- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sramota za danasnje standarde, znaci ja mogu imat iste perfomanse kao i neko sa i5..
no dosta za danas tenkova, 300k skupljeno, idem malo igrat stalkera..
Ne možeš. Igra pogoduje od takta procesora, ali i same arhitekture jezgri. S obzirom da je arhitektura u bilo kojem i5 daleko bolja od one u Core 2 procesorima, nećeš imati iste rezultate.
Yep, kad sam promijenio athlona x3 na phenoma x4 performanse su skocile u nebo.
nisam bas u toku, pa bih molio nekog da mi objasni! sad sam malo igrao i dobio sam kavu i sanduk coca cole! WTF?! moze pojasnjenje? Hvala!
Jesam! Hvala.
još ajde jednom, ti sad, al u sljedećih 3 dana još će ih 16 pitati to isto
Da, mora da je užasan napor pročitati više puta isto pitanje. Ako se radi toga živciraš...
nisam bas u toku, pa bih molio nekog da mi objasni! sad sam malo igrao i dobio sam kavu i sanduk coca cole! WTF?! moze pojasnjenje? Hvala!
Pojasnjenje slijedi:
nemoj mijesat kavu i kolu jer ces dobit poremecaj hiperaktivnosti na nekoliko dana !
Pošto nemam neke kartice i slično, pa mi je kupovanje otežano, dali bi netko mogao uskočit pa kupit za mene, naravno ja vam šaljem novce.
Konkretno, htio bi uzet premium na mjesec dana.
Kontaktirajte me u PM, ili ovdje.
Pošto nemam neke kartice i slično, pa mi je kupovanje otežano, dali bi netko mogao uskočit pa kupit za mene, naravno ja vam šaljem novce.
Konkretno, htio bi uzet premium na mjesec dana.
Kontaktirajte me u PM, ili ovdje.
Zasto bi netko to ucinio kad imas mogucnost placanja sa paysafe karticom: https://www.paysafecard.com/hr-hr/
edit* tek sad skuzio da je novi special izasa, konacno discount na opremu a ni ostale stvari nisu za bacit
A čovječe x5 do ponedjeljka. Pa bit će nemoguće pobjedit.
Zar ovdje nisam trebao dobiti jos 2x exp zbog misije?
Trigger Happy
Restrictions Random Battles only Conditions
- Obtain the Confederate medal
- Destroy at least 2 enemy vehicles*
*Premium vehicles included.
Reward 2x experience for the battleZar ovdje nisam trebao dobiti jos 2x exp zbog misije?
Trigger Happy
Reward 2x experience for the battleNe jer misija više nije aktivna, bila je aktivna do 7 ujutro...
Zar ovdje nisam trebao dobiti jos 2x exp zbog misije?
Trigger Happy
Reward 2x experience for the battleNe jer misija više nije aktivna, bila je aktivna do 7 ujutro...
Zakasnio pola sata :(
Ovo je smiješno..dobijem Master Gunner..a od Patrol Dutya ništa
tvoji moraju oštetit 6 tenkova koje si ti otkrio,a oštetili su samo 5
Ajaj i jedan fali za scout
ovo je najbrzi premium sto sam osvojio dosad https://dl.dropboxusercontent.com/u/6529472/wotb-20130822-111036.png
sa svakim tenkom odigrao partiju i to je to :D
i jos nisam ubio 30 looooool
ovo je najbrzi premium sto sam osvojio dosad https://dl.dropboxusercontent.com/u/6529472/wotb-20130822-111036.png
Ufff, ta rezolucija
Da, ovaj premium je puno lakše pokupit već sa x3, a kamoli s x5... samo da je malo češće tako :D
Ufff, ta rezolucija
Da, ovaj premium je puno lakše pokupit već sa x3, a kamoli s x5... samo da je malo češće tako :D
Totalno, ja sam odigrao 11 partija i dobil premium, jos nisam ni sve first winove uzeo :D:D stvarno brzo ide dok x5 za first win... u prosjeku dobijem 5k xp-a, max sam danas dobil 8660 :D
A jbmu, ja zaboravio da je danas popust na opremu, a jucer uzeo Rammer
dobio sam premium na 30 000 expa, kaj nije na 50 000?!?
Jucer uzeo Leoparda pt a :)
Jos je stock tako dojmovi nakon 10 bitaka su:
6th sense je must have! Cim te neko spota u zaklon, nakle svak ko te pogodi probija te neme smisla kosit se, ili okrecat "prsa" prema neprijatelju, cak te i debilo koji pucaju he ofc probijaju.
Stock se moze igrat, moras se priviknit na taj playstyle i tjt. al oni kojima Indien ne lezi bolje da ne idu na lea, jer indien ima smece armor a ovo ga uopce nema. Dakle budi stealth, snajpaj, imas brzinu al nije preporucivo scoutat , bdw trenutno dok je stock ima 1550hp, ima cca 40t tako da biraj koga ces ramat.
Ima li ko za savjet sto za opremu. Trenutno imam ramer i binocse, net je pretezak!! Dakle prvo istrazit gusje,pa kupolu (dize rof) pa top. Ako ga neko ima mozemo bacit vod...
na koje americke tenkove da idem iz tier-a 5, gledajuci na bolje tenkove iz većih tier-a??
11 | M4 / T1 Heavy |
---|---|
4 | T49 / Wolverine |
na koje americke tenkove da idem iz tiera 5 ??
pitanje je bas nezgodno... kakav stil igre preferiras?