Još samo reci da imaš Voodoo karticu u mašini i onda ti svaka čast!!!
ATi / Nvidia fanovi
- poruka: 511
- |
- čitano: 93.787
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
...tATIn sin...
Trenutni rezultati:
Nvidia: 14
ATI:26
...tATIn sin...
Trenutni rezultati:
Nvidia: 14
ATI:26
Ne volim ni jedne ni druge ali dosad sam koristio samo nvidia kartice (i jednu S3). Apsolutno mi je svejedno koja je kartica, samo neka radi.
nVIDIA naravno
ATi
nVIDIA
ATI jeftina i drži prvo mjesto u svjetu sa svojom nadmočnom HD 4870 x2
A jadni ATI-jevci... Zašto ih Nvidia UVIJEK, ali baš UVIJEK mora razvaliti?
Ma ljudi dok je konkurencije bi će i dobrih grafičkih i ATI & Nvidia su odlični!!!!!
je preferiram ATI ali je nvidia bolja za igre
nvidia
Nakon pročitanih svih pruka, mogu reći da Hrvati više preferiraju ATI nego Nvidiu. ATI je jednostavno bolji od Nvidije i točka.
Nakon pročitanih svih pruka, mogu reći da Hrvati više preferiraju ATI nego Nvidiu. ATI je jednostavno bolji od Nvidije i točka.
dero sam po oboje.. ati mi nekak kristalnije izgleda...kad usporedis ati i nvidia za iste novce ati pobjdedjuje jer je dost jeftiniji..
nvidia kurvinski dere po dzepu, ATI rula, bas da mi se ukaze neka prilika da ubodem jacu nvidiu uzeo bih je jer kupujem samo ono sto mi je isplativije za odredjene novce
bas glupa tema!
ako imas pare kupit ces najjacu ako ne onda best bay za te pare koje imas i tocak.
i ja stvarno ne razumijem one koji to rane drugacije!
ATI
da imam negdje oko 3500 kuna uvijek bi uzeo nvidiu al pošto nemam zadovoljan sam sa i ATI 4870 hihi
od kad sam stavio ati u konfu poceli su svi problemi... tako da sam malo vise za nvidiu..
ja favoriziram oboje, ovisno o tome tko za manje para nudi bolje performanse...
Nvidia za mene trenutačno!
Ako će kroz neko vrijeme ATI nuditi bolju karticu (potrošnja, buka, driveri, performanse i CUDA/PhysX) tada ću si razmisliti...
P.S. Po meni je ATI bio realno bolji samo u doba katastrofalne GeForce serije FX (5xxx) i to sa odličnim Radeonima 9600/9800XT.
Kaj se nudi u tom trenutku po omjeru cijene i performasi ali Nvidia ako se mora birat
Amd jeu gubitku,ako amd propadne propada i ATI tako da će Intel i Nvidia ostat bez knkurancije što znaći povečanje cjene i sporije razvijanje proizvoda tako drž mu fige AMD lil ti ga ATI-u
Nvidia definitivno
nVidija u <3
Pa kad imam ATI onda sam ati fan, a kad imam NVIDIA-u onda sam nvidia fan...
Znaci sad sam ATI fan.
Sad sto su neki fanovi nvidia-e zbog zelene boje ili sto nvidia ima GEFORCE PHYSX(od kojeg nema koristi zasad) mislim da su stvarno udareni u glavu.
bas glupa tema!
ako imas pare kupit ces najjacu ako ne onda best bay za te pare koje imas i tocak.
i ja stvarno ne razumijem one koji to rane drugacije!
Nvidia. ATI može pobjediti samo kad spoji dvije kartice u jednu i doda par gigabajta GDDR 5 memorije...a to može i Nvidia...