Je je.
Hahaha, deda ko deda
Je je.
Hahaha, deda ko deda
U subotu s početkom u 16h, 3on3 kup. Najbolji timovi osvajaju gold, kao i uvijek :)
http://www.esl.eu/hr/wot/news/251426/
Hmmm,dali da krenem na francuske destroyere ili da čekam britanske
Je je.
Hahaha, deda ko deda
pa bilo bi nam dosadno da bas sve prolazi na forumu i da nas niko ne poklopi
dedaa je legenda, nas forumski SerB
kad se neko na nekaj zali dedaa ce mu rec How TerribleTM
Hmmm,dali da krenem na francuske destroyere ili da čekam britanske
kreni kreni, tir 5 sa 100mm topom je pravo zlo, ko nekad su-85 sa zis-6 topom 107mm sa kv-a
ali je dosta trom, cijev ide vise desno nego ljevo, depresija je tak tak, al busi brate sve zivo
dobra posada i oprema i imas super money maker, ili op tenk za statse, ili kill kolektor
steta kaj je misija od tira 6, koji je kod francuza ocajan, tek je t7 nesto ko jg panter i posle su 9 i 10 jako dobri
nikad nemoj cekat, bitno je krenut i prije ces doc ako si vec krenuo nego ako jos cekas (ajme sta sam prosuo pamet, pun sam zivotne mudrosti )
nego P.S. pomozite drugovi ocu si poklonit jedan tonk za rodjendan, i to ne bilo kakav nego stronk
za bonus kod pzr B2 dajem cvaraka, cevape, uplatu na tekuci ili golde na acc i jos guze ak treba
ajde pomozite ak neko ima, da ne dovlacim makete na more bezveze
Edited post
Novi najbolji replay tjedna za balkan je tu, 3422xp sa 112, zvuci nemoguce ?
Linkaj video a ne tvoju facebook stranicu. Ne zanima nas reklamiranje i nećemo je lajkati.
Hvala.
Kopirao sam covjeku na youtube gdje moze poslati replay pa nisam ni gledao da je ostao copy bas moj facebook page, slucajno je bilo , moja pogreska
Imao sam par gresaka pa uploadam ponovno :D
replay sam pogledao, i stvarno je brutalan, ne viđaš često 2000 base xp
Skida mi se test server,imam pitanje,dali se mogu se ulogirati sa e-mailom i lozinkom koju koristim na wot-u?
naravno...
Skida mi se test server,imam pitanje,dali se mogu se ulogirati sa e-mailom i lozinkom koju koristim na wot-u?
ja sam cjelu noc skido test server i nece se pokrenut, valjda su ga zgasili jer patch izlazi 23.-eg
Totalno su sje....i igru s ovih 150k dmg i kilova. Bolje da su umjesto kilova stavili 150k expa, jer ekipa sad ganja samo kilove, svi su u zaostatku. Nekoliko puta danas izgubili jer se nitko ne zeli vracati u bazu na decap, nikome vise nije do pobjede. Da se treba sakupiti exp, da vidis kako bi svi grizli na pobjedu.
klan za preporuku?
(ispod)prosječni igrač, jedan T9, jedan T9 otključan, ~5 T7....nekoliko premium tenkića...najčešće igram HT & TD
većinom mogu igrat uveče (djeca..), TS poštujem....
uglavnom, igram rekreativno ali nije problem naučit ponešto uz ekipu..
fala
Totalno su sje....i igru s ovih 150k dmg i kilova. Bolje da su umjesto kilova stavili 150k expa, jer ekipa sad ganja samo kilove, svi su u zaostatku. Nekoliko puta danas izgubili jer se nitko ne zeli vracati u bazu na decap, nikome vise nije do pobjede. Da se treba sakupiti exp, da vidis kako bi svi grizli na pobjedu.
I onda se nadjes u ovoj situaciji gdje svi cekaju ko ce prvi spustiti tenk na sut da ukradu kill, pa 20 sekundi nitk oen puca :D
Za dobro jutro WG mi napiše: "Nije bilo događaja u zadatku" !!!! A pobijedili smo i bio sam drugi po base exp... Jesu to nešto ukinuli, promijenili?
sta su sad strucnjaci zajebali kad nema misjia ja prva bitka top gun reko lijepo pocelo i onda hladno mi ispisu ko te jebe nema misije wtf
Ljudi je'l i vama nema misija u Missions and specials??? Nema ni jedne misije!!! WTF???
Ljudi je'l i vama nema misija u Missions and specials??? Nema ni jedne misije!!! WTF???
Nema prijatelju, neki je zajeb sa Wargamingom.
http://ftr.wot-news.com/2014/12/21/wg-eu-fail-missing-missions/
Nema prijatelju, neki je zajeb sa Wargamingom.
http://ftr.wot-news.com/2014/12/21/wg-eu-fail-missing-missions/
I onda oni mene banaju kad im j... sve po spisku za njihovu "sposobnost"....