ATi / Nvidia fanovi

poruka: 511
|
čitano: 93.787
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: ATi / Nvidia fanovi
Whalter vT kaže...

Još samo reci da imaš Voodoo karticu u mašini i onda ti svaka čast!!!Namigiva

Hehe naravno da imam, al ne na ovom na kojem pišem. Imam i jednu 386-cu sa Windowsima 3.1., sve još u pogonu. I komodorca. I Super Nintendo. Ma otvorit ću muzej čovječe.
Al ova dječica sigurno nikad nisu ni čula za Voodoo...al to su bile kartice, kakva mrtva nVidia ili ATi...
17 godina
ATi / Nvidia fanovi

...tATIn sin...

Trenutni rezultati:

Nvidia: 14

ATI:26

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
17 godina
Najbrži kaže...

...tATIn sin...

Trenutni rezultati:

Nvidia: 14

ATI:26

Thanks man.
Audi R8 - born of powerful ideas
17 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

Ne volim ni jedne ni druge ali dosad sam koristio samo nvidia kartice (i jednu S3). Apsolutno mi je svejedno koja je kartica, samo neka radi.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
17 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

nVIDIA naravno Cool

Intel(R) Core(TM) CPU 6400 @ 2.13 GHz 2GB RAM HD:250 GB NVIDIA GeForce 9600GT Golden Sample SyncMaster 206BW Windows Vista™ Ultimate x-fire: immortal5555 Fortron Epsilon 600W Sony MHC-RG495 820W Music Power Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer
16 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

ATi

CPU:AMD Athlon 64X2 6000+@3.25GHZ, L2 CACHE 2MB RAM:3GB(3X1)DDR2 800MHZ HDD:WD 80GB + WD 320GB + WD 320GB(TOTAL 720GB) VGA:HD4850 1GB DDR3+Zalman VF900Cu LED COOLER PSU:FORTRON BSII 500W
17 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

nVIDIA

17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
sk8 4 life kaže...

ATI jeftina i drži prvo mjesto u svjetu sa svojom nadmočnom HD 4870 x2

A jadni ATI-jevci... Zašto ih Nvidia UVIJEK, ali baš UVIJEK mora razvaliti?

Mount Vision Pro
16 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

Ma ljudi dok je konkurencije bi će i dobrih grafičkih i ATI & Nvidia su odlični!!!!!

16 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

je preferiram ATI ali je nvidia bolja za igre

17 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

nvidia

16 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

Nakon pročitanih svih pruka, mogu reći da Hrvati više preferiraju ATI nego Nvidiu. ATI je jednostavno bolji od Nvidije i točka.Cool

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
17 godina
Dragon wizard kaže...

Nakon pročitanih svih pruka, mogu reći da Hrvati više preferiraju ATI nego Nvidiu. ATI je jednostavno bolji od Nvidije i točka.Cool

mozda kad na vrbi rodi grozde
Asus P5N-T Deluxe | Intel C2D E8400@Scythe Orochi | 2 x 2gb Kingston HyperX DC | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb + HITACHI 500gb| Fortron 650w| 22" Benq Wide Screen
16 godina
neaktivan
toxic kaže...
Dragon wizard kaže...

mozda kad na vrbi rodi grozde
 Na vrbi je grožđe davno rodilo.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
17 godina
protjeran
ATi / Nvidia fanovi

dero sam po oboje.. ati mi nekak kristalnije izgleda...kad usporedis ati i nvidia za iste novce ati pobjdedjuje jer je dost jeftiniji..

nvidia kurvinski dere po dzepu, ATI rula, bas da mi se ukaze neka prilika da ubodem jacu nvidiu uzeo bih je jer kupujem samo ono sto mi je isplativije za odredjene novce

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
16 godina
protjeran
ATi / Nvidia fanovi

bas glupa tema!

ako imas pare kupit ces najjacu ako ne onda best bay za te pare koje imas i tocak.

i ja stvarno ne razumijem one koji to rane drugacije!

Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
17 godina
ATi / Nvidia fanovi

ATI

fuck yeah ako nema riješenja nema ni problema when i'll be rich, you'll be my bitch
16 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

da imam negdje oko 3500 kuna uvijek bi uzeo nvidiu al pošto nemam zadovoljan sam sa i ATI 4870 hihi

16 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

od kad sam stavio ati u konfu poceli su svi problemi... tako da sam malo vise za nvidiu..

Intel Q6600, Asus P5K Pro,Western Digital 500 gb HDD, 4 GB RAM 667 mHz, GeCube 4870 512 mb, Corsair TX 750, Antec Nine Hundred, Logitech G5 Rev.2, Logitech UltraX-flat, Logitech Z-5500, Samsung 206bw
16 godina
protjeran

Al ova dječica sigurno nikad nisu ni čula za Voodoo...al to su bile kartice, kakva mrtva nVidia ili ATi...
 a jak ti je bija taj Voodoo ćudo jedno a štosi onda kupija novu grafu ka je ta tolika zvjerka prošlosti
MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 1-TB-NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
17 godina
neaktivan
mtopol kaže...

ja favoriziram oboje, ovisno o tome tko za manje para nudi bolje performanse...

Bez mudrovanja i gluposti
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
16 godina
giga kaže...

a jak ti je bija taj Voodoo ćudo jedno a štosi onda kupija novu grafu ka je ta tolika zvjerka prošlosti
 Piše se čudo, a ne ćudo. Također, piše se što si, a ne štasi.

Zato jer sam prisiljen, a kompanija koja je prozvodila Voodoo kartice više ne postoji. Oprosti što sam nostalgičan. nVidia je najbolja jer je najbolja i najbolja je a ATi nije! Zadovoljan?
17 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

Nvidia za mene trenutačno! Smijeh

Ako će kroz neko vrijeme ATI nuditi bolju karticu (potrošnja, buka, driveri, performanse i CUDA/PhysX) tada ću si razmisliti...

P.S. Po meni je ATI bio realno bolji samo u doba katastrofalne GeForce serije FX (5xxx) i to sa odličnim Radeonima 9600/9800XT.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

Kaj se nudi u tom trenutku po omjeru cijene i performasi ali Nvidia ako se mora birat Smijeh

16 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

Amd jeu gubitku,ako amd propadne propada i ATI tako da će Intel i Nvidia ostat bez knkurancije što znaći povečanje cjene i sporije razvijanje proizvoda tako drž mu fige AMD lil ti ga ATI-u

17 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

Nvidia definitivno

Core 2 Quad Q6600@ 3.00 GHz, Asus P5K PRO, 2X2GB kingmax, WD 500 GB, Nvidia GeForce 9800 GTX+, Asus MW221 22″,Razer Death Adder + Razer eXact Mat+Logitech Cordless Rumble Pad II 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

nVidija u <3

Once i rose above the noise and confusion,just get a glimpse beyond this illusion.I was souring ever higher but i flew too high.Though my eyes could see i still was a blind man,Tough my mind could think i still was a mad man.
17 godina
ATi / Nvidia fanovi

Pa kad imam ATI onda sam ati fan, a kad imam NVIDIA-u onda sam nvidia fan...

Znaci sad sam ATI fan.

Sad sto su neki fanovi nvidia-e zbog zelene boje ili sto nvidia ima GEFORCE PHYSX(od kojeg nema koristi zasad) mislim da su stvarno udareni u glavu.

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / ASUS M2N-privremena/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
17 godina
kris_marko kaže...

bas glupa tema!

ako imas pare kupit ces najjacu ako ne onda best bay za te pare koje imas i tocak.

i ja stvarno ne razumijem one koji to rane drugacije!

Tema je predvidjena samo iz informativnog razloga. Stoga bih zamolio da izrecete samo svoje prioritete. Znaci bez mudrovanja i nabacivanja kako bi se potakla svadja. P.S. - pitao sam za fanove,a ne da li se tebi tema svidja...
Audi R8 - born of powerful ideas
17 godina
neaktivan
2029.MN4 kaže...

Nvidia. ATI može pobjediti samo kad spoji dvije kartice u jednu i doda par gigabajta GDDR 5 memorije...a to može i Nvidia...

uu koja kostantacija, pa ako moze zasto ne naprave. nego koriste stari GDDR3 koji je skuplji od GDD5
AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, Club3D Radeon 4870, Hiper 730W.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice