj Sharkoon Fireglider (koji radi odlicno),jer je imao viska misa,a meni je moj lagano na izdahu,pa se ponudio {#}

stari mis Speedlink Styx stari mis Speedlink Styx
novi Sharkoon Fireglider novi Sharkoon Fireglider
Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2011 20:17 (lollik91).
16 godina
Slike vašeg Hardvera

U iščekivanju novog kučišta (HAF 912+), kupio i dodatne sitnice... sjela plaća napokon{#}

Nije mi vrag dao mira pa sam morao isprobat kak ventovi rade, čak sam stavio i push-pull na Performu čisto onak.

Hebote, temp. CPU-a 24/7 3.95 GHz u idle-u pale za 4-5°C, a u full loadu (Prime95) za jedno 3°C. Ventovi svi na max. i totalno tiho. Idealno za nadolazeće ljeto.

Jedva čekam da stigne HAF, pa onda prebacivanje iz starog u novo.

Pofotkao bi ja to malo bolje, ali žurio sam se jer su mi baterije krepavale, a treba i ženu dočekat s večerom.

Za sad toliko od mene, žurim!!!

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Pripreme za ljeto su započele...

If creativity is a field, copyright is the fence.
15 godina
Slike vašeg Hardvera

evo i ja se malo ponovio mis sam kupio pred tjedan dana a podlogu danas {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice