Ova akcija je EPIC,popust na neke niske tierove ,osim JgPanthera i T20.Samo 2 ruska tenka i to losa. Ostalo kao 20% pri pretvaranju zlata u srebro.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
VK3001 H puši modularna oštećenja kao ni jedan drugi tenk kojeg sam vozio.Nedaj boze da te netko pogodi lol. Panther isto nije neko poboljsanje,busi ga low tier bez problema. Tko ce izgrindat E50,ajme muke......
Ova akcija je EPIC,popust na neke niske tierove ,osim JgPanthera i T20.Samo 2 ruska tenka i to losa. Ostalo kao 20% pri pretvaranju zlata u srebro.
koja akcija?
Danas je dan idiota, to su zaboravili staviti pod napomenu...
KV = prva bitka, unutar 2 minute, 7 nasih poginulo, njihovih 2
KV-3 = prva bitka, unutar 4 minute, 5 nasih poginulo, njihovih 1
SU-8 = prva bitka, U teamu GWTiger, Object 212, GWPanther, 3 minute igre, pobili nam cijelu artiljeriju, njihovih poginulo 0, igra zavrsila 14:1
koja akcija?
Halloween Special.
Akcija im je bezveze...
koj je tenk solidan a jeftin da imam s čime skupit malo veći iznos
uzmi si sutra su26 jer je to arty sa kupolom. prvo istrazi su 8 direktno za su26
ostalo ces na su26 istrazit
ja imam 9 kilova sa njim,bezbroj medalja, dobar manimejker
prvi top ti je spor i nema domet
drugi je brzi i malo veci domet
tek ti je 122mm top pravi-uzmes srednje granate jer su skuplje ali i rade veci dmg
ak uspijes skupit za trening posade na 75%-to ti je 100k credits, a kasnije kupis od opreme rammer, camo net i spall liner-ali kad oprema bude na 50% popusta jer se to skida samo s goldom-osim camo neta, a kasnije kad prodas tenk dobijes pola love za opremu od pune cijene i u biti ti se sva lova povrati-jer ce bit i su26 na akciji
i ne prodavaj nadogradnje kad prodajes tenkove nego stavi stock opremu i onda prodaj
za tier 2 t57 je najbolji arty,i kad otkljucas m37,to ti je iso manimejker jer te stavlja sa visokim tierima,a ak si dobar (5-6 kilova) mozes dobit i do 20000cred
i sa artijem ucis dok rokas druge-kak treba i kak netreba igrat u td-u, mediumu, heaviju i scoutu
provitaj si prirucnik u folderu wot na kompu je u pdf-u i wiki stranice na wot sajtu...
i igraj-enivej igru ili volis ili mrzis, puna je debila
, lako se navuces
, puna je bugova
-komletiran je i redovito se usavrsava samo sistem za uzimanje love-golda
p.s. kad prije spavanja dok imas zatvorene oci vidis nisan u glavi-znaci previse si igro u komadu
p.s.s. kad napravis uninstall, znaci dosta ti je bilo
p.s.s.s. nemoj uzimat premium jer je ko droga, probas i tak ti je sve dobro da posle nemres bez njega
kad sve ovo obavis, get a life...
p.s. kad prije spavanja dok imas zatvorene oci vidis nisan u glavi-znaci previse si igro u komadu
Jel bi vjerovao da ti kažem da mi se ovo desilo sinoć? :)
Imam VK3601(H) već neko vrijeme i prezadovoljan sam, jedino što nisam istražio je zadnji motor (za kojeg treba 23k XP-a), već idem odmah na VK3002(DB). Nikako ga neću prodavati, izvrstan je i bit će dobar za skupljanje para sa strane. Vezano za taj motor, ako ga tko ima, jel se isplati, jel zamjetna razlika između njega i onog prošlog (za kojeg je trebalo 11k XP-a)?
je,razlika je zamjetna,nadam se da ću začas moći ponovo kupiti vk3601(h)
Taj motor ti inače bude i na panteru II i na tigeru i na e-75 čak pa ti je to dobar razlog da ga researchaš.
Izvrsno, onda ću čim prije, hvala!
EDIT: I još nešto, što mislite, s obzirom na to koliko je dobra njemačka medium, odnosno heavy grana u usporedbi s ostalim nacijama, jel mi bolje ići na mediume (prema Pantheru I i II i E-50) ili na heavye (Tiger I, II, E-75 i E-100), odnosno na VK 3002 (DB) ili na Tigera?
8 | Panzer V Panther - medium loza |
---|---|
7 | Panzer VI Tiger - heavy loza |
Ako hoćeš igrat CW - heavy, ako hoćeš zabavu - medium..;)
Ma ne, a ja ČUO da je ferrari bolji od yuga, pa hebemu za nepovjerovat.
Ma ne, a ja ČUO da je ferrari bolji od yuga, pa hebemu za nepovjerovat.
Eh sad bi ti to sam reko da bilo koju da krene isto mu je.
EDIT: I još nešto, što mislite, s obzirom na to koliko je dobra njemačka medium, odnosno heavy grana u usporedbi s ostalim nacijama, jel mi bolje ići na mediume (prema Pantheru I i II i E-50) ili na heavye (Tiger I, II, E-75 i E-100), odnosno na VK 3002 (DB) ili na Tigera?
Pazi , svaki high tier bilo med ili heavy je dobar na svoj način,i kako je rečeno več milion puta na forumu sve ovisi o tome što ti voliš, dali ti bolje "leže" heavy ili meds ili pak arty itd..
Ako želiš kempat odi na TD i Arty, ako hočeš malo dinamičniju igru odi na mediume a a ko hočeš biti udarna igla odi na hevije.U biti sve se svodi na to što tebi najbolje leži i kakv način igre voliš.
Pazi , svaki high tier bilo med ili heavy je dobar na svoj način,i kako je rečeno več milion puta na forumu sve ovisi o tome što ti voliš, dali ti bolje "leže" heavy ili meds ili pak arty itd..
Ako želiš kempat odi na TD i Arty, ako hočeš malo dinamičniju igru odi na mediume a a ko hočeš biti udarna igla odi na hevije.U biti sve se svodi na to što tebi najbolje leži i kakv način igre voliš.
Ja med i heavy i tu i tamo td ne volim kempat.
lol baš gledam koja je ovo smijurija sad kad su počeli stavljati t-50 sa tier 3 tenkićima, jedva da im itko išta može tj. može ali su oni već do tada desetkovali protivnika.
lol baš gledam koja je ovo smijurija sad kad su počeli stavljati t-50 sa tier 3 tenkićima, jedva da im itko išta može tj. može ali su oni već do tada desetkovali protivnika.
ne desetkovali nego napravili 10 killova,desetkovali bi značilo da ubijaju svakog 10.Ali svejedno dobro rečeno.
ne desetkovali nego napravili 10 killova,desetkovali bi značilo da ubijaju svakog 10.Ali svejedno dobro rečeno.
desetkovati je inače i izraz za velike gubitke nevezano za brojčani omjer a ako ćemo i cjepidlačiti i desetinu koju su kmetovi davali feudalcu. a ako se nevaram rimljani su uveli taj termin/kaznu kao kaznu za neposlušne legije.
Pitanjce za iskusne TDovce....
Koliko u praksi se povećava vidljivost ako se na TD stavi binoculars?.-piše +25% view range up to 500 meters while tank is 6 seconds in stance..
prema tome? :)
Koliko u praksi se povećava vidljivost ako se na TD stavi binoculars?.-piše +25% view range up to 500 meters while tank is 6 seconds in stance..
A nece ti previse al pomoc ce ti.
koristio sam svu optiku na TD ako ćeš braniti/kampati zna dobro doći
Stavi rammer (nabijač).
Evo novi tenk u garazi !! Koju opremu na njega stavit za sad imam alat
Rammer,spaler line,ventilation
Inače,ako nisam spomenuo malo igram sa derp gunom i baš je zabavno...
Tko sa njime zna igrati...
Jok, ne pitam to, znam to, pitam ovo boldano, koliko su njemački mediumi, Pantheri i E-50 dobri u usporedbi s američkim i sovjetskim mediumima i koliko su Tigri i E-75 i E-100 dobri s obzirom na heavye drugih nacija, odnosno koliko su dobri za svoj tier, recimo, koliko sam čuo, Tiger je dosta za svoj tier loš u usporedbi s IS-ovima i to, pa to pitam. Znači razlike među mediumima različitih nacija, odnosno među heavyima različitih nacija, a ne razlike između mediuma i heavya.
Jok, ne pitam to, znam to, pitam ovo boldano, koliko su njemački mediumi, Pantheri i E-50 dobri u usporedbi s američkim i sovjetskim mediumima i koliko su Tigri i E-75 i E-100 dobri s obzirom na heavye drugih nacija, odnosno koliko su dobri za svoj tier, recimo, koliko sam čuo, Tiger je dosta za svoj tier loš u usporedbi s IS-ovima i to, pa to pitam. Znači razlike među mediumima različitih nacija, odnosno među heavyima različitih nacija, a ne razlike između mediuma i heavya.
Već sam nekoliko puta napisao. Svaki tenk ima prednosti i mane, pa tako i svoju ulogu. E-50 je brz kada ide pravo, ali kada treba manevrisati T-54 i Patton su puno brzi. E-50 ima najprecizniji top, najvise HPa, najbolji oklop, ali E50 ne može kružiti oko drugog heavya, dok druga 2 mogu.
E100 ima nešto slabiji oklop od Mausa, brži je od Mausa, lošiji top od T30 [osim ako se koristi zlatna municija]. E100 je između Mausa i T30.
IS-7 je odličan za brze napade i rush. Kada se stavi na njega removed speed governor i bolje gorivo po ravnom bez problema preko 40km/h ide.
T30 je najagilniji, najbržu kupolu ima i zato je odličan ga zaustavljanje mediuma.