World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.514
|
čitano: 9.321.181
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
World of Tanks

Bitka i pol i taman sjelo iskustva da otključam StuG III {#} {#}

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
DamageHigh kaže...
Y2K2 kaže...

Zna se kad netko koristi skinove,meni sinoc lik 10 puta za redom unisti top,ta sranja treba po hitno izbacit iz igre.

Da...stvarno, treba ti skin da ti pokaže di je top...LOOL

Da lol a kad ti to napravi sa 700m taj top bas i nije velik sa te udaljenosti.

=XII=SandMan....
16 godina

I kakve tu veze imaju ovi skinovi?

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
DamageHigh kaže...

upravo to, ti skinovi rade na nekoj medium udaljenosti ili za blisku borbu, na 700m tenk mu izgleda normalno. barem prema mojim saznanjima.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 18:46 (sokre).
15 godina
neaktivan
sokre kaže...
DamageHigh kaže...

upravo to, ti skinovi rade na nekoj medium udaljenosti ili za blisku borbu, na 700m tenk mu izgleda normalno. barem prema mojim saznanjima.

Ne vec se vide boje od skinova i tocno se vidi na topu na toj udaljenosti.

=XII=SandMan....
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

koliko sam ja vidjeo i ti koristis taj cirkus tako da.

=XII=SandMan....
15 godina
neaktivan
smola3005 kaže...

"There will be changes to penetration mechanics. First of, we are reducing the normalization parameter of AP and APCR shells, therefore the effectiveness of sloped armor will see an increase."

Jel se to meni čini il će IS liniju postat još teže probit sprijeda? -.-'

Jeli se to meni čini ili je to još jedno suptilno povlađivanje ljudima koji si mogu priuštit premium ammo?

Kad će goldi?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
World of Tanks

kad ih se kupi

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi kupio sam Vk2801 i ovako nenadograđen (samo sam stavio srednji motor) je čisto sranje, spor, i lošije okretan od leoparda...

Kakav je nadograđen?

U velikom sam iskušenju da ga prodam i odustam od lakših tenkova....

Recimo do sada mi je najzabavniji brži tenk vk3001H....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako sam u kroničnoj besparici srebra pomislih dolazim u napast da si kupim type59....

Ali kada sam shvatio da za njega treba dati cca 230 kn dosta sam se ohladio :)

Muće me dva pitanja, ako jednom poželiš prodati premium tenk što dobiješ zauzvrat? i koliko para zarađuješ sa type 59 (tier8) i t-25(tier5) u odnosu na pz IV?

Molim Vas da me prosvijetlite!

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ako ti se ne plača uzmi nekakav free američki VPN i radi ankete po sajtovima koji daju Ultimate Game Cardove. Trebat će ti vremena ali imat ćeš golde, s druge strane ako ti je dosadno na poslu eto zabave

1 0 hvala 1
14 godina
World of Tanks

ja konj uzeo onog bizona za 6000 isuse nemojte to nikad uzimat lt traktor je majka za njega .. full ga nadogradio tenk čist dobar

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gajotres kaže...

Ako ti se ne plača uzmi nekakav free američki VPN i radi ankete po sajtovima koji daju Ultimate Game Cardove. Trebat će ti vremena ali imat ćeš golde, s druge strane ako ti je dosadno na poslu eto zabave

Može li pojašnjenje ovoga?

15 godina
neaktivan
World of Tanks

6000?Pif :D

Bison je solidan arty za tier :)

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Zadovoljan sam sa u-11 na kv-u,čak mi se činio kao dobrim snajperom na el hallufu.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

6000?Pif :D

Bison je solidan arty za tier :)

Mislim da je on tek počeo igrati,ali bison mi je osobno bzvz.onaj prvi su spg je super.

14 godina
World of Tanks

neznam na kojeg misliš ja mislim na onog sa 150mm topom što ima onaj štit naprvo i košta 6000 srebra ako je ono solidan tenk ostavljam se igre odma nema scopa gotovo ništa top nemože pogodit nikog iz 2 m a reloda se pola sata .. bezveze bačen novac ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

koj je tenk solidan a jeftin da imam s čime skupit malo veći iznos

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Over(C)lock kaže...

neznam na kojeg misliš ja mislim na onog sa 150mm topom što ima onaj štit naprvo i košta 6000 srebra ako je ono solidan tenk ostavljam se igre odma nema scopa gotovo ništa top nemože pogodit nikog iz 2 m a reloda se pola sata .. bezveze bačen novac ..

MIslim da se treba stisnuti shift kada igraš,onda ti se pojavi scope na spg-ovima.Neznam,dugo nisam igrao arty...

Probaj igrati sa panzerom 35 i flak gunom,to ti je dobro inače.

Tierove 3 i 4 samo pretrpi,tamo ćeš se najviše namučit,i nauči kako igrati sa kojim tenkom,svaki tenk nakon tiera 2 se treba igrati sa točno određenim načinom igranja.

Ja npr. sa panzerom 35 imam preko 250 borbi,par osobnih rekorda i zabavnije mi je igrati sa njime nego sa 90% tenkova koji su veći i jači od njega(izuzetak je napr. panzer iv i kv,a možda i tiger i vk3601...)

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 22:11 (g12356).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Patch ljepo izgleda na papiru,mnogo novih stvari.Ako sve bude radilo kako treba, bit cenajbolji patch do sad.Dobra stvar ovo o  normaliziranju granata,valjda ce sad slope nesto vrijedit.Moguce da i poboljsa igru jer se nece umirat kao prije pa bi bitke mogle trajat duze.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Over(C)lock kaže...

Bison je SPG (Self Propelled Gun) iliti artiljerija. Stisni shift pa će ti prebacit na pogled iz zraka i onda ciljaš, čekaš da se smanji onaj zeleni krug za bolju preciznost i opališ... :)

Pregledaj si malo forume i tutorijale za igrat sa artiljerijom...

15 godina
neaktivan

VK2801 ludilo tenk, stavi mu 10.5 cm top, koristi samo HE i sve tenkove mozes ostetit, cak i mausa i e100. Sve u svemu odlican skaut i razarač.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupio sam VK3001 i ne mogu nista sa njima. Nemam opremu a posada je na 78%. Stavio mu onaj 105 top pa roakm sa HE granatam ali nije nesto. Pokusavam sljedit druge med ali vecinom jako brzo popusim. Sta da od opreme preporucate? Kontam uzet rammer,vert.stabiliz. i coated optics.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo video E50 gameplay,dobra glazba i akcija.moram nabavit ovaj tenk{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

moze netko dati link na ono sta se dobije ako se KV ima u garazi? trazim 10 strana unazad i nemrem link naci -_-

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MrXleader kaže...

moze netko dati link na ono sta se dobije ako se KV ima u garazi? trazim 10 strana unazad i nemrem link naci -_-

Here you go.

http://overlord-wot.blogspot.com/2011/04/full-tech-trees-revised-and-improved.html

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
14 godina
neaktivan
World of Tanks

zakon taman danas kupujem kv {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zaja kaže...

Kupio sam VK3001 i ne mogu nista sa njima. Nemam opremu a posada je na 78%. Stavio mu onaj 105 top pa roakm sa HE granatam ali nije nesto. Pokusavam sljedit druge med ali vecinom jako brzo popusim. Sta da od opreme preporucate? Kontam uzet rammer,vert.stabiliz. i coated optics.

Po meni optika nema smisla ako tenk nije td, pogotovo što 105 nije snajperski top a nije baš ni kratki 88 radi katastrofa penetracije, koristi toolbox dok ti posada ne dođe do 100%, ja sam 3001P prošao samo sa toolboxom dok je vodio prema 3002DB i Pantherima

Zaja kaže...

Odličan tenk, tip na videu nema najjači motor od 1200ks, dinga malo manje od E-75 što je ogroman korak naprijed nakon Panthera II, dugi i super dugi 88 top mu sa boljom kupolom dobije 10.34 rof + ventilacija + rammer i to je 12 hitaca u minuti, 10.5 top još nisam istražio i on je prava zvijer, 7x390dmg + ventilacija i rammer i to je preko 3100 dpm {#}

clock2much
17 godina
neaktivan
Cele303 kaže...
Zaja kaže...

Po meni optika nema smisla ako tenk nije td, pogotovo što 105 nije snajperski top a nije baš ni kratki 88 radi katastrofa penetracije, koristi toolbox dok ti posada ne dođe do 100%, ja sam 3001P prošao samo sa toolboxom dok je vodio prema 3002DB i Pantherima

Zaja kaže...

Odličan tenk, tip na videu nema najjači motor od 1200ks, dinga malo manje od E-75 što je ogroman korak naprijed nakon Panthera II, dugi i super dugi 88 top mu sa boljom kupolom dobije 10.34 rof + ventilacija + rammer i to je 12 hitaca u minuti, 10.5 top još nisam istražio i on je prava zvijer, 7x390dmg + ventilacija i rammer i to je preko 3100 dpm {#}

Rijesio sam VK3001.Prebacio opremu sa su-85,uzeo premium na 1 dan i sad skupljam exp za panthera.Mnogo bolji tenk sa zadnjim topom.Nisam prije igra medium pa mi je daje novi pogled na igru,i jako je zabavno.

14 godina

Najbolja ti ova sa Malinovke sa 10 Nobovaca . Nije citiralo , a odnosi se na post Pandza94 sa str 252 .

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 13:37 (Mirda 1).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice