World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.107.726
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
Pranja kaže...

Ok.THX za SU100. Ima tko info za VK2801 da donesem finalnu odluku?

VK2801 super tenk, brz, okretan, i odlican gun ( drp ) kad upadnes u veliki tier loadas HE i nanosis stetu svakom tenku, kad si u tier 6-7 loadas AP i ownas :) meni jako jako zabavan tenkic :)
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Ma sve ću ja njih uzeti,samo gledam što bih baš sada uzeo.

Onda će biti VK2801 jer ako je tako dobar,poslužit će svrsi jer trebam moneymakera.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Onda će biti VK2801 jer ako je tako dobar,poslužit će svrsi jer trebam moneymakera.

Moneymaker?

Popravci su mu 10k, vecinu partija ces biti na 0.

15 godina

Tier 5 a i ostali light tankovi nisu nimalo moneymakeri (čak se često otiđe s njima u lagan minus), makar imam T-50-2, ELC AMX, Chaffee, VK2801 i AMX 13 90 ali to je čisto radi zabave :D

jedini light s kojim sam pošteno nagrindao je M5 Stuart koji je prezabavan s HE na 75mm topu

★★★★★☆
16 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

Tier 5 a i ostali light tankovi nisu nimalo moneymakeri (čak se često otiđe s njima u lagan minus), makar imam T-50-2, ELC AMX, Chaffee, VK2801 i AMX 13 90 ali to je čisto radi zabave :D

jedini light s kojim sam pošteno nagrindao je M5 Stuart koji je prezabavan s HE na 75mm topu

ELC prolazi jer on nije dedicated scout, kao ni 13 90. Ovi ostali su svi krajnji light tankovi u svojoj grani, zato i jesu popravci ogromni.

13 godina
odjavljen
dedaa kaže...
Pranja kaže...

Moneymaker?

Sad i ja to vidim-ništa,riješavam ga se.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
14 godina
Pranja kaže...
dedaa kaže...
Pranja kaže...

Moneymaker?

Sad i ja to vidim-ništa,riješavam ga se.

Nemoj se ga rjesit, jer kad-tad ces ga opet kupit pa si onda u minusu...
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Ne,neću ga kupovati,uzeo sam si Tigera. S njim barem znam na čemu sam.

Zaboravio sam i da imam istražem KV13,ali to će jednom drugom prilikom.

EDIT:

I T43.    Već sam zaboravio što sam istražio koliko je vremena prošlo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 0:18 (Pranja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Erceg kaže...

Jedna dobra sa Bat 155 , 10 kom

jbn ti je klan

Stranice su trenutno nedostupne.
16 godina
World of Tanks

Situacija s Cromwelom se poboljšala nakon zadnjeg guna i engina, ali svejedno nije tenk koji odlučuje o partiji. Ima kupolu kao tigar i ne bounca ništa, nema top precizan kako kod njemaca niti ruski damage, niti drum kao francuz, ne znam za amere pošto ih nisam igrao.  Valjda su T8 i nadalje britanci super pa ćem vidjet

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 10:30 (Gajotres).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nego da malo o nižim tierovima popričamo.A10 sa svojim 94mm derpom mi se jako sviđa.Koristi he municiju koja sa svojim penetrationom zna nešto i probit pa se često događa one shot..A i pom pom gun je dobar.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Erceg kaže...

Jedna dobra sa Bat 155 , 10 kom

jbn ti je klan

Igram na Američkom serveru, tako da je ovo najjači naš klan , koliko znam imaju još 3 klana. Namjerno su jedno vrijeme slali ljude na Američki server jer je najslabiji po broju aktivnih igrača. Samo koliko vidim najbolji su klanovi na NA serveru.

15 godina
Erceg kaže...

Igram na Američkom serveru, tako da je ovo najjači naš klan , koliko znam imaju još 3 klana. Namjerno su jedno vrijeme slali ljude na Američki server jer je najslabiji po broju aktivnih igrača. Samo koliko vidim najbolji su klanovi na NA serveru.

{#}

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav ekipa, tražim hrvatski wot klan. Za igranje cw-ova, turnira, tc-a i zarađivanje gold-a. 

Imam Type59, Lowe, AMX 13 90, IS8, IS4. 

TS3 obavezan.

može na pp {#}

0 0 hvala 0
16 godina

Možeš li mi reći kakav je IS-8? I je li ti skroz unaprijeđen? Također molim mišljenje drugih ljudi vezano za IS-8.

