mogu i ja tak pozvat svog frenda koji ima traktora i onu strojnicu od topa.pa mu rec da ispuca u mene 200 granata pa cemo bit kvit
samo što su njih uništili a tebe nisu
mogu i ja tak pozvat svog frenda koji ima traktora i onu strojnicu od topa.pa mu rec da ispuca u mene 200 granata pa cemo bit kvit
samo što su njih uništili a tebe nisu
Fijuuu pa čovječe koliko ti igraš to dnevno, tjedno??? Ja danima i danima igram da svoj Tier VI tenk upgradeam do kraja, još ovjes, kupolu i najbolji top :(
Bez premiuma to prokleto sporo ide
Pa uzmi premium nemoj da skrtaris.ako volis igru i puno igras uzmi premium vec si moga imat tier 9-10 tenk.....
Pa uzmi premium nemoj da skrtaris.ako volis igru i puno igras uzmi premium vec si moga imat tier 9-10 tenk.....
Imao sam premium, i sad u garaži imam KV, SU8 i VK3001P. Samo neznam koja korist imati Tier9 tenk kad hrpa njih ima
bjesne tenkove kupljene goldima a nemaju pojma igrati?
Imao sam premium, i sad u garaži imam KV, SU8 i VK3001P. Samo neznam koja korist imati Tier9 tenk kad hrpa njih ima
bjesne tenkove kupljene goldima a nemaju pojma igrati?
Nema bijesnih premium tenkova, Lowe je najbolji ali će ga tier9 tenk pojesti (čak i full apgrejdan tier 8). Pojedem ga i ja sa tier8 mediumom ako je sam.
Nema bijesnih premium tenkova, Lowe je najbolji ali će ga tier9 tenk pojesti (čak i full apgrejdan tier 8). Pojedem ga i ja sa tier8 mediumom ako je sam.
Nema? laknulo mi je :)
nije meni bed ingame lova..Su8 je odličan money maker..problem je malo EXPa :(
ne,u početku fali samo lova,zatim fali exp a imaš višak love da na kraju fali i jedno i drugo.
evo zašto KV3
jbg, sumnjivo izgleda al baš se desilo da je on bil u protivničkoj ekipi i od njega sam poginul
nije nikakva namještaljka
Ništa od promjena u ruskom heavy tree u idučem patchu?
Ne, samo njemacki. Ruski navodno ide na jesen.
Ostaviš King Tigera, kupiš VK 4502 i onda poslije patcha ponovno igraš s King Tigerom i istražuješ E75 i na kraju imaš i Mausa i E 100
Ne, samo njemacki. Ruski navodno ide na jesen.
To ce samo se promjenit raspored i doći će object252 u hevy tree jel tako ??
Zašto 2 Tier X tenka kad može čekati i sa expom koji ima od King Tigera, odmah uzeti E-75 i brže bolje prema E-100?
Probajte, prelagano je, a ništa vas ne košta..
http://www.bit-tech.net/news/bits/2011/07/25/guess-the-tank-competition/1
Jel ovako ide?
Ako nitko ne pogodi svih 10 onda idu ko je vise.
Probajte, prelagano je, a ništa vas ne košta..
http://www.bit-tech.net/news/bits/2011/07/25/guess-the-tank-competition/1
Jel ovako ide?
Ako nitko ne pogodi svih 10 onda idu ko je vise.
Tier 6 arty me one shota u jagdtigeru.pa hebem ti ovu igru.nek nerfaju taj prokleti arty vise
Jao koja epic partija :D
Ostao ja protiv hummela i jagdtigera sa 100% , stavim ap shell i one shottam jagdtigera lolololol sakrijem se u grm i dolazi hummel i bum :D pobjeda ( ja 4 killa ).
GW Tiger rula , i jos sam 1 shoto IS-7 danas. Odlican dan. :P
Također danas prvi puta doživio , naš tim nije izgubio nijednog tenka tj. sve protivničke smo uništili , samo što nisam napravio sch , probao sam sa print screen ali nejde -.-.
Također danas prvi puta doživio , naš tim nije izgubio nijednog tenka tj. sve protivničke smo uništili , samo što nisam napravio sch , probao sam sa print screen ali nejde -.-.
Ako si stiskao prntscreen pogledaj u wot folder, trebala je igra sacuvati screenshot.
Moram reć da je T28 jako dobar TD, naravno osim što nema top gun(ISU) svoje linije i što se front armor ponaša čudno ponekad.
Sa 120mm pwna, i zapravo imam jedan od boljih W/L omjera sa njim.
And here we go again.
Tier 6 arty me one shota u jagdtigeru.pa hebem ti ovu igru.nek nerfaju taj prokleti arty vise
Pitanje, zašto nebi one shootalo? Možda koristi premium granate?
a i haubica tier 6 je kad se pogleda tier 8 tenk
Imam i ja jedan sličan samo iz gubitničkog teama, ekipa je nestala u tren oka bez da su ikoga ubili, ostao sam sam i capali nam bazu
Još malo pa sa kv 13 prelazim na teški IS , onda ću valjda moć na tigera , jer tiger ima brži reload nego kv13 , 122 mm gun .. a 85 mm gun je potpuno beskoristan .
Još malo pa sa kv 13 prelazim na teški IS , onda ću valjda moć na tigera , jer tiger ima brži reload nego kv13 , 122 mm gun .. a 85 mm gun je potpuno beskoristan .
Kako misliš na IS pa na Tigera?
Valjda misli da će se moć sukobit sa Tigrom, budući da mu je KV13 slabiji dosta od Tigra.
Valjda misli da će se moć sukobit sa Tigrom, budući da mu je KV13 slabiji dosta od Tigra.
Da.
Ahaaa, my bad. :D
Moze preporuke topa na KV3?
Trenutno koristiom 107mm od KV-a, imam istrazene gusjenice i radio.
E sad, je li da idem na kupolu pa engine ili kupolu pa 100 mm ili 122mm?