16 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Možeš li mi reći kakav je IS-8? I je li ti skroz unaprijeđen? Također molim mišljenje drugih ljudi vezano za IS-8.

Pa to ti je is3 za boljim topom, mobilnoscu i vise helta. Tako da ak volis is3 neces pogrijesiti, mozda mi je kod is8 najbolji sider armor, danas ga pogodim sa jagdtigerom sa 20m, kut od 90 i ova samo popije, 0 dmg.

Vrazji taj spaced armor.

14 godina
neaktivan
LAN gamer kaže...

Pozdrav ekipa, tražim hrvatski wot klan. Za igranje cw-ova, turnira, tc-a i zarađivanje gold-a. 

Imam Type59, Lowe, AMX 13 90, IS8, IS4. 

TS3 obavezan.

može na pp {#}

Probaj u FAWR...

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Nakon toliko muke sa t28 konačno sam i ja kupio taj famozni KV-1...

1 0 hvala 0
15 godina
Domagoj905 kaže...

Nakon toliko muke sa t28 konačno sam i ja kupio taj famozni KV-1...

Sad skupi za 122mm top i uživaj. S tim topom možeš napravit štetu gotovo na svemu. Ja nedavno prešao na KV-1S i dok ne nagrindam 122 dugi top i dalje koristim taj.

Raise hell in heaven
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja ću sljedeći tenk uze KV-2 jer čujem da ima jako dobar top pa ono skorz da probam.

Nedavno sam krenuo sa francuskim altilerijama pa to nije za vjerovat što možeš napravit. Imao sam 4 killa sa BS-om a bio zadnji gun...

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

DamageHigh vam se malo vratio u WoT....vidim puno novosti...:P

Tko još igra ovo uopće od stare ekipe? :)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 17:15 (DamageHigh).

8 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Pitanje: Da piknem churchill dok je na popustu? Imate li kakvih iskustva? Znam da mi ga je uvijek bilo teško uništiti i da puno bounca no kako stoji sa višim tierima i kako mu stoji matchmaking?

0 0 hvala 0
17 godina
Domagoj905 kaže...

Pitanje: Da piknem churchill dok je na popustu? Imate li kakvih iskustva? Znam da mi ga je uvijek bilo teško uništiti i da puno bounca no kako stoji sa višim tierima i kako mu stoji matchmaking?

uzimaj ja ga imam već podugo i mislim 550+ partija, max t6 vidiš, možeš i njih bušiti ali treba više paziti dok t3-4-5 nema praktički ciljanja. puca ko automat sad mi je reload 2.09 a da se sa njim i zarađivati. doduše dosadi samo sa njim igrati ali kao što rekoh prije sa njim sam kad nisam prem. produžio snabdjevao t10-tke sa kešom za cw.

i standardno treniraš posade teških ruskinh tenkva u njemu.

nema ljepšeg nego recimo sad napraviti x5 od 7-8k xp-a sa posadom od is7 i onda posadu vratiti u is7 i isto odraditi na sedmici 7-8k xp-a:)

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 18:15 (sokre).
15 godina
DamageHigh kaže...

svi {#}

Stranice su trenutno nedostupne.
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Hvala za info. Ajme majko kako je ovaj SU-85 brutalan, igrao sam ga kod frenda pa to s onim najjačim topom buši sve.

PS Jedva čekam kako će izgledati britanski TD-ji i altilerije.

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Za E-75 wet ammo rack ili large spall liner?

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DamageHigh kaže...

Igra se, i ja sam se vratio prije koji tjedan. Ima stare ekipe, ali se rasula po klanovima.

Šalalallalalalalallalaa.
15 godina
neaktivan
Domagoj905 kaže...

Ja ću sljedeći tenk uze KV-2 jer čujem da ima jako dobar top pa ono skorz da probam.

Nedavno sam krenuo sa francuskim altilerijama pa to nije za vjerovat što možeš napravit. Imao sam 4 killa sa BS-om a bio zadnji gun...

Ako ćeš igrati sa 152mm topom,on je jako dobar,ali ćeš se s njime naučit igrati tek nakon nekih 100 partija...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jeste vi prodali one slatkiše šta ste dobili? 210 000 šta ih mogu dobit bez da mrdnem kur*om je sasvim OK

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

kako to prodas

ja ni neznam za to

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